Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Dalga geçemezler çünkü senden daha küçük hedefleri olanlar var, bkz: ben 36
Tavsiye süresini kaçırmışım ama zaten ben tavsiye veremiyorum

Kız zaten gitmeye yer arıyor neden hemen kovuyorsun sen de lolis
Sevmiyorum napıyım

Güvercine Ağıt son 50 sayfa. Bu akşam evde yalnızım, eşim geç gelecek. Bu demektir ki uzun uzun okuyabilirim ve bitirebilirim.
Bu kitabı bitirdikten sonra araya 1 tane kolay okunacak bir kitap alacağım. Niyetim yıl bitmeden İnce Memed 1’i de okumak. Çerezlik kitapla kafamı boşaltıp İnce Memed serüvenine yeniden keyifle başlayabilirim

Merhaba
Yasli Balikci ve Deniz bitti.

Anna Frank`in Hatira Defteri
Sayfa - 68
Anna Frank'in Hatıra defteri nasıl beğendiniz mi benim de okumak istediğim kitaplardan birisi
Herkese selam azönce serenad'ı bitirdim ve gerçekten çok büyük bir keyifle okudum şuan etkisindeyim..Bugün başlayacağım kitabım Turgut Özakman Romantika
Serenad beni de etkilemişti herkesin okuması gereken kitaplardan

Anna Frank'in Hatıra defteri nasıl beğendiniz mi benim de okumak istediğim kitaplardan birisi

Serenad beni de etkilemişti herkesin okuması gereken kitaplardan
Nazi zulmüne uğramamak için Amsterdam`da bir evde,ailesi ve birkaç tanidığı ile 2 yıl saklanan Anna`nın 12-14 yaşları arasında tuttuğu güncelerden oluşuyor kitap. Anna çok derin düşünceli ve kalemi güçlü bir kız. Ben beğenerek ve üzülerek okuyorum,kitap gayet akıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…