- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.881
Ogleci olmasam gelirdim yaMerhabalar
Bugün hiç ama hiç okumadım, doktor randevum vardı, çok şükür her şey yolunda
2 gün izinliydim ama hiç istediğim gibi kitap okumalı olmadı
Neyse yarın taaa kartalda duruşmam var, yolda ve beklerken okurum
Zorla geliyorlar kıza yaZaten set halinde almistim 4 kitap. Yarim kalan 4.yu baska bir yazar tamamlamis hatta 5.sini de cikarmis 4 u begenirsem 5. yi de okurum.
size niye o kadar cok misafir geldi yademek ki misafirperversin baya.
Geçen sefer kız demiştim, yine kız diyorum ama kesin diyemem dedi
Her şey yolunda, sadece bu sefer hiç düzgün görüntü almadık, rahim duvarına yaslanmış, pozisyondan görünmedi doğru dürüst
Olsun canim sen de gittigin etkinlikleri yaz bildirim topigine:)) bu ara hepimizin bir hevesi kacmis gibi duruyor biri gelse de bizi sööyle bir silkeleyip kendimize getirse:)Ben konudan ayrılsam mi bilmiyorum kitap yüzü açamıyorumyeni türkü konserine gittim bayildim:))
Bence git ya bu ne hiç okuma ancak gezBen konudan ayrılsam mi bilmiyorum kitap yüzü açamıyorumyeni türkü konserine gittim bayildim:))
Tamam o zaman ben müsadenizi istiyorum ıyi bakın kendinize sizi tanıdığım için mutluydum eskiden bir zamanlar artık değilimBence git ya bu ne hiç okuma ancak gez
Bak topiğin yarısı bana katılacak görürsün
Biz seni böyle seviyoruz, gitme ve mutlu kal lütfenTamam o zaman ben müsadenizi istiyorum ıyi bakın kendinize sizi tanıdığım için mutluydum eskiden bir zamanlar artık değilim
Günaydın kizceler.. siparis vereceğim ve 1 kitap daha ekleyecegim. Daha önce milyoner sorulmuş olabilir bu soru bir kere de ben sorayım. Okuduğunuz etkisi altında kaldığınız çok ama çok beğendiğiniz ve mutlaka her kütüphanede bulunması lazım dediginiz 3 kitap hangisidir? Çok var biliyorum ama aklınıza gelen ilk 3 diyeyim.
20 dk içinde siparis vereceğim. İlk gelen kazanır
Benimkiler: 1-Simyacı 2-küçük prens 3-Martı Jonathan Livingston
Not:2018 kitap hedefim 51 dir. Dalga geçeni vururum bu sene 12 kitap falan okudum sanırım
Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer-Laurent GounelleGünaydın kizceler.. siparis vereceğim ve 1 kitap daha ekleyecegim. Daha önce milyoner sorulmuş olabilir bu soru bir kere de ben sorayım. Okuduğunuz etkisi altında kaldığınız çok ama çok beğendiğiniz ve mutlaka her kütüphanede bulunması lazım dediginiz 3 kitap hangisidir? Çok var biliyorum ama aklınıza gelen ilk 3 diyeyim.
20 dk içinde siparis vereceğim. İlk gelen kazanır
Benimkiler: 1-Simyacı 2-küçük prens 3-Martı Jonathan Livingston
Not:2018 kitap hedefim 51 dir. Dalga geçeni vururum bu sene 12 kitap falan okudum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?