Kıyafetim yüzünden çıkan tartışma...

Zira eşimin çok aşırı açık giyinmeme izin verip ilgilenmeyip te kendimi değersiz hissettirmesini istemezdim..

Ve düşünüyorum bu kadını yanında bu şekilde gezdiren Adam Nasıl adam diye..

Söylediklerim çarpıtılıyor dediğinizde merak ettim açtım baktım. Evet bazen burda söylenenler çarpıtılabiliyor ama yukarda yazdığınız şeyler ile ne demek istediğiniz gayet açık. Ha sizin fikrinizdir saygı duyarım ama bu açtığınız konuyu ilk okuduğumdaki üzüntüm de gider. Çünkü saygı duyduğum düşünceniz ile eşiniz ile oldukça uyumlu bir çiftsiniz.

mini etek giyen kadınların kocaları adam değilse sizin eşiniz eşofmanın üstüne uzun şey giy demiş adam olmuş işte daha ne istiyorsunuz ?

Hanım efendi demek istediğim devamlı çarpıtılıp duruyor ya.. Evli iseniz eşinizin giyimine belli ölçüde karışıyorsunuzdur değil mi ?? Mesela eşiniz diz üstü bir şort üzerinde sıfır kol bir boddy ile saçlar yapılı bir şekilde bu şekilde gezse yanınızda tepkiniz ne olur ? Tabi kabul de edebilirsiniz ben bişey demiyorum ama mesela eşim böyle giyinsin istemem ben .. Bende ona müdahale ederim öyle bir durumda.. Bahsettiğim adamlar yanında kadınlar böyle abartı şekilde açık giyinip te ses çıkarmayanlar..

O konu farkli yerlere kaymis. Kimsenin ne giydiğine kimse karışamaz biz esler bile karisamaz burda derken siz hic tanimadiginiz kadinlarin kiyafetini elestiriyosunuz. Olmadi bu. Hele ki kendine karisilmamasini isteyen bi kadin olarak hic olmadi. Sinirlari kim koyuyor? Hangi etek boyu uygun mesala? Hangi giyim tarzi? O zaman daha kapali insanlarda sizin basiniz acikken desinki yanindaki adam mi bee karisinin basi acik!

çarpıtma yok bence..
siz kendinizi iyi ifade edemiyor olabilirsiniz..
abartı açık diyorsunuz ya kime göre neye göre ?
buna karar verecek kişi siz yada bir başkası yada ben değilim ki ..
eşlerin birbirlerinin giyimlerini ne dereceye kadar tölore edecekleri kendilerini ilgilendirir..

ben diz üstü giyerim size abes gelir kocama adam demezsiniz..
diğeri poposunda şort giyer bana abes gelir kocasına adam demem.. böyle bir yargılama hakkımız yok ki..
herkesin sınırı farklıdır size abartı geldi diye kimseyi adam olmamakla suçlamak olmaz..

3 aylık evliyiz.. Evlenmeden önce bu kadar karışmıyordu bu kadar müdahale etmesine izin vermeyeceğimi biliyordu..
bi orta yol bulursunuz eminim.
yeni evlisiniz bu tür sorunlar olur ama arabada yatması da yazık yani.

batililasmaya gerek yok,sekilci olmamak yeter.
e madem sizde sekilcisiniz o zaman adam poponu ort diyorsa orteceksiniz bu kadar.
bunun icin adam evden kovulmaz.

Ben çok abartıyorsam bir şeyleri karışsın bana eşim mesela ben mini etek veya çok aşırı bir dekolte giyiyorsam müdahale etsin. Gerçi ben kendimi bilmeyen bi insan değilim öyle giyinip te onun müdahalesi ile üstümü değiştirecek değilim . Baştan giymem onu zaten.. Belli ölçüde karışılmasını istemiyorum, mesela empati yapıyorum . Akşam eşimin yarattığı huzursuzluk durumunda ben erkek olsam eşim eşofman giyip çıkabilir bu a müdahale etmem.. Ama diğer dediğim şekilde giyinip çıksın bende istemem.. Bu durumda Nasıl eşinle aynısınız gibi bir cümleye maruz kalıyorum onun yasak koştuğu birşeye ben müsaade ederdim diyorum..

Normalde herşeye karışan kısıtlayan bir adam değilse eşofman dar gelmiştir gözüne olabilir kalçanız ortadaysa rahatsız olmuştur bu sebepten eş evden kovulur mu Sizi sürekli kısıtlıyor kıyafetlerinize karışıyorsa bende sevmem nerede ne giymem gerektiğini bilirim ama dediğim gibi anlık bir şey ise evlilikte ufak tefek alttan almalarla oluyor illa dikleşmeye iki tarafında gerek yok

İki zıt insanla evlendim; birisi mini eteğimin boyunu popo altında,baldırda isterdi,şort,dekolte göğüs vs..diğeri de evlendikten sonra dar giymeme bile karıştı,her ikisi de rahatsızlık vericiydi...Benim istediğim ne ise onu yaptım,ama ne yataktan kovarak ne de evden....Önemli olan ne istediğinizi güzel bir dille anlatmak......Ve uyumu yakalamak!

İşte demek istediğim tam olarak bu... İkisine rahatsız etmiş diğerinin sizi o şekilde giydirmek isteyerek umursamaz gibi hiç kıskanmaz gibi davranışı rahatsız etti.. Diğeri ise o da çok kısıtlayarak değil mi demek istediğim buydu.. Ama ben söyleyince çok tepki alıyorum ya..

Bakış açısı cnm bu; kimseye anlatamadığınız, içinizde bir his oluşur yani bende öyleydi,bunu tecrübe etmesem ne dediğini anlamakta zorlanırdım ama seni çok iyi anlıyorum.
Diğerinde evet gösterişli hatun! gibi aşırı öne çıkarılan bir kadın profili çizmeye çalışıyordu malum şahıs,ve maalesef ki kıskanılmadığımı düşünüyordum.
Ama diğerinde sahiplenildiğimi düşündürtüyordu.

Anlatmak istediğimi biraz olsun anlatabildim mi yaa...

Gerçekten şu sıkıntımın arasında birde laflarımın verilip çevirilerek bambaşka anlamlar yüklenmesi arasında 1 insan tarafından anlaşılmak inanın beni bu bile Mutlu etti.. Tecrübe ile anlaşılıyorsa insanlar yorumunu biraz daha özenli kırıcı olmadan yapsalar keşke çünkü hiçbiri bu duruma düşmemiş sanırım bir gram bile anlaşılmıyorsam .. Ama size çok teşekkür ederim anlaşılmış olmak beni çok mutlu etti.

Her insanin kendi sınırları olur. Elbette eslerimiz icin de belli sınirlar isteyebiliriz. Ben de her tarafı piercingli olan bi adamla evlenmek istemezdim. Ama böyle biriyle evlenip onu degısmeye zorlamak hakkim degil. Buraya kadar sen haklisin. Giyimini bilerek evlenmis simdi seni degistirmeye çaliiyor.

Haksiz oldugun kisim ise kendi sinirlarini tum insanlara dayatmaya calisman. Sana gore eteginin boyu cok kisa olan kadin kendini bilmiyor. Yanindaki ise adam degil. Iyi de kime gore? Mesala ben kapali bi insanim o zaman bende sana kendini bilmiyorsun, esin buna nasil izin verir diyeyim olur mu? Sen kendi belirledigin sinir cercevesinde olanlara normal, digerlerine anormal bakiyorsun. E esinde senin sinirini begenmiyor. Ne olacak? Hakli o zaman.

Biz haftasonları ormana,akşamları ise yürüyüş parkuruna spora gideriz genellikle.Eşim şort giyer,saçları da yapılıdır ki ben hiç rahatsız olmadım:)Şimdi ben geniş bir kadın mı oluyorum anlayamadım :)

Anlayamadığım tek nokta eşini evden kovmuş olman ,bunu bir daha asla yapma...Her kavgada,tartışma da kapıyı gösteren bir eşin olsun istermisin?

Biz haftasonları ormana,akşamları ise yürüyüş parkuruna spora gideriz genellikle.Eşim şort giyer,saçları da yapılıdır ki ben hiç rahatsız olmadım:)Şimdi ben geniş bir kadın mı oluyorum anlayamadım :)

Kabul de edebilirsiniz ben birşey diyemem ama ben olsam kabul etmezdim kısmını görmeden yorum yapmışsınız sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…