- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
Ayrıca ne dediğini yada ne istediğini kendin de bilmiyorsun...
Konuyu açarken "sinirden elim ayağım titriyor eşofman giydim eşim üzerine uzun bir şey giymezsen çıkmayız dedi giymedim evi terk etti" yazmışsın...
Bana cevap yazarken de "eşim kıyafetime karışmasa kendimi değersiz hissederim, senin giydiğin gelinliği bana giydirmedi eşim geniş değil o kadar" yazmışsın...
Hangisi senin gerçek düşüncen??
Eğer eşinin kıyafetlerine karışıyor olması hoşuna gitseydi onun istediği gibi giyinirdin ve tartışma çıkmazdı gezer dolaşır evine girerdin gece gece buraya da konu açmak durumunda kalmazdın...
Demekki sende bir şeylerden rahatsızsın bu konuda ama eşi tarafından problem yaşamayanları da "GENİŞ ADAMLAR" gözüyle yargılıyorsun...
Bu ne yaman çelişkidir böyle???
Ayrıca genel olarak söylüyorum bir kaç yorumda gördüm...
Memlekette tecavüz olayları var 3 yaşında çocuğa tecavüz ettiler o zaman düzgün giynin ne demek??
Bu nasıl zihniyet?? Küçücük çocuk çıplak gezse ne olur?? Yada bir kadın mini etek giyse??
Adam şerefsiz olduktan sonra kara çarşaf giy istersen yada çuval geçir kafana çık ne fark edecek?? Savunmaları yine 30 yıldır kadın yüzü görmüyoruz olacak... Adam karaktersiz olduktan sonra büyük küçük, çoluk çocuk farketmiyo kıyafetle nasıl bağdaştırıyorsunuz bu durumu...
Kendim ne istediğimi bilen biriyim.. Bazı adamların yanında görüyorum kadınları etekten bi tarafları görünecek nerdeyse ben bile bakakalıyorum..
Ve düşünüyorum bu kadını yanında bu şekilde gezdiren Adam Nasıl adam diye..
Eşimin bu tavrı ciddi anlamda canımı sıktı ama böyle biri de olsun istemezdim..
Ayrıca "eşim evi terk etti" yazmadım ben evdem gitmesini söylediğimi yazdım farkında isen ..
3 yaşındaki çocuğa tecavüz edildiğini söyleyen bayan ise ortalık bu kadar kötü iken kendini korumak lazım , diyerek yaptı o yorumu ki gayet haklı yani..
Kendim ne istediğimi bilen biriyim.. Bazı adamların yanında görüyorum kadınları etekten bi tarafları görünecek nerdeyse ben bile bakakalıyorum..
Ayrıca "eşim evi terk etti" yazmadım ben evdem gitmesini söylediğimi yazdım farkında isen ..
3 yaşındaki çocuğa tecavüz edildiğini söyleyen bayan ise ortalık bu kadar kötü iken kendini korumak lazım , diyerek yaptı o yorumu ki gayet haklı yani..
Hanım efendi önünde bir insan yürürken gözlerinizi mi kapatıyorsunuz?? Ya da hani kadınlar da der bazı kadınlar var biz bile bakıyoruz erkekler ne yapsın diye .. Öyle bir cümle duydunuz mu ?? Bahsettiğim tam olarak bu anlatabildim umarım..Sizin kendinize sayginiz yok ki kocanizin olsun demek kari koca insanlarin orasina burasina bakiyorsunuz dolasirken al birini vur otekine umarim cocuk falan yapmazsiniz da bu zihniyet tukenir yeryuzunden
sacma sapan laflar edip durmayin.
yanindaki kadinin etek giymesinden rahatsiz olmayan adam adam mi olmuyor?
ozaman yurtdisinda bitane adam dahi bulamazsiniz,cunku ister kicini ac ister basini kimse sana donup bakmaz !
ama ne tesaduf ki en sapik zihniyet dogu medeniyetinde hakim,kadinin ayak bileginden tahrik olan manyaklar iste sizin yazdiginiz kafada..
kadin kisa etek giymisse kotu yolda..adam kadina sesini cikarmiyorsa adam degil vs..
yazik yemin ederim tukureyim boyle sekilci zihniyete..
kiyafetle kendini bi yere kadar korursun,toplum hastalikli olduktan sonra istersen cadir giy gez yine tacize tecavuze ugrarsin anladin mi?
konunu okudugumda esinde hata bulmustum ama kusura bakma artik uzulmuyorum,zaten istedigin sey bunaltilmak.
Ya varya maşallah ne kadar ahlaklı bir toplummuşuz beni söylediğim bir laf evirilip çevrilip ne hale getiriliyor ne güzel hepiniz ahlaklısınız , bazı kadınların giyinişine şaşırıyorum demekle ben ahlaksız oldum... Sizin adınıza sevindim yaa sizin gibi zihniyetler çok ya çok iyi yerlere gideceğiz benimki Doğu zihniyeti daha batılılaşamamışım ben ...sacma sapan laflar edip durmayin.
yanindaki kadinin etek giymesinden rahatsiz olmayan adam adam mi olmuyor?
ozaman yurtdisinda bitane adam dahi bulamazsiniz,cunku ister kicini ac ister basini kimse sana donup bakmaz !
ama ne tesaduf ki en sapik zihniyet dogu medeniyetinde hakim,kadinin ayak bileginden tahrik olan manyaklar iste sizin yazdiginiz kafada..
kadin kisa etek giymisse kotu yolda..adam kadina sesini cikarmiyorsa adam degil vs..
yazik yemin ederim tukureyim boyle sekilci zihniyete..
kiyafetle kendini bi yere kadar korursun,toplum hastalikli olduktan sonra istersen cadir giy gez yine tacize tecavuze ugrarsin anladin mi?
konunu okudugumda esinde hata bulmustum ama kusura bakma artik uzulmuyorum,zaten istedigin sey bunaltilmak.
O ultra açık giyinen kadınlara bakıp tahrik olan varsa, eşofman giyene hatta sadece saçı açık olandan bile tahrik olan var. Memlekette manyak cok.Eşin haklı o zaman. Düşünce buysa eşin sonuna kadar haklı.Hanım efendi önünde bir insan yürürken gözlerinizi mi kapatıyorsunuz?? Ya da hani kadınlar da der bazı kadınlar var biz bile bakıyoruz erkekler ne yapsın diye .. Öyle bir cümle duydunuz mu ?? Bahsettiğim tam olarak bu anlatabildim umarım..
O zaman ona gore biriyle evlenecek erkek. Tercihlerine yadirgamiyorum evet daha kapali olmasini isteyebilir ama o zaman evlenmeyecek kendine uymayan insanla. Eger mini etekten hoslanmiyorsa mini etek giymeyen biriyle evlenecek, daha sonra mini etegine karismayacak. Çocuk muyuz biz kadinlar olarak?tuum sayfalari okumadim.esinizin tavrini lafini elestirmeyecegim çünkü bir anda boyle bir boyuta gelmiyor insanlar bir sekilde kisiligini durusunu belli ediyor..o zamanlar ayy bana asikk ondann derken evlenince doz degisince sasiriyorsunuz,bana bu ilginc geliyor..
Benim esim de kizar gitmez ,o ust degisene kadar ben tesettürlüyüm ama uzun etek giysem üstünü daha uzun giymeliyim vs esim bir anda böyle olmadı sevgikiykende böyleydi bukadar müdahil değildi ama bu noktaya gelinecegi belliydi ben bunun bilinciyle evlendim,keske sizde oyle yapsaydiniz..daha mutlu olurdunuz esinizi kovmaniz da nekadar dogru acaba? simdi burda polemik cikarmak istemiyorum kimse yanlis anlayip ustune alinmasin ama bazi dini vecibelerine düşkün insanlar hem kendi hayat ve duruslarinda hem eslerinde belli beklentiler yasiyorlar..bunu ozellikle kendi cekirdeknailesinde uygulamak istiyorlar eger size uymuyorsa kovmadan oturup konusmalisiniz.
adam olmuş ama yine beğenmiyor.mini etek giyen kadınların kocaları adam değilse sizin eşiniz eşofmanın üstüne uzun şey giy demiş adam olmuş işte daha ne istiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?