- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.841
Bana da sen almıştın gülüşünü sevdiğim.
En sevdiğim kitaplardan en sevdiklerimeBana sen almıştın. Ve ben ilk kez filmini izlediğim bir kitabı hiç sıkılmadan okudum. Bir kez daha çok teşekkürler canımsın
Seri ya...Arka arkaya Tess okuyorsun, hayırdır
Dün siparis ettim.evet evet bu.
Hiç fark etmez. Şu anda tess serisi var elimde. Siz ne zaman okumayı düşünüyorsunuz?Ruh Adam’a başladım sayfa 12
Harika olur. Ne zaman okumayı düşünüyorsun?
Küçük kara balık ve bir şeftali bin şeftali birlikte bu kitapta biran önce okuyacağım ben de.
bekliyorumEvet izinliydim canım. Süresiz olmak üzere sanırım ekimde izin almıştım.
Ama 2018 de yeniden başlayacağım. Hedefleri mle birlikte
Allah kavuştursunMerhaba arkadaşlar bir kaç gündür bildirim yapamıyorum kardeşim dün gece askere gitti onun telaşına düştük. Bu gün de 1 aylığına şehir dışına çıkıyorum. Yanıma bir kaç kitapta aldım
Franz Kafka-Dava
Buket Uzuner- iki yeşil su samuru anneleri babaları sevgilileri ve diğerleri
Ayfer Tunç- Bir maniniz yoksa annemler size gelecek
Zaten aşk ve gururu halihazırda oluyorum
nick sakın ihmal etme. Ben de uzun yıllardır kullanıyorum. İhmal etmeye gelmez.Günaydınlar
İyi haftalar herkese
Az okumalı çok baş ağrılı bir haftasonuydu sanırım gözlerimden kaynaklı başım ağrıdı en kısa sürede kontrole gitmeliyim.
Ben bir yaz bunun üstüne baba ve piçi denokuyup depresyona girmiştim fazla gelmisti üst üsteGunaydin
Ejderha Dovmeli Kiz bitti. Dun en son cok icine giremedim diyordum ya elimden birakamadan okudum resmen. Okuma rekorumu kirmis olabilirim ama gozlerim yaniyor su an. Polisiye okumayali cok olmustu iyi geldi. Lisbeth Salander' i seviyorum.
Yanima Usta Ile Margarita' yi aldim ama biraz gozlerimi dinlendirmeyi dusunuyorum .
Kitabı iyice merak etmeye başladım. Alınacak listeme eklesem iyi olur :)Merhaba kizlar
Momo çok güzel ilerliyor 94 deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?