Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gunaydin
nickelanjelo ayni ben. Ben de bir baslayamadim su kitaba yahu on sozunu bile bitiremedim gicik oldum kendime ama bir turlu firsat da olmadi biraz da bos beles islerle ugrastim. Blog falan acmayi dusundum oralari karistirdim falan uyduruk isler. Ama Bulgakov' u da cok severim bugun baslicam artik dogru duzgun okumaya.

Aşk ve gurur 211. Sayfadayim
2018 okuma listeme ekliyorum ben de seviyorum bubtatz

elenaferrante Nermin Yilsirim' in ilk hangi kitabini okumaliyim sence?

Ben sırası ile Unutma Dersleri, Dokunmadan, Rüyalar Anlatılma ve Unutma Beni Apartmanını okudum.

Unutma Derslerini yazarı ve kitabı hiç bilmeden rasgele aldım kitapçıdan ve hayran kaldım. Buradaki bir çok kişi de ilk Unutma Dersleri ni okudu ve çok beğendi diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltsinler.

Dokunmadan diğer kitaplara göre daha yavan geldi bana ama gene çok beğendim.

Rüyalar Anlatılmaz efsane bir kitap, Unutma Dersleri ile kapışır bence.

Beğeni sıralamam şöyle:

Unutma Dersleri = Rüyalar Anlatılmaz
Unutma Beni Apartmanı
Dokunmadan

Unutma Dersleri ve Rüyalar Anlatılmaz
İkisinden birisinden başla derim.

Ay ne çok konuştum

olur mu hic ne guzel cevap verdin dikkate alip. Cok tesekkur ederim. Zaten zevkine cok guveniyorum. O halde Unutma Dersleri ve Ruyalar Anlatilmaz' i siparis verecegim.
Bu arada bugun idefixde mevcut indirimlere ek olarak extra %10 indirim var ben ondan faydalanacagim. Aklinizda olsun.

Ben de okumadığım tek kitabı olan Saklı Bahçeler Haritası nı sipariş ettim. Bugün bekliyorum kargoyu.
Napoli Romanlarının ikincisini okuyacağım, ardından buna başlayacağım

Bugün sürekli indirim mailleri geliyor nasıl da teşvik ediyorlar insanı

Günaydın. Balık izlerinin sesi bitti. Buket uzunerden farklı bir kurgu ve anlaşılır bir dille yazılmış altı çizilesi cümlelerinin olduğu bir kitap. 1993 Yunus Nadi Roman Ödülünü almış. Ben begendim.

Herkese günaydın ,

Bugün çok mutluyum
Sever misiniz kendisini bilmem ama ben de yeri çok ayrıdır,dün Şekerpare filminin Cumali'si,Sarı Mercedes'in Bayram'ı İlyas Salman'la söyleşiye katıldım..Çok mütevazi olmakla birlikte gençleri çok seviyor.Sorulan her soruya içtenlikle cevap verdi.Asıl beni şaşırtan inanılmaz bir şiir ruhu var,dakikalarca Türk edebiyatından ezbere şiirler okudu,gözlerimiz dolarak dinledik.Türk edebiyatına çok hakim aynı zamanda.Bu konuda kendimi de eleştirmedim değil,sürekli Dünyadan eserler okuyorum,bir ara Türk eserlere de zaman ayırmalıyım muhakkak.
Şener Şen ve Adile Naşit ile çok güzel anıları varmış,hepsini gülümseyerek dinledik.Velhasılıkelam çok güzel bir akşam geçirdik

"Deniz İşçileri" sayfa 122'deyim.

Bugün sürekli indirim mailleri geliyor nasıl da teşvik ediyorlar insanı
yeni yil cilginligi sorma zor tutuyorum kendimi

Merhaba arkadaslar..
Dun gece Eskici ve Oğullarini bitirdim.
Makinelesmeye gecis surecinde Anadolu insaninin yasadiklari ve o donemin ozeti gibi. Cok akici ve guzeldi.
Yokluğun insana ne hayallaer kurdurup neler yaptirgi gercegi.
Donemin sevme tarzi...
Korktugum seyler olmadi Allahtan fazla turk dizisi izledim sanirim .. O tarz sonlar bekledim

Yaa ne güzel. Çok özendim size. İlyas Salman'ı severim zira. :) Bir de tatlı tatlı anlatmışsınız, keyifle okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…