Kıyafetim yüzünden çıkan tartışma...

Bosanmis kadinlara da kotu gozle bakiliyor. Kucuk cocuklara kadin gozuyle bakiliyor. Erkeklere kral gozuyle bakiliyor.

Yani? Siz bu avam ve cirkin kesimin tespitlerini mi baz aliyorsunuz?

O halde zaten o saatte disari cikcaginiz icin tecavuzu hak ettiniz.

Etrafta 3.5 yasindaki cocuga tecavuz eden tipler oldugu surece, insanlarin art niyetle bakabilecegini tahmin etmek icin art niyetli olmaya luzum var mi? Siz birini bir kotuluge karsi uyarırken ben de o kafadayim mi demis oluyorsunuz?

Kotuluklere karsi buldugunuz cozum kadini kisitlamak ise evet niyetiniz kotudur.

Adam karisinin guvenliginden, ustelik de kendisi yakindayken endise ediyorsa, endise edecegi yere gitmemelidir karisi ile. Bu kadar basit.

Ayrica belirttiginiz gibi 3 yasinda cocuklar tecavuze ugruyor. Bir esofman bu riski azaltmaz da arttirmaz da. Esler birbirinin kolesi degil. Adam sizin orneginizdeki gibi tarzini begenmedigi icin degil kadini basbayagi daha az guzel gozuksun diye kisitlamis.

Kuzucum bak bi ani sinirle mahvetme her şeyi. Güzel dille konuş bırak gitsin döneceği yer yanın ama ben olsam ararım cilve yaparım kendi kendini strese sokma olan yine sana olacak erkek milleti rahat bi millet

Herkes bosan der simdi

Herkes bosan der simdi

Kocana yalvar yazmayinca bosan algilaniyor nedense.

Bosanmasina gerek yok, adam da hatasini kabul edip davranislarini degistirebilir degil mi? Yoksa boyle bir ihtimal yok mu size gore?

Kadin mi degistirmeli mutlaka secimlerini?

Kimse bosan dememis sizin icin itinayla okudum. Neden evlendiniz denmis, giyim tarzi farki denmis, size karisamaz denmis. Bosan denmemis.

Yani bu klise bu forumda gordugum en ici bos klise. Hayir her konuda bosan denmiyor, ki denebilir de. Bu yalnizca evlilik meraklilarini rahatsiz edebilir.

Birisi daha onceden gazlamis olabilir mi? Karini oyle giydirme ayip falan diye?
Ayyy evet aileler içten içten karışırlar öyle şeylere. Benim kvde de evlendikten somra elbiselerime takmıştı neara olmuş bilmiyorum konuşmuşlar herhalde eşim tutup defalarca giydiğim şeylere karışmaya başlamıştı bende anladım tabi kimin ağzı olduğunu. Böyle şeylerde olabiliyor. Müsade etmeyin tabi zamanla alışacak. Daha çok yeni evlisimiz 1-2 aylık evliyken benimkide öyleydi sonra sonra alıştı şimdi karışmıyor

İyide sizin suçunuz yokta evden kovarak suçlu durumuna düşmüşsünüz böyle inatlaşarak yürümez o sakinleşince konuşmayı deneyin

Normalde pantolon tarzı şeylerin üzerine falan hep uzun şeyler mi giyiyorsunuz? Belki ona alışkın olduğu için hoşuna gitmemiştir kısa bir şeyle eşofman giymeniz.
Gerçi her türlü tavrı yanlış da. Sizin de daha bu kadar yeni evliyken özellikle böyle de ufak bir mesele için evden kovmanız iyi olmamış. Bence evden kovmak ağır bir mesele ve aldatma dayak gibi ciddi bir durum olmadığı sürece çok da başvurulmaması gerek. Aynısı o size yapsaydı diye de düşünün.

Zaten açık giyinen biri değilim ama onu rahatsız ediyor giyinişim sanırım.. O an gerçekten verdiği hırkalar üzerime uysa giyerdim sorun çıkarmak niyetinde değildim çünkü ..
sorun çıkaran taraf o, siz neyi uygun gördüyseniz onu giyebilecek yaştasınızdır diye düşünüyorum koskocaman evlenmiş bir bireysiniz bunu anladığınızda muhtemelen size karışmasını engellemiş olursunuz

Reactions: anu

Ne kadar ayip insanlar karisina saygi duyuyor diye avam tabirlerle yargilamaya calismak siz once kocanizin size ve secimlerinize saygi duymasini saglayin baskalarinin kocasini dusunmeyin

Ya canım üzerime giyeceğim mont gayet uyumlu gitmiş dolabımdan bana rengi üzerine hiç uymayacak yada modeli uymayacak uzun hırkalar çıkarıyor poların üstüne hırka giyecekmişim..
Siz demedinizmi polar giysem gece kim görecek diye hırkayıda giyseniz sizi yine kimse görmezdi bu konudan dolayı eş evden kovulmaz çok yanlış.

sen millete bakma cnm bu kadar ufak sorunlar çoğu kari koca arasinda oluyor sanirim zamanla eşler birbirine alışıp orta yolu buluyor. huzurunuz bozulmasin diye zamani geldikce karşılıklı fedakarliklariniz olucak hatta bazen gururu 2. plana attiginiz olacak elbet.
kadinlar kulübünde millet ne biçim konular açıyor baksana bol bol aldatma, yalan dolan, şiddet ! o tarz sorunlar olmasindansa bosver böyle ufak konulardan olsun tartışma yeter ki uzatmayin insallah eşin gelince barışırsınız.

Ayrica madem eşin senin kiyafetlerine karışıyor sende yeri geldikce ona karışırsin. mesela ben eşimin dizi üstünde sortla dışarı cikmasina izim vermiyorum dinen caiz degil diyorum ben dikkat ediyorsam sende et diyorum

Hayatımda bir kez giyeceğim gelinliği hayal ettiğim bir şekilde giymeme karışmadığı için kocam geniş biri olarak kabul görüyorsa dert değil, en azından yobaz değil...

Giymeyeceksin!!! Bunu giyersen seninle gelmem!!! Evde oturursun!!! Bu gibi dayatmaları olmadığı için ona minnettarım...
Gece veya gündüz gezmemi burnumdan getirmediği için ona minnettarım...
En önemlisi bu konuda psikolojimi bozmadığı için ona minnettarım...

Gerisi zerre umurumda değil...

Bazı esofmanlar ciddi hatlari,hatta ic camasirinin cizgilerini dahi belli ediyo.
Bende kisa mesafelerde esofman giyen biriyim.
Ama mutlaka kilolu dahi olmamama ragmen kalcami kapatacak bisey giyiyorum.
Cunku rahatsiz oluyorum.

Ortalik sapik kayniyo haberler malum
Onlarida egitemiyoruz,cezalandiramiyoruz hukuk ve yasalar malum
Kendimize dikkat etmek zorundayiz resmen.

Kim nasil istiyosa öyle giyinsinde ben böyle birsey icin kavga etmezdim.
Uzun hirka yerine uzun salas bir swet giyilebilir. Uzerine mont
Careler tükenmez.

Yoruma gel.
Gece gece donla ciksan kim görecek mi?
Gece insanlar körmü oluyo?
Gece siz insanlari ne giydiklerini goremiyomusunuz?
İlgincmissiniZ vesselam.
Güldüm.

Ayrıca ne dediğini yada ne istediğini kendin de bilmiyorsun...

Konuyu açarken "sinirden elim ayağım titriyor eşofman giydim eşim üzerine uzun bir şey giymezsen çıkmayız dedi giymedim evi terk etti" yazmışsın...

Bana cevap yazarken de "eşim kıyafetime karışmasa kendimi değersiz hissederim, senin giydiğin gelinliği bana giydirmedi eşim geniş değil o kadar" yazmışsın...

Hangisi senin gerçek düşüncen??
Eğer eşinin kıyafetlerine karışıyor olması hoşuna gitseydi onun istediği gibi giyinirdin ve tartışma çıkmazdı gezer dolaşır evine girerdin gece gece buraya da konu açmak durumunda kalmazdın...

Demekki sende bir şeylerden rahatsızsın bu konuda ama eşi tarafından problem yaşamayanları da "GENİŞ ADAMLAR" gözüyle yargılıyorsun...
Bu ne yaman çelişkidir böyle???

Ayrıca genel olarak söylüyorum bir kaç yorumda gördüm...

Memlekette tecavüz olayları var 3 yaşında çocuğa tecavüz ettiler o zaman düzgün giynin ne demek??

Bu nasıl zihniyet?? Küçücük çocuk çıplak gezse ne olur?? Yada bir kadın mini etek giyse??

Adam şerefsiz olduktan sonra kara çarşaf giy istersen yada çuval geçir kafana çık ne fark edecek?? Savunmaları yine 30 yıldır kadın yüzü görmüyoruz olacak... Adam karaktersiz olduktan sonra büyük küçük, çoluk çocuk farketmiyo kıyafetle nasıl bağdaştırıyorsunuz bu durumu...

Son düzenleme:

adam burada haklı
en ufak birşey de evden mi kovulur ya
evcilik mi oynuyorsunuz
basit birşeyi kocaman büyütmüşsünüz

Yoruma gel.
Gece gece donla ciksan kim görecek mi?
Gece insanlar körmü oluyo?
Gece siz insanlari ne giydiklerini goremiyomusunuz?
İlgincmissiniZ vesselam.
Güldüm.

Yoruma geldim... Sende beni güldürdün şu cümlen ile inanki...

Gece gece donla gezdiğimden yazmadım yorumu sen algılayamamışsın, o saçma sapan mevzuya karşılık yazılmış mübalağa içerikli bir cümle...

Neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…