- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.901
Beğenirsiniz umarım,yorum yapmayı unutmayınSiparişlerini
Dokunmadan
Küçük kara balik ve tanrı tebdil kıyafet gezer olarak yaptım.
Algernona çiçekleri bir daha ay a ekledim.
Ocağı iple cekiyorum
Bence git ya bu ne hiç okuma ancak gez
Bak topiğin yarısı bana katılacak görürsün
Tamam o zaman ben müsadenizi istiyorum ıyi bakın kendinize sizi tanıdığım için mutluydum eskiden bir zamanlar artık değilim
Bende Hamlet'i okuyacağım,önümüzdeki günlerde.Othello'ya başladım. Sanırım bir süre Shakespeare okumaya devam edeceğim.
Dalga geçemezler çünkü senden daha küçük hedefleri olanlar var, bkz: ben 36Günaydın kizceler.. siparis vereceğim ve 1 kitap daha ekleyecegim. Daha önce milyoner sorulmuş olabilir bu soru bir kere de ben sorayım. Okuduğunuz etkisi altında kaldığınız çok ama çok beğendiğiniz ve mutlaka her kütüphanede bulunması lazım dediginiz 3 kitap hangisidir? Çok var biliyorum ama aklınıza gelen ilk 3 diyeyim.
20 dk içinde siparis vereceğim. İlk gelen kazanır
Benimkiler: 1-Simyacı 2-küçük prens 3-Martı Jonathan Livingston
Not:2018 kitap hedefim 51 dir. Dalga geçeni vururum bu sene 12 kitap falan okudum sanırım
Sevmiyorum napıyımKız zaten gitmeye yer arıyor neden hemen kovuyorsun sen de lolis
Anna Frank'in Hatıra defteri nasıl beğendiniz mi benim de okumak istediğim kitaplardan birisiMerhaba
Yasli Balikci ve Deniz bitti.
Anna Frank`in Hatira Defteri
Sayfa - 68
Serenad beni de etkilemişti herkesin okuması gereken kitaplardanHerkese selam azönce serenad'ı bitirdim ve gerçekten çok büyük bir keyifle okudum şuan etkisindeyim..Bugün başlayacağım kitabım Turgut Özakman Romantika
Nazi zulmüne uğramamak için Amsterdam`da bir evde,ailesi ve birkaç tanidığı ile 2 yıl saklanan Anna`nın 12-14 yaşları arasında tuttuğu güncelerden oluşuyor kitap. Anna çok derin düşünceli ve kalemi güçlü bir kız. Ben beğenerek ve üzülerek okuyorum,kitap gayet akıcı.Anna Frank'in Hatıra defteri nasıl beğendiniz mi benim de okumak istediğim kitaplardan birisi
Serenad beni de etkilemişti herkesin okuması gereken kitaplardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?