- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.781
Hayirli tezkereler kardesine simdiden.Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür bildirim yapamıyorum kardeşim dün gece askere gitti onun telaşına düştük. Bu gün de 1 aylığına şehir dışına çıkıyorum. Yanıma bir kaç kitapta aldım
Franz Kafka-Dava
Buket Uzuner- iki yeşil su samuru anneleri babaları sevgilileri ve diğerleri
Ayfer Tunç- Bir maniniz yoksa annemler size gelecek
Zaten aşk ve gururu halihazırda oluyorum
Samuel Beckett kabusum ya. Godot' yu Beklerken' in oyununa gitmistim ( cahil donemkerimde) cok sıkılmıstım. Sonra daha akliselim donemimde Ucleme' sini okudum. Gene birsey anlamadim.Mary Shelley- Frankenstein simdi bitti. Cok guzeldi kitap.-Pandora- tavsiyen icin tesekkurler.
Simdi biraz temizlik yapmam gerekiyorTemizlik bitince Godot'yu Beklerken son 30 sayfa falan kalmisti onu bitirecegim. Belki bu gece yeni bir kitaba baslarim emin degilim. Aralik ayi icinde cocukken imkansizliktan dolayi edinip okuyamadigim klasikleri okumak istiyorum. Peter pan, oz buyucusu, gulliverin gezileri kitaplari okumadiklarim arasindaydi, bu kitaplardan birine baslarim belki.
Uclemesini okumadim. Ama Godot'u Beklerken oyunu denk gelse gitmek isterim.Samuel Beckett kabusum ya. Godot' yu Beklerken' in oyununa gitmistim ( cahil donemkerimde) cok sıkılmıstım. Sonra daha akliselim donemimde Ucleme' sini okudum. Gene birsey anlamadim.
Kv çok iyiymiş :) Canan Tan falan alabilirsin, hem sürükleyici hem de isimler falan akılda kalıcı oluyor ya da Zülfi Livaneli de kolay okunur.Selam canlar,
Herkes haftasonu da okumus ne guzel ben h.sonlari okuyamiyorum hic. Sizlere birsey soracagim kayinvalidem gecen geldiklerinde benden kitap istedinasil birsey istedigini sordugumda agir olmasin surukleyici olsun dedi cevap veremedim vallahi gel bakalim istedigini al dedim ama pek yanasmadi simdi bir hediye alayim diyorum ne alsam bilemedim. Sarah Jio falan iyi olur mu? Onerebileceginiz birsey var mi? Cok okuyan biri degil.
Hayirli tezkereler kardesine simdiden.
Samuel Beckett kabusum ya. Godot' yu Beklerken' in oyununa gitmistim ( cahil donemkerimde) cok sıkılmıstım. Sonra daha akliselim donemimde Ucleme' sini okudum. Gene birsey anlamadim.
Öncelikle teşekkür ederimSelam canlar,
Herkes haftasonu da okumus ne guzel ben h.sonlari okuyamiyorum hic. Sizlere birsey soracagim kayinvalidem gecen geldiklerinde benden kitap istedinasil birsey istedigini sordugumda agir olmasin surukleyici olsun dedi cevap veremedim vallahi gel bakalim istedigini al dedim ama pek yanasmadi simdi bir hediye alayim diyorum ne alsam bilemedim. Sarah Jio falan iyi olur mu? Onerebileceginiz birsey var mi? Cok okuyan biri degil.
Livaneli' de aklima gelenler arasinda aslinda.Kv çok iyiymiş :) Canan Tan falan alabilirsin, hem sürükleyici hem de isimler falan akılda kalıcı oluyor ya da Zülfi Livaneli de kolay okunur.
K. Hannah bir tek ilkbahar rüyası okudum tavsiye edebilirim. Sarah jio'nun kitapları birbirine fazla benziyor. Iki kitap alacaksanız Nermin Bezmen Kurt Seyt& Shura ve Kurt Seyt& Murka kitaplarını alabilirsinLivaneli' de aklima gelenler arasinda aslinda.philosophergirl K.Hannah da vardi dogru. Ben o yazarlari okumadim isin acigi Livaneli' den de Serenad' i okumustum sadece. Iki kitap alip hediye edeyim bari umarim okur :))) annem kiskanabilir simdi bir de onu dusunmem lazim
Selam canlar,
Samuel Beckett kabusum ya. Godot' yu Beklerken' in oyununa gitmistim ( cahil donemkerimde) cok sıkılmıstım. Sonra daha akliselim donemimde Ucleme' sini okudum. Gene birsey anlamadim.
Ben de aynı fikirdeyimCanan Tan önerebilirim ben de. Sarah jio falan yabancı çeviri olduğundan sevmeyebilir belki ama Canan Tan hoşlanır diye düşünüyorum :)
Müthiş ne kelimediğer kitaplarını da severim. Deli Kurt da müthiştir
O yaş genelde debbie macomber i seviyor dili çok kolay sürükleyici kitaplar edebi yönü yok belki ama kafa dagitmalik tarzda sevebilir bir bak istersen:)Uclemesini okumadim. Ama Godot'u Beklerken oyunu denk gelse gitmek isterim.
canım kitapdaşımMüthiş ne kelime
Bin Muhteşem Güneş ve Uçurtma Avcısı kadar etkilemedi beni.Kitabı nasıl buldun
Her kitapta karşımiza "kanser" çıkmak zorunda mı....................................Aynı Yıldızın Altında bitti.
Kanser hastası iki gencin aşkları ve kanserle yaşama çabaları konu ediliyor. Sonu pek umduğum gibi bitmedi.
Bu kitapta karakterler Amsterdam`a gidiyor ve burada Anna Frank`in yaşadığı evi ziyaret ediyorlar. Ne tevafuk ki bende kütüphaneden Anna Frank`ın Hatıra Defteri `ni görüp okuma listeme eklemiştim
Ne yapıyorsun mesela?İyi akşamlar. Güvercine Ağıt 47. sayfadayım. Uzun soluklu oturup okusam sanırım daha çok keyif alırdım. Kimden bahsediyor onu anlamaya çalışıyorum kitabı her elime aldığımda. Yarını kendime ayırıp doya doya okumak istiyorum.
2018 bu kadar verimsiz geçmesin benim için. Kitap okumaktan uzaklaştım. Saçma sapan şeylerle vakit harcıyorum. Kitap okumuyorum. Kendime getirin beni
Gerçek hayatta karşımıza çıkmasın da, varsın kitaplarda okuyalım hayali kahramanların hastalık hikayeleriniHer kitapta karşımiza "kanser" çıkmak zorunda mı....................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?