- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.861
ben onu okumadim ama ust uste insanin psikolojisi bozulur yaa. Bundan sonra Bulgakov okuyacagim nispeten yirttim desene :)Ben bir yaz bunun üstüne baba ve piçi denokuyup depresyona girmiştim fazla gelmisti üst üste
Ben bu kitabı ilk kez Dost Kitabevi'nin başucu kitaplar köşesinde görmüştüm, o köşedeki diğer kitapları az çok okumuştum ya da biliyordum, Momo'yu hiç duymadığım için çok meraklandım, okuma listeme kattim hemen.İyiki de merak etmişim, tavsiye ederim canim.Kitabı iyice merak etmeye başladım. Alınacak listeme eklesem iyi olur :)
Ben de Ejderha Dövmeli kızı 2 gün gibi bir sure de okumuştum bırakması çok zor bir kitaptı. Diğer iki kitabi okumayı düşünüyor musunuz?Gunaydin
Ejderha Dovmeli Kiz bitti. Dun en son cok icine giremedim diyordum ya elimden birakamadan okudum resmen. Okuma rekorumu kirmis olabilirim ama gozlerim yaniyor su an. Polisiye okumayali cok olmustu iyi geldi. Lisbeth Salander' i seviyorum.
Yanima Usta Ile Margarita' yi aldim ama biraz gozlerimi dinlendirmeyi dusunuyorum .
Buradaki yorumları gördukce momo ben de merak uyandırıyorMerhaba kizlar
Momo çok güzel ilerliyor 94 deyim
Vay arkadaş bi ben kazanamadım sanırımmerhaba arkadaşlar geçen hafta instagram çekilişinden kitap kazandım bugün elime ulaştı
yalnızlığın bilinmeyen yüzü mirza tazegül
daha bi sürü çekilişe katıldım inşallah devamı gelir
Neden ki??
MaşaAllah kimseyi ihmal etmemişsiniz. Tessa serisi hangi kitaplardan oluşuyor? İsimlerini yazabilir misiniz ? Bir de konusu hakkında bilgi verebilir misiniz? Geçen gün kütüphanede dikkatimi çekti , okuduğunuz kitap vardı. Belki ben de okurum. SelamlarHerkese merhaba kitapsever hatun milleti
Tess Gerritsen - İkiz Bedenler
Sayfa ... 160
Seri ya...
Serileri genelde arka arkaya okurum. Araya kitap almam.
Dün siparis ettim.teşekkür ederim
Hiç fark etmez. Şu anda tess serisi var elimde. Siz ne zaman okumayı düşünüyorsunuz?
bekliyorum
Allah kavuştursun
nick sakın ihmal etme. Ben de uzun yıllardır kullanıyorum. İhmal etmeye gelmez.
BEnim için de farketmez ama en erken Ruh Adam bittikten sonra başlayabilirim ben :)Herkese merhaba kitapsever hatun milleti
Tess Gerritsen - İkiz Bedenler
Sayfa ... 160
Seri ya...
Serileri genelde arka arkaya okurum. Araya kitap almam.
Dün siparis ettim.teşekkür ederim
Hiç fark etmez. Şu anda tess serisi var elimde. Siz ne zaman okumayı düşünüyorsunuz?
bekliyorum
Allah kavuştursun
nick sakın ihmal etme. Ben de uzun yıllardır kullanıyorum. İhmal etmeye gelmez.
MaşaAllah kimseyi ihmal etmemişsiniz. Tessa serisi hangi kitaplardan oluşuyor? İsimlerini yazabilir misiniz ? Bir de konusu hakkında bilgi verebilir misiniz? Geçen gün kütüphanede dikkatimi çekti , okuduğunuz kitap vardı. Belki ben de okurum. Selamlar
Ne yapıyorsun mesela?
Belki onlar da güzel ugraslardir.
Yeni evlisin ya
Eşinle ilgilenme, evi düzenleme,alışveriş..
Bunlar da hayatı kitap kadar olmasa da guzellestiren unsurlar bence
Ben de aynı düşüncede idim. Çerezlerle burada olurum bir süre.Acaba bu aralıkta daha kısa ama eğlenceli çerez kitaplar mı okusanız,bu vesile ile eski şevkinize tekrar kavuşabilirsiniz,naçizene fikrim
Zaten set halinde almistim 4 kitap. Yarim kalan 4.yu baska bir yazar tamamlamis hatta 5.sini de cikarmis 4 u begenirsem 5. yi de okurum.Ben de Ejderha Dövmeli kızı 2 gün gibi bir sure de okumuştum bırakması çok zor bir kitaptı. Diğer iki kitabi okumayı düşünüyor musunuz?
Buradaki yorumları gördukce momo ben de merak uyandırıyor
size niye o kadar cok misafir geldi yaŞimdiye kadar ya misafir ağırladım. Ya temizlik yaptım ya da misafire hazırlık yaptımBu hafta yatıştayım Yorulmuşum resmen. Cumartesi de son misafirlerimi ağırlayıp uzun zaman misafir almamaya niyetliyim . Böylece kitaplara dönerim Şaka bir yana kitap okumak için vaktim var ama ben biraz boş geçirdim zamanlarımı. Çalışırken hayatım daha düzenliydi. Çalışmayınca düzensizleştim birazcık
Geçen sefer kız demiştim, yine kız diyorum ama kesin diyemem dedi_meLinDa_ cinsiyet kesinleşti mi? Kesin kız mı? Her şey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?