Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

momo bitti. her bir satırından keyif alarak okudum. iyi ki almışım kitabı. mutlaka birkaç arkadaşıma da hediye edeceğim.

okurken fark ettim ki insanoğlu bazen momo oluyor bazen de gigi. sanırım önemli olan zamanı doğru kullanıp her ikisi de olmak.

Gunaydin
Ejderha Dovmeli Kiz bitti. Dun en son cok icine giremedim diyordum ya elimden birakamadan okudum resmen. Okuma rekorumu kirmis olabilirim ama gozlerim yaniyor su an. Polisiye okumayali cok olmustu iyi geldi. Lisbeth Salander' i seviyorum.
Yanima Usta Ile Margarita' yi aldim ama biraz gozlerimi dinlendirmeyi dusunuyorum .

Herkese merhaba kitapsever hatun milleti
Tess Gerritsen - İkiz Bedenler
Sayfa ... 160

Arka arkaya Tess okuyorsun, hayırdır
Seri ya...
Serileri genelde arka arkaya okurum. Araya kitap almam.
Dün siparis ettim. teşekkür ederim
Ruh Adam’a başladım sayfa 12

Harika olur. Ne zaman okumayı düşünüyorsun?

Küçük kara balık ve bir şeftali bin şeftali birlikte bu kitapta biran önce okuyacağım ben de.
Hiç fark etmez. Şu anda tess serisi var elimde. Siz ne zaman okumayı düşünüyorsunuz?
Evet izinliydim canım. Süresiz olmak üzere sanırım ekimde izin almıştım.

Ama 2018 de yeniden başlayacağım. Hedefleri mle birlikte
bekliyorum
Allah kavuştursun
Günaydınlar
İyi haftalar herkese

Az okumalı çok baş ağrılı bir haftasonuydu sanırım gözlerimden kaynaklı başım ağrıdı en kısa sürede kontrole gitmeliyim.
nick sakın ihmal etme. Ben de uzun yıllardır kullanıyorum. İhmal etmeye gelmez.

Ben bir yaz bunun üstüne baba ve piçi denokuyup depresyona girmiştim fazla gelmisti üst üste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…