Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ogleci olmasam gelirdim ya

Zaten set halinde almistim 4 kitap. Yarim kalan 4.yu baska bir yazar tamamlamis hatta 5.sini de cikarmis 4 u begenirsem 5. yi de okurum.
size niye o kadar cok misafir geldi ya demek ki misafirperversin baya.
Zorla geliyorlar kıza ya biz çok üzülüyoruz ona hep ben gitsem neyse de :)

Geçen sefer kız demiştim, yine kız diyorum ama kesin diyemem dedi
Her şey yolunda, sadece bu sefer hiç düzgün görüntü almadık, rahim duvarına yaslanmış, pozisyondan görünmedi doğru dürüst

Ay hadi inşallah sağlıkla gelsin minik

Ben konudan ayrılsam mi bilmiyorum kitap yüzü açamıyorum yeni türkü konserine gittim bayildim:))
Olsun canim sen de gittigin etkinlikleri yaz bildirim topigine:)) bu ara hepimizin bir hevesi kacmis gibi duruyor biri gelse de bizi sööyle bir silkeleyip kendimize getirse:)

Bence git ya bu ne hiç okuma ancak gez
Bak topiğin yarısı bana katılacak görürsün
Tamam o zaman ben müsadenizi istiyorum ıyi bakın kendinize sizi tanıdığım için mutluydum eskiden bir zamanlar artık değilim

Tamam o zaman ben müsadenizi istiyorum ıyi bakın kendinize sizi tanıdığım için mutluydum eskiden bir zamanlar artık değilim
Biz seni böyle seviyoruz, gitme ve mutlu kal lütfen
Bak simdi topigin yarisi bana hak verecek

Günaydın kizceler.. siparis vereceğim ve 1 kitap daha ekleyecegim. Daha önce milyoner sorulmuş olabilir bu soru bir kere de ben sorayım. Okuduğunuz etkisi altında kaldığınız çok ama çok beğendiğiniz ve mutlaka her kütüphanede bulunması lazım dediginiz 3 kitap hangisidir? Çok var biliyorum ama aklınıza gelen ilk 3 diyeyim.

20 dk içinde siparis vereceğim. İlk gelen kazanır

Benimkiler: 1-Simyacı 2-küçük prens 3-Martı Jonathan Livingston

Not:2018 kitap hedefim 51 dir. Dalga geçeni vururum bu sene 12 kitap falan okudum sanırım

algernon'a çiçekler
kırmızı zaman
unutma dersleri
momo
ilk aklıma gelenler

Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer-Laurent Gounelle
İnsanlık Suçu-Theodore Dreiser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…