Kıyafetim yüzünden çıkan tartışma...

Anlayamadığım tek nokta eşini evden kovmuş olman ,bunu bir daha asla yapma...Her kavgada,tartışma da kapıyı gösteren bir eşin olsun istermisin?
İstemem tabiki... İşte beni geripte gidip salonda tel ile oynaması hemde benim olduğum ortama bile gelmemesi çileden çıkardı beni.. Öfkeme yenilip ağzımdan çıktı.. Akşam beni neler bekliyor bilmiyorum, eşim bu tartışmayı uzatır

Ya insanlarin cinselligine laf edersin ya kiyafetlerine. Sonra da anlasilmadim diye dövünürsün. Nisanlilik evliligin fragmaniymis konundan hatırlıyorum ne kafa yapisinda oldugunu.
Evetttttt... Bekaret benim için önemli dediğim için dövülmediğim kalmıştı orda da .... Çokk çoook anormal birşey diyorum ya...

Aslında sadece evden kovduğun için özür dileyerek başlayabilirsin;sonrasında onun evet abarttım kelimesini duyman kaçınılmaz gibi geliyor....Tabi ilk adımı ben niye atıyor muşum egosuna kapılmazsan;yatakta son bulur diye düşünüyorum!

Evetttttt... Bekaret benim için önemli dediğim için dövülmediğim kalmıştı orda da .... Çokk çoook anormal birşey diyorum ya...
Kimse senin icin onemli olan seyleri yada fikirlerini onemsemiyor. Sen baskalarina laf yapiyorsun sorun bu. Sonra vay efendim yanlis anlasildim diye dovunuyorsun.

Kimse senin icin onemli olan seyleri yada fikirlerini onemsemiyor. Sen baskalarina laf yapiyorsun sorun bu. Sonra vay efendim yanlis anlasildim diye dovunuyorsun.

Burada 3-5 insan tarafından önemsenmemek inanın hiç mi hiç umrumda değil.. Benim yaşam tarzım veya fikirlerim ne ise ben o doğrultuda giderim.. Evlilik öncesi ilişki bence yanlış, bekaret önemli !! Bu söz de çok yanlış değil mi ?? Kendi doğrumu savunmak çok yanlış...

Senin eşini evden kovman çok büyük bir marifetmiş gibi "eşim evi terk etmedi ben onu evden kovdum" diyorsun birde üzerine basa basa...

Sokakta açık gezen kadınlara bakıpta şunu yanında gezdiren adam nasıl bir adam diye sorguluyorsan şayet, eşinin sana bu davranışı çok normal...

Şimdi git eşini öp kokla ve barış...

Çünkü siz tam birbirinize göresiniz...

Kendi doğrunu savunurken baskasina hakaret etmek asagilamak yanlis.

Burada 3-5 insanın fikri hiç mi hiç umurunda değilse, sen ne yapacağını gayet iyi biliyorsun demektir...

O halde buraya neden konu açıp fikir istiyorsun biz değersiz fikirli insanlardan??

Bekaret konusuna da değinmişsin bu mevzu herkes için farklı önem taşır "benim için zerre kadar önemi yoktur" mesela ama kimisi için olmazsa olmazdır... Saygı duyulabilecek bir konu bu...

Ama Kıyafetle giyim kuşamla uzaktan yakından ilgisi alakası yok... İkisi çok farklı şeyler...

Kendi doğrunu savunurken baskasina hakaret etmek asagilamak yanlis.
Kimseye hakaret edip aşağıladığım yok benim ben herkesin düşüncesine saygı duyarım ben böyle düşünüyorum diye herkes benimle aynı düşünmek zorunda değil..

İlgisi alakası zaten yok yorumunuzu beğenen bayan benim eski konumu gündeme getirmeye çalışmış.. Yine aynı bayanın yukarıda yorumuna bakarsanız bana dediği şu: "buradaki insanlar senin fikirlerini önemsemiyor".. Böyle bir cümleye başka Nasıl cevap verilebilirdi ??

Evet kimse kimsenin hayat gorusunu onemsemiyor zaten burada. Herkes kendi dogrularini yasiyor. Kendinden farkli olana geniş su bu diye hakaret ettigin zaman devreye giriyor bizim karsilik vermemiz. Yoksa bizene yani.

Evet kimse kimsenin hayat gorusunu onemsemiyor zaten burada. Herkes kendi dogrularini yasiyor. Kendinden farkli olana geniş su bu diye hakaret ettigin zaman devreye giriyor bizim karsilik vermemiz. Yoksa bizene yani.

Aksine burada insanlar farklı düşünceler ile birbirine yardımcı olmaya çalışıyor..kimse kimseyi önemsemese zahmet edip te konusunu okuyup yorum yapmaz.. Yada benim için böyle.. Bir dayanışma olduğunu göremiyorsanız diyecek birşey yok..

Son düzenleme:
Benım gıyımıme bır baskası karısamaz, o yuzden ızın vermezdım boyle bır tartısmaya...

evden kovmasan iyiymiş ama eşinin yaptığı hareket gerçekten çok saçma ya... yani üstüne söyleyecek bişey bulamadım...

Nişanlım sevgilim olsa bende asla müsaade etmezdim.. Ama eşim..

eşin de edemez ki, üstünde eşofman varmış sonuçta, iç çamaşırla çıkmıyorsun yani, yürüyüşe eşofmanla gidilir...
bi insan diğer insanın kıyafetine ancak yerine ortama uygun değilse güvenlik için, rezil olmamak için falan müdehale edebilir yani, eşin dahi olsa
örnek veriyorum benim eşim yürüyüşe beyaz atletle çıkıyor olsa napıyosun manyak mısın derim yani, çünkü rezil olma sebebi

Evet haklısınız hani evlilikte birbirine karşı sorumlu olduğun ve onunla hayatı paylaşıp fikirleri önceliğin olduğu için söyledim .. Yoksa tabiki uygun olduğu müddetçe müdahale edemez ki tartışmanın bu boyuta varmasının sebebi de bu zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…