Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Acaba bu aralıkta daha kısa ama eğlenceli çerez kitaplar mı okusanız,bu vesile ile eski şevkinize tekrar kavuşabilirsiniz,naçizene fikrim

Çok geçmiş olsun..Bende de kuruluk var,zaman zaman batma yapıyor,sürekli göz yaşı kullanıyorum.

Merhabalar herkes için bol okumalı iyi bir hafta olsun...
Aşk ve Gurur 118. Sayfadayim daha önce filmini izlediğim ve başka bir kitapta Darcy'den o kadar söz edildiği için kitap elimde olmadığı için meraktan pdf olarak okuduğum bir kitaptı. Ama fırsat bulunca aldım okumayı da çok istiyorum ama sonunu bildiğim için mi ne gitmiyor bir türlü yarım da bırakmak istemiyorum. Çünkü yarım bırakınca kitaba da yazara da ihanet etmiş hissediyorum

Aynen bende aynı şekilde düşündüm bu kitabı okurken. Diğer kitapların gölgesinde kalmış gibi

Filmini izlemiştim bende

Hesabı bilmiyorum ama ne olursa olsun çocukları hem maddi hem manevi sömürmektir bu ve çocuk istismarına girer. O henüz bir çocuk ve kişiliği çevresiyle de şekilleniyor. Çocuk istismarı denilince akla sırf taciz ya da tecavüz gelmemelidir, bu da bir istismardır ve kanunen yaptırımları olmalıdır. Pedofiliyi besleme olayı da doğrudur, herkese açık platformlarda o fotoğrafları kimin kaydedip hangi amaca hizmet kullandıklarını bilemezsiniz.

Ben filmini defalarca izledim kitabını da okudum çok çok severim hala zaman zaman acar izlerim

Benim de astigmat almış başını gitmiş. Yeni gözlük aldım mecbur. Doktorun tavsiyesi geniş çerçeveli ve mavi ışık korumalı olmasıydı.

Çok rahatladım. Baş ağrım dindi. Normalde iki günde bir beynim zonkluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…