- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi sensizlink
-
Zira eşimin çok aşırı açık giyinmeme izin verip ilgilenmeyip te kendimi değersiz hissettirmesini istemezdim..
Ve düşünüyorum bu kadını yanında bu şekilde gezdiren Adam Nasıl adam diye..
mini etek giyen kadınların kocaları adam değilse sizin eşiniz eşofmanın üstüne uzun şey giy demiş adam olmuş işte daha ne istiyorsunuz ?
Hanım efendi demek istediğim devamlı çarpıtılıp duruyor ya.. Evli iseniz eşinizin giyimine belli ölçüde karışıyorsunuzdur değil mi ?? Mesela eşiniz diz üstü bir şort üzerinde sıfır kol bir boddy ile saçlar yapılı bir şekilde bu şekilde gezse yanınızda tepkiniz ne olur ? Tabi kabul de edebilirsiniz ben bişey demiyorum ama mesela eşim böyle giyinsin istemem ben .. Bende ona müdahale ederim öyle bir durumda.. Bahsettiğim adamlar yanında kadınlar böyle abartı şekilde açık giyinip te ses çıkarmayanlar..
bi orta yol bulursunuz eminim.3 aylık evliyiz.. Evlenmeden önce bu kadar karışmıyordu bu kadar müdahale etmesine izin vermeyeceğimi biliyordu..
Ya varya maşallah ne kadar ahlaklı bir toplummuşuz beni söylediğim bir laf evirilip çevrilip ne hale getiriliyor ne güzel hepiniz ahlaklısınız , bazı kadınların giyinişine şaşırıyorum demekle ben ahlaksız oldum... Sizin adınıza sevindim yaa sizin gibi zihniyetler çok ya çok iyi yerlere gideceğiz benimki Doğu zihniyeti daha batılılaşamamışım ben ...
O konu farkli yerlere kaymis. Kimsenin ne giydiğine kimse karışamazbiz esler bile karisamaz burda derken siz hic tanimadiginiz kadinlarin kiyafetini elestiriyosunuz. Olmadi bu. Hele ki kendine karisilmamasini isteyen bi kadin olarak hic olmadi. Sinirlari kim koyuyor? Hangi etek boyu uygun mesala? Hangi giyim tarzi? O zaman daha kapali insanlarda sizin basiniz acikken desinki yanindaki adam mi bee karisinin basi acik!
O zaman daha kapali insanlarda sizin basiniz acikken desinki yanindaki adam mi bee karisinin basi acik!
Kızlar ya sinirden elim ayağım titriyor..
Eşimle dışarı hava almaya çıkacaktık, üzerimde eşofman ve polar vardı.. Üzerime mont alıyordum.. Bana arkanı kapatacak uzun bişey giy dedi..
Kıyafetime uyacak uzun bişeyim yok dedim, o Zaman çıkar değiştir dedi.. Üşüyorum zaten uğraştırma beni dedim..
Öyle çıkamazsın gitmiyoruz o Zaman dedi.. Tamam dedim kendi de üstünü çıkarıp her zamanki gibi kavga edince yaptığı hareket gitti salona oturdu benim yanıma gelmedi.. Acayip sinirlendim senin derdin ne ya bunun için mi evlendin benle dedim.. Altımızda dedemnler oturuyor yaşlı insanlar.. Onları üzmemek için uzatmadım.. Evden git ya çık dışarı dedim..
Bugün dışarıda yatacağım bu soğukta dedi bi hışımla gitti üstünü değiştirdi çıktı..
Ada'm gibi konuşmuyorsun oturup konuşalım dedim.. Öfkene yenilip beni kovmayacağın Zaman haber ver o zaman gelcem eve dedi.. Gitti ses yok.. Ne yapayım ben ya çok sinirliyim çok kötüyüm ne olur akıl verin..
Eşim arabada kalmış, nerden anladın diyecekseniz namazını kılan bir insan kendisi ve sabah namazı vaktinde uyandım sırf arabada olduğunu sadece tahmin ettiğim için ve bir süre sonra kapı açıldı çıktı gitti.. Camiye gitti sanırım..
İki zıt insanla evlendim; birisi mini eteğimin boyunu popo altında,baldırda isterdi,şort,dekolte göğüs vs..diğeri de evlendikten sonra dar giymeme bile karıştı,her ikisi de rahatsızlık vericiydi...Benim istediğim ne ise onu yaptım,ama ne yataktan kovarak ne de evden....Önemli olan ne istediğinizi güzel bir dille anlatmak......Ve uyumu yakalamak!
Bakış açısı cnm bu; kimseye anlatamadığınız, içinizde bir his oluşur yani bende öyleydi,bunu tecrübe etmesem ne dediğini anlamakta zorlanırdım ama seni çok iyi anlıyorum.İşte demek istediğim tam olarak bu... İkisine rahatsız etmiş diğerinin sizi o şekilde giydirmek isteyerek umursamaz gibi hiç kıskanmaz gibi davranışı rahatsız etti.. Diğeri ise o da çok kısıtlayarak değil mi demek istediğim buydu.. Ama ben söyleyince çok tepki alıyorum ya..
O konu farkli yerlere kaymis. Kimsenin ne giydiğine kimse karışamazbiz esler bile karisamaz burda derken siz hic tanimadiginiz kadinlarin kiyafetini elestiriyosunuz. Olmadi bu. Hele ki kendine karisilmamasini isteyen bi kadin olarak hic olmadi. Sinirlari kim koyuyor? Hangi etek boyu uygun mesala? Hangi giyim tarzi? O zaman daha kapali insanlarda sizin basiniz acikken desinki yanindaki adam mi bee karisinin basi acik!
Gerçekten şu sıkıntımın arasında birde laflarımın verilip çevirilerek bambaşka anlamlar yüklenmesi arasında 1 insan tarafından anlaşılmak inanın beni bu bile Mutlu etti.. Tecrübe ile anlaşılıyorsa insanlar yorumunu biraz daha özenli kırıcı olmadan yapsalar keşke çünkü hiçbiri bu duruma düşmemiş sanırım bir gram bile anlaşılmıyorsam .. Ama size çok teşekkür ederim anlaşılmış olmak beni çok mutlu etti.Bakış açısı cnm bu; kimseye anlatamadığınız, içinizde bir his oluşur yani bende öyleydi,bunu tecrübe etmesem ne dediğini anlamakta zorlanırdım ama seni çok iyi anlıyorum.
Diğerinde evet gösterişli hatun! gibi aşırı öne çıkarılan bir kadın profili çizmeye çalışıyordu malum şahıs,ve maalesef ki kıskanılmadığımı düşünüyordum.
Ama diğerinde sahiplenildiğimi düşündürtüyordu.
Ben çok abartıyorsam bir şeyleri karışsın bana eşim mesela ben mini etek veya çok aşırı bir dekolte giyiyorsam müdahale etsin. Gerçi ben kendimi bilmeyen bi insan değilim öyle giyinip te onun müdahalesi ile üstümü değiştirecek değilim . Baştan giymem onu zaten.. Belli ölçüde karışılmasını istemiyorum, mesela empati yapıyorum . Akşam eşimin yarattığı huzursuzluk durumunda ben erkek olsam eşim eşofman giyip çıkabilir bu a müdahale etmem.. Ama diğer dediğim şekilde giyinip çıksın bende istemem.. Bu durumda Nasıl eşinle aynısınız gibi bir cümleye maruz kalıyorum onun yasak koştuğu birşeye ben müsaade ederdim diyorum..
Biz haftasonları ormana,akşamları ise yürüyüş parkuruna spora gideriz genellikle.Eşim şort giyer,saçları da yapılıdır ki ben hiç rahatsız olmadım:)Şimdi ben geniş bir kadın mı oluyorum anlayamadım :)Hanım efendi demek istediğim devamlı çarpıtılıp duruyor ya.. Evli iseniz eşinizin giyimine belli ölçüde karışıyorsunuzdur değil mi ?? Mesela eşiniz diz üstü bir şort üzerinde sıfır kol bir boddy ile saçlar yapılı bir şekilde bu şekilde gezse yanınızda tepkiniz ne olur ? Tabi kabul de edebilirsiniz ben bişey demiyorum ama mesela eşim böyle giyinsin istemem ben .. Bende ona müdahale ederim öyle bir durumda.. Bahsettiğim adamlar yanında kadınlar böyle abartı şekilde açık giyinip te ses çıkarmayanlar..
Anlayamadığım tek nokta eşini evden kovmuş olman ,bunu bir daha asla yapma...Her kavgada,tartışma da kapıyı gösteren bir eşin olsun istermisin?Gerçekten şu sıkıntımın arasında birde laflarımın verilip çevirilerek bambaşka anlamlar yüklenmesi arasında 1 insan tarafından anlaşılmak inanın beni bu bile Mutlu etti.. Tecrübe ile anlaşılıyorsa insanlar yorumunu biraz daha özenli kırıcı olmadan yapsalar keşke çünkü hiçbiri bu duruma düşmemiş sanırım bir gram bile anlaşılmıyorsam .. Ama size çok teşekkür ederim anlaşılmış olmak beni çok mutlu etti.
Biz haftasonları ormana,akşamları ise yürüyüş parkuruna spora gideriz genellikle.Eşim şort giyer,saçları da yapılıdır ki ben hiç rahatsız olmadım:)Şimdi ben geniş bir kadın mı oluyorum anlayamadım :)Hanım efendi demek istediğim devamlı çarpıtılıp duruyor ya.. Evli iseniz eşinizin giyimine belli ölçüde karışıyorsunuzdur değil mi ?? Mesela eşiniz diz üstü bir şort üzerinde sıfır kol bir boddy ile saçlar yapılı bir şekilde bu şekilde gezse yanınızda tepkiniz ne olur ? Tabi kabul de edebilirsiniz ben bişey demiyorum ama mesela eşim böyle giyinsin istemem ben .. Bende ona müdahale ederim öyle bir durumda.. Bahsettiğim adamlar yanında kadınlar böyle abartı şekilde açık giyinip te ses çıkarmayanlar..
Kabul de edebilirsiniz ben birşey diyemem ama ben olsam kabul etmezdim kısmını görmeden yorum yapmışsınız sanırım...Biz haftasonları ormana,akşamları ise yürüyüş parkuruna spora gideriz genellikle.Eşim şort giyer,saçları da yapılıdır ki ben hiç rahatsız olmadım:)Şimdi ben geniş bir kadın mı oluyorum anlayamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?