Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kitabı iyice merak etmeye başladım. Alınacak listeme eklesem iyi olur :)
Ben bu kitabı ilk kez Dost Kitabevi'nin başucu kitaplar köşesinde görmüştüm, o köşedeki diğer kitapları az çok okumuştum ya da biliyordum, Momo'yu hiç duymadığım için çok meraklandım, okuma listeme kattim hemen.İyiki de merak etmişim, tavsiye ederim canim.

Ben de Ejderha Dövmeli kızı 2 gün gibi bir sure de okumuştum bırakması çok zor bir kitaptı. Diğer iki kitabi okumayı düşünüyor musunuz?
Merhaba kizlar
Momo çok güzel ilerliyor 94 deyim
Buradaki yorumları gördukce momo ben de merak uyandırıyor

Vay arkadaş bi ben kazanamadım sanırım

MaşaAllah kimseyi ihmal etmemişsiniz. Tessa serisi hangi kitaplardan oluşuyor? İsimlerini yazabilir misiniz ? Bir de konusu hakkında bilgi verebilir misiniz? Geçen gün kütüphanede dikkatimi çekti , okuduğunuz kitap vardı. Belki ben de okurum. Selamlar

Ruh Adam syf 75
BEnim için de farketmez ama en erken Ruh Adam bittikten sonra başlayabilirim ben :)

Filozof__Prenses pardon Tess serisi demek istemiştim

Ne yapıyorsun mesela?
Belki onlar da güzel ugraslardir.
Yeni evlisin ya
Eşinle ilgilenme, evi düzenleme,alışveriş..
Bunlar da hayatı kitap kadar olmasa da guzellestiren unsurlar bence

Şimdiye kadar ya misafir ağırladım. Ya temizlik yaptım ya da misafire hazırlık yaptım Bu hafta yatıştayım Yorulmuşum resmen. Cumartesi de son misafirlerimi ağırlayıp uzun zaman misafir almamaya niyetliyim . Böylece kitaplara dönerim Şaka bir yana kitap okumak için vaktim var ama ben biraz boş geçirdim zamanlarımı. Çalışırken hayatım daha düzenliydi. Çalışmayınca düzensizleştim birazcık

Ve sonunda Güvercine Ağıt bitti. Başlarda kim kim çok karıştırdım. Bu da benden kaynaklı olabilir.Kısa süreli okuyup kitabı elimden bıraktıkça sürekli koptum. Gürsel Korat ı daha bir sevdim. Kitap ile ilgili yorumlarımı saklıyorum kim bitirdi kim okuyor haberim yok.

Zaten set halinde almistim 4 kitap. Yarim kalan 4.yu baska bir yazar tamamlamis hatta 5.sini de cikarmis 4 u begenirsem 5. yi de okurum.
size niye o kadar cok misafir geldi ya demek ki misafirperversin baya.

_meLinDa_ cinsiyet kesinleşti mi? Kesin kız mı? Her şey yolunda mı?
Geçen sefer kız demiştim, yine kız diyorum ama kesin diyemem dedi
Her şey yolunda, sadece bu sefer hiç düzgün görüntü almadık, rahim duvarına yaslanmış, pozisyondan görünmedi doğru dürüst

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…