Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam canlar,
Herkes haftasonu da okumus ne guzel ben h.sonlari okuyamiyorum hic. Sizlere birsey soracagim kayinvalidem gecen geldiklerinde benden kitap istedi nasil birsey istedigini sordugumda agir olmasin surukleyici olsun dedi cevap veremedim vallahi gel bakalim istedigini al dedim ama pek yanasmadi simdi bir hediye alayim diyorum ne alsam bilemedim. Sarah Jio falan iyi olur mu? Onerebileceginiz birsey var mi? Cok okuyan biri degil.

Hayirli tezkereler kardesine simdiden.
Samuel Beckett kabusum ya. Godot' yu Beklerken' in oyununa gitmistim ( cahil donemkerimde) cok sıkılmıstım. Sonra daha akliselim donemimde Ucleme' sini okudum. Gene birsey anlamadim.

Samuel Beckett kabusum ya. Godot' yu Beklerken' in oyununa gitmistim ( cahil donemkerimde) cok sıkılmıstım. Sonra daha akliselim donemimde Ucleme' sini okudum. Gene birsey anlamadim.
Uclemesini okumadim. Ama Godot'u Beklerken oyunu denk gelse gitmek isterim.

Kv çok iyiymiş :) Canan Tan falan alabilirsin, hem sürükleyici hem de isimler falan akılda kalıcı oluyor ya da Zülfi Livaneli de kolay okunur.

Öncelikle teşekkür ederim
Kaynana kitap hediye etme konusuna gelince Sarah jio Kristin Hanna uygun olabilir

Kv çok iyiymiş :) Canan Tan falan alabilirsin, hem sürükleyici hem de isimler falan akılda kalıcı oluyor ya da Zülfi Livaneli de kolay okunur.
Livaneli' de aklima gelenler arasinda aslinda. philosophergirl K.Hannah da vardi dogru. Ben o yazarlari okumadim isin acigi Livaneli' den de Serenad' i okumustum sadece. Iki kitap alip hediye edeyim bari umarim okur :))) annem kiskanabilir simdi bir de onu dusunmem lazim

K. Hannah bir tek ilkbahar rüyası okudum tavsiye edebilirim. Sarah jio'nun kitapları birbirine fazla benziyor. Iki kitap alacaksanız Nermin Bezmen Kurt Seyt& Shura ve Kurt Seyt& Murka kitaplarını alabilirsin

Canan Tan önerebilirim ben de. Sarah jio falan yabancı çeviri olduğundan sevmeyebilir belki ama Canan Tan hoşlanır diye düşünüyorum :)

İyi pazarlar herkese
Dün iki oyuna gittik ‘bayrak’ ve ‘romeo ve juliet’
İkisi de çok güzeldi, aslında romeo ile juliet’i daha farklı hayal etmiştim, biraz modernleştirmeye çalışmışlar, karakterler deli deli davranıyordu, acayip acayip danslar ediyorlardı falan
Diyaloglar ve hikaye aslına oldukça sadıktı ama işte hareketler falan bi acayipti
Daha dramatik olmasını isterdim oldukça dramatik bir hikaye çünkü

sapiens halen devam, bilgi içerikli olduğu için yavaş ilerliyor

Aynı Yıldızın Altında bitti.
Kanser hastası iki gencin aşkları ve kanserle yaşama çabaları konu ediliyor. Sonu pek umduğum gibi bitmedi.
Bu kitapta karakterler Amsterdam`a gidiyor ve burada Anna Frank`in yaşadığı evi ziyaret ediyorlar. Ne tevafuk ki bende kütüphaneden Anna Frank`ın Hatıra Defteri `ni görüp okuma listeme eklemiştim

İyi akşamlar. Güvercine Ağıt 47. sayfadayım. Uzun soluklu oturup okusam sanırım daha çok keyif alırdım. Kimden bahsediyor onu anlamaya çalışıyorum kitabı her elime aldığımda. Yarını kendime ayırıp doya doya okumak istiyorum.
2018 bu kadar verimsiz geçmesin benim için. Kitap okumaktan uzaklaştım. Saçma sapan şeylerle vakit harcıyorum. Kitap okumuyorum. Kendime getirin beni

Kitabı nasıl buldun
Bin Muhteşem Güneş ve Uçurtma Avcısı kadar etkilemedi beni.

Çok kopuk geldi. Birden bire çok farklı kişilere,yerlere atlıyor. Bazı bolumler de gereksiz uzatılmış.
Ama genel anlamda fena sayılmaz. Konusu itibariyle sarsıcı bir kitap zaten.

Her kitapta karşımiza "kanser" çıkmak zorunda mı....................................

Ne yapıyorsun mesela?
Belki onlar da güzel ugraslardir.
Yeni evlisin ya
Eşinle ilgilenme, evi düzenleme,alışveriş..
Bunlar da hayatı kitap kadar olmasa da guzellestiren unsurlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…