- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.821
Acaba bu aralıkta daha kısa ama eğlenceli çerez kitaplar mı okusanız,bu vesile ile eski şevkinize tekrar kavuşabilirsiniz,naçizene fikrimİyi akşamlar. Güvercine Ağıt 47. sayfadayım. Uzun soluklu oturup okusam sanırım daha çok keyif alırdım. Kimden bahsediyor onu anlamaya çalışıyorum kitabı her elime aldığımda. Yarını kendime ayırıp doya doya okumak istiyorum.
2018 bu kadar verimsiz geçmesin benim için. Kitap okumaktan uzaklaştım. Saçma sapan şeylerle vakit harcıyorum. Kitap okumuyorum. Kendime getirin beni
Çok geçmiş olsun..Bende de kuruluk var,zaman zaman batma yapıyor,sürekli göz yaşı kullanıyorum.Teşekkür ederim.
Kuruluk yok bildiğim ama yaklaşık 20 yıldır gözlük kullanıyorum miyop ve astigmatım var kontrol sürem geldi ve sanırım numaram yükseldi(
2 yıldır ilerlemiyordu ama bu sefer çok rahatsız etti
Aynen bende aynı şekilde düşündüm bu kitabı okurken. Diğer kitapların gölgesinde kalmış gibiBin Muhteşem Güneş ve Uçurtma Avcısı kadar etkilemedi beni.
Çok kopuk geldi. Birden bire çok farklı kişilere,yerlere atlıyor. Bazı bolumler de gereksiz uzatılmış.
Ama genel anlamda fena sayılmaz. Konusu itibariyle sarsıcı bir kitap zaten.
Filmini izlemiştim bendeAynı Yıldızın Altında bitti.
Kanser hastası iki gencin aşkları ve kanserle yaşama çabaları konu ediliyor. Sonu pek umduğum gibi bitmedi.
Bu kitapta karakterler Amsterdam`a gidiyor ve burada Anna Frank`in yaşadığı evi ziyaret ediyorlar. Ne tevafuk ki bende kütüphaneden Anna Frank`ın Hatıra Defteri `ni görüp okuma listeme eklemiştim
Gunaudin canlar
Haftasonu hiiiic okumadim Ejderha Dovmeli Kiz syf 200 deyim. Ve hala icine giremedim kitabin.
Dun aksam instagramda bir hesap gordum sizinle paylasmak istiyorum. Ozellikle sevgiliAstoria ' nin ce minerva1988 ' in fikrini merak ediyorum. Hesap bir makyaj 'artist' hesabi. Ve 12 yasinda bir erkek cocuguna ait. Bu cocuk kendisine de profesyonel makyaj yapiyor. Bio da annesinin kontrolu altinda gibi birsey yaziyordu ama hadi cinsiyetini gectim 12 yasinda bir cocugun makyaj yapmasindan acayip irrite olmus haldeyim. Puberte oncesi ve hatta pubertede bile boyle birseyin olmasi ya da buna musaade edilnesi yanlis degil mi? Gectigimiz haftalarda da yandan derin yirtmacli elbise giymis kucuk bir kiz gormustum. Boyle seyler pedofiliyi beslemez mi yaaa?
Bende de kuruluk var sınır bozucu hele tatildeÇok geçmiş olsun..Bende de kuruluk var,zaman zaman batma yapıyor,sürekli göz yaşı kullanıyorum.
Ben filmini defalarca izledim kitabını da okudum çok çok severim hala zaman zaman acar izlerimMerhabalar herkes için bol okumalı iyi bir hafta olsun...
Aşk ve Gurur 118. Sayfadayim daha önce filmini izlediğim ve başka bir kitapta Darcy'den o kadar söz edildiği için kitap elimde olmadığı için meraktan pdf olarak okuduğum bir kitaptı. Ama fırsat bulunca aldım okumayı da çok istiyorum ama sonunu bildiğim için mi ne gitmiyor bir türlü yarım da bırakmak istemiyorum. Çünkü yarım bırakınca kitaba da yazara da ihanet etmiş hissediyorum
Evet ya ve tedavisi de yok,sürekli göz yaşı gerekiyor..Bende de kuruluk var sınır bozucu hele tatilde
Ben filmini defalarca izledim kitabını da okudum çok çok severim hala zaman zaman acar izlerim
Teşekkür ederim.
Kuruluk yok bildiğim ama yaklaşık 20 yıldır gözlük kullanıyorum miyop ve astigmatım var kontrol sürem geldi ve sanırım numaram yükseldi(
2 yıldır ilerlemiyordu ama bu sefer çok rahatsız etti
Bana sen almıştın. Ve ben ilk kez filmini izlediğim bir kitabı hiç sıkılmadan okudum. Bir kez daha çok teşekkürler canımsınBen filmini defalarca izledim kitabını da okudum çok çok severim hala zaman zaman acar izlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?