- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
- Konu Sahibi sensizlink
-
Ayrıca şunu da belirteyim profilinize baktım da giydiğiniz gelinliği mesela eşim bana asla giydirmezdi.. 3 ay önce evlendim , hem benim hem onun istediği gibi çok güzel bir gelinlik giydim..
Zira eşimin çok aşırı açık giyinmeme izin verip ilgilenmeyip te kendimi değersiz hissettirmesini istemezdim.. Çünkü o erkeklere de geniş gözüyle bakılıyor...
Etrafta 3.5 yasindaki cocuga tecavuz eden tipler oldugu surece, insanlarin art niyetle bakabilecegini tahmin etmek icin art niyetli olmaya luzum var mi? Siz birini bir kotuluge karsi uyarırken ben de o kafadayim mi demis oluyorsunuz?
Kuzucum bak bi ani sinirle mahvetme her şeyi. Güzel dille konuş bırak gitsin döneceği yer yanın ama ben olsam ararım cilve yaparım kendi kendini strese sokma olan yine sana olacak erkek milleti rahat bi milletKızlar ya sinirden elim ayağım titriyor..
Eşimle dışarı hava almaya çıkacaktık, üzerimde eşofman ve polar vardı.. Üzerime mont alıyordum.. Bana arkanı kapatacak uzun bişey giy dedi..
Kıyafetime uyacak uzun bişeyim yok dedim, o Zaman çıkar değiştir dedi.. Üşüyorum zaten uğraştırma beni dedim..
Öyle çıkamazsın gitmiyoruz o Zaman dedi.. Tamam dedim kendi de üstünü çıkarıp her zamanki gibi kavga edince yaptığı hareket gitti salona oturdu benim yanıma gelmedi.. Acayip sinirlendim senin derdin ne ya bunun için mi evlendin benle dedim.. Altımızda dedemnler oturuyor yaşlı insanlar.. Onları üzmemek için uzatmadım.. Evden git ya çık dışarı dedim..
Bugün dışarıda yatacağım bu soğukta dedi bi hışımla gitti üstünü değiştirdi çıktı..
Ada'm gibi konuşmuyorsun oturup konuşalım dedim.. Öfkene yenilip beni kovmayacağın Zaman haber ver o zaman gelcem eve dedi.. Gitti ses yok.. Ne yapayım ben ya çok sinirliyim çok kötüyüm ne olur akıl verin..
Herkes bosan der simdiKızlar ya sinirden elim ayağım titriyor..
Eşimle dışarı hava almaya çıkacaktık, üzerimde eşofman ve polar vardı.. Üzerime mont alıyordum.. Bana arkanı kapatacak uzun bişey giy dedi..
Kıyafetime uyacak uzun bişeyim yok dedim, o Zaman çıkar değiştir dedi.. Üşüyorum zaten uğraştırma beni dedim..
Öyle çıkamazsın gitmiyoruz o Zaman dedi.. Tamam dedim kendi de üstünü çıkarıp her zamanki gibi kavga edince yaptığı hareket gitti salona oturdu benim yanıma gelmedi.. Acayip sinirlendim senin derdin ne ya bunun için mi evlendin benle dedim.. Altımızda dedemnler oturuyor yaşlı insanlar.. Onları üzmemek için uzatmadım.. Evden git ya çık dışarı dedim..
Bugün dışarıda yatacağım bu soğukta dedi bi hışımla gitti üstünü değiştirdi çıktı..
Ada'm gibi konuşmuyorsun oturup konuşalım dedim.. Öfkene yenilip beni kovmayacağın Zaman haber ver o zaman gelcem eve dedi.. Gitti ses yok.. Ne yapayım ben ya çok sinirliyim çok kötüyüm ne olur akıl verin..
Herkes bosan der simdi
Ayyy evet aileler içten içten karışırlar öyle şeylere. Benim kvde de evlendikten somra elbiselerime takmıştı neara olmuş bilmiyorum konuşmuşlar herhalde eşim tutup defalarca giydiğim şeylere karışmaya başlamıştı bende anladım tabi kimin ağzı olduğunu. Böyle şeylerde olabiliyor. Müsade etmeyin tabi zamanla alışacak. Daha çok yeni evlisimiz 1-2 aylık evliyken benimkide öyleydi sonra sonra alıştı şimdi karışmıyorBirisi daha onceden gazlamis olabilir mi? Karini oyle giydirme ayip falan diye?
Geleceğini sanmıyorum.. Kıyafetim gerçekten anormal olsa diyeceğim ki haklı ya kim olsa müdahale eder ama yok yaa.. Ev içinde giydiğim eşofman ve Polar şu soğukta ne şekilde açık, dikkat çekici giyilebilirim ki ..
sorun çıkaran taraf o, siz neyi uygun gördüyseniz onu giyebilecek yaştasınızdır diye düşünüyorum koskocaman evlenmiş bir bireysiniz bunu anladığınızda muhtemelen size karışmasını engellemiş olursunuzZaten açık giyinen biri değilim ama onu rahatsız ediyor giyinişim sanırım.. O an gerçekten verdiği hırkalar üzerime uysa giyerdim sorun çıkarmak niyetinde değildim çünkü ..
Ayrıca şunu da belirteyim profilinize baktım da giydiğiniz gelinliği mesela eşim bana asla giydirmezdi.. 3 ay önce evlendim , hem benim hem onun istediği gibi çok güzel bir gelinlik giydim..
Zira eşimin çok aşırı açık giyinmeme izin verip ilgilenmeyip te kendimi değersiz hissettirmesini istemezdim.. Çünkü o erkeklere de geniş gözüyle bakılıyor...
Siz demedinizmi polar giysem gece kim görecek diye hırkayıda giyseniz sizi yine kimse görmezdi bu konudan dolayı eş evden kovulmaz çok yanlış.Ya canım üzerime giyeceğim mont gayet uyumlu gitmiş dolabımdan bana rengi üzerine hiç uymayacak yada modeli uymayacak uzun hırkalar çıkarıyor poların üstüne hırka giyecekmişim..
sen millete bakma cnm bu kadar ufak sorunlar çoğu kari koca arasinda oluyor sanirim zamanla eşler birbirine alışıp orta yolu buluyor. huzurunuz bozulmasin diye zamani geldikce karşılıklı fedakarliklariniz olucak hatta bazen gururu 2. plana attiginiz olacak elbet.Çok teşekkür ederim ya, çok saolun. Dediğiniz gibi ben üzerime düşeni yaptım.
Kendisi bilir artık, bende yüzsüz gurursuz bir insan değilim aksine fazlasıyla gururluyum ama ard arda birkaç defa arayarak kendimi düşürdüm farkındayım..
Ama olsun içim daha rahat.
Yoruma gel.Gece gece donla çıksan kim görcek seni allah aşkına bahane üretmeye yer aramış herif resmen...
Ben böylelerini konu sahibi kusura bakma ama pis gözlü olarak görüyorum...
Milletin k.çına başına pis pis bakan adamlar Kendi karılarını örtmeye çalışıyorlar "kişi karşısındakini kendisi gibi görür" misali...
Evden git ya çık dışarı dedim..
Eşim arabada kalmış, nerden anladın diyecekseniz namazını kılan bir insan kendisi ve sabah namazı vaktinde uyandım sırf arabada olduğunu sadece tahmin ettiğim için ve bir süre sonra kapı açıldı çıktı gitti.. Camiye gitti sanırım..
Yoruma gel.
Gece gece donla ciksan kim görecek mi?
Gece insanlar körmü oluyo?
Gece siz insanlari ne giydiklerini goremiyomusunuz?
İlgincmissiniZ vesselam.
Güldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?