- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.921
2018 okuma listeme ekliyorum ben de seviyorum bubtatzNazi zulmüne uğramamak için Amsterdam`da bir evde,ailesi ve birkaç tanidığı ile 2 yıl saklanan Anna`nın 12-14 yaşları arasında tuttuğu güncelerden oluşuyor kitap. Anna çok derin düşünceli ve kalemi güçlü bir kız. Ben beğenerek ve üzülerek okuyorum,kitap gayet akıcı.
elenaferrante Nermin Yilsirim' in ilk hangi kitabini okumaliyim sence?
olur mu hic ne guzel cevap verdin dikkate alip. Cok tesekkur ederim. Zaten zevkine cok guveniyorum. O halde Unutma Dersleri ve Ruyalar Anlatilmaz' i siparis verecegim.Ben sırası ile Unutma Dersleri, Dokunmadan, Rüyalar Anlatılma ve Unutma Beni Apartmanını okudum.
Unutma Derslerini yazarı ve kitabı hiç bilmeden rasgele aldım kitapçıdan ve hayran kaldım. Buradaki bir çok kişi de ilk Unutma Dersleri ni okudu ve çok beğendi diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltsinler.
Dokunmadan diğer kitaplara göre daha yavan geldi bana ama gene çok beğendim.
Rüyalar Anlatılmaz efsane bir kitap, Unutma Dersleri ile kapışır bence.
Beğeni sıralamam şöyle:
Unutma Dersleri = Rüyalar Anlatılmaz
Unutma Beni Apartmanı
Dokunmadan
Unutma Dersleri ve Rüyalar Anlatılmaz
İkisinden birisinden başla derim.
Ay ne çok konuştum
olur mu hic ne guzel cevap verdin dikkate alip. Cok tesekkur ederim. Zaten zevkine cok guveniyorum. O halde Unutma Dersleri ve Ruyalar Anlatilmaz' i siparis verecegim.
Bu arada bugun idefixde mevcut indirimlere ek olarak extra %10 indirim var ben ondan faydalanacagim. Aklinizda olsun.
olur mu hic ne guzel cevap verdin dikkate alip. Cok tesekkur ederim. Zaten zevkine cok guveniyorum. O halde Unutma Dersleri ve Ruyalar Anlatilmaz' i siparis verecegim.
Bu arada bugun idefixde mevcut indirimlere ek olarak extra %10 indirim var ben ondan faydalanacagim. Aklinizda olsun.
yeni yil cilginligi sorma zor tutuyorum kendimiBugün sürekli indirim mailleri geliyor nasıl da teşvik ediyorlar insanı
Herkese günaydın ,
Bugün çok mutluyum
Sever misiniz kendisini bilmem ama ben de yeri çok ayrıdır,dün Şekerpare filminin Cumali'si,Sarı Mercedes'in Bayram'ı İlyas Salman'la söyleşiye katıldım..Çok mütevazi olmakla birlikte gençleri çok seviyor.Sorulan her soruya içtenlikle cevap verdi.Asıl beni şaşırtan inanılmaz bir şiir ruhu var,dakikalarca Türk edebiyatından ezbere şiirler okudu,gözlerimiz dolarak dinledik.Türk edebiyatına çok hakim aynı zamanda.Bu konuda kendimi de eleştirmedim değil,sürekli Dünyadan eserler okuyorum,bir ara Türk eserlere de zaman ayırmalıyım muhakkak.
Şener Şen ve Adile Naşit ile çok güzel anıları varmış,hepsini gülümseyerek dinledik.Velhasılıkelam çok güzel bir akşam geçirdikya cok gipta ettim. Gercekten harika bir aksammis. Darisi basimiza diyeyim.â
"Deniz İşçileri" sayfa 122'deyim.
Herkese günaydın ,
Bugün çok mutluyum
Sever misiniz kendisini bilmem ama ben de yeri çok ayrıdır,dün Şekerpare filminin Cumali'si,Sarı Mercedes'in Bayram'ı İlyas Salman'la söyleşiye katıldım..Çok mütevazi olmakla birlikte gençleri çok seviyor.Sorulan her soruya içtenlikle cevap verdi.Asıl beni şaşırtan inanılmaz bir şiir ruhu var,dakikalarca Türk edebiyatından ezbere şiirler okudu,gözlerimiz dolarak dinledik.Türk edebiyatına çok hakim aynı zamanda.Bu konuda kendimi de eleştirmedim değil,sürekli Dünyadan eserler okuyorum,bir ara Türk eserlere de zaman ayırmalıyım muhakkak.
Şener Şen ve Adile Naşit ile çok güzel anıları varmış,hepsini gülümseyerek dinledik.Velhasılıkelam çok güzel bir akşam geçirdik
"Deniz İşçileri" sayfa 122'deyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?