Kıyamadığım anneme eşimin söyledikleri

Sen o kartı hala kullanıyo musun anlamadım, aman aman bi para değil esine pekala nişanlıyken aldığım ceyizin borcu diyebilirdin, yani küçümsemek asla istemem ama 400 tl ne ki yani

Böyle bi koca varsa içten gelsin gelmesin çalışılmalı bence, çünkü bir adım sonrası benim param muhabbeti

O çok fena işte. Aslında çalışsa bir süre sonra alisir ve sever çalışmayı. Ben dogum iznindeyim şu anda ölüyorum sıkıntıdan iyiki işim var da çalışıyorum dedim evde kaldığım sürede

Borç borçtur diyen olabilir ama ben kendim için kendi kartımla kendime yaptığım harcamaları meblağ ne kadar olursa olsun icrayı araya kıyduracsk kadar ailemden isteyemezdim. Ben böyle yapsam eşim de olsa elin oğlunun hesap sorması da abes karşılanmamalı. Hepten bi Yanlışlık var 400 tl annenizin üzülmesine değmezdi

Sanki atla deve. Kaç liralık borç ki. Toplasan 700 ü geçmez. Hem sana borçlandıklarında o evin kızıydın. Ne var bunda.

Üç kuruşluk paranın derdine düşmüş. Ben evliyken eşime söylemedem 485 gr bileziklerimi bozdurup abime verdim. Eşim de söyleseydin tatlım ben zaten birşey dememki dedi. Velhasıl demedi de.

Kusura bakma ama eşin ergen gibi davranmış. O senin annense onunda annesi sayılır. Nasıl bu kadar saygısız olur. Anne yüreği kırınca çok mu mutlu oldu.

Keza o 400 tl sana harcanmış. Desene kocana zaten bana yapılan masraftı. Abininkinin haricinde.

Sen hatalı olabilirsin ama eşin bin kat hatalı. Nasıl bakıcak annenin yüzüne.

Çalışmak istemediğini hatırlıyorum eski konularından.
Eğer çalışan bir bayan olsaydın.
Bunu duyurmadan halletmen mümkün olurdu işte.

Para bazen hiç bir şey ama bazen de çok şeydir, güçtür..

Kedi konu dönüp dolaşıp aynı yere geliyor..
Para ve maddiyat..
Eşin sana çalış diyor.. 400 tl için anneni arayabiliyor.. Bende asla küçümsemek istemem ama 400 tl verilebilecek bir para..
Kendini garantiye al.. Bugün annene, yarın sana..
Eşinde o potansiyel var çünkü..

sorun bu zaten. eşi butür şeylere önem veriyor..
konu sahibine çalışması gerektiğini de söylemiş..bugün annesinin borcu için laf etmiş.. ALLAH korusun yarın öbürgün ailesinin ihtiyacı olsa eşi elini uzatamayacak bir durumda demek ki..
ben garantici insanım..eşimin bu tavırlarını görmüşken kendim için iyi şeyler yapmaya çalışırdım..

Topu topu 400 liralık bir harcama için ve üstelik senin için yapılmış bir harcama için annene ve babana bunu ödeyin mi dedin? Bir de kardeşin için çiçek çikolata yaptırılmış. Yedi kat yabancıya gitmemiş yani. Sen ayrı ayıp etmişsin, eşin apayrı ayıp etmiş. O insanlar kimbilir seni büyütene kadar ne harcamalar yapmışlardır hiç düşündün mü. Sizin gibi insanları anlamak çok ama çok zor.

Eşin haklıyken haksız duruma düşmeyi seviyor anlaşılan. Her durumu abartarak geri döndürüyor. Annene hangi laflari demis tam olarak?

Bu cüreti nerden geliyor sence? Çalışsan kendi parandan veriyor olsan acamazdi iste ağzını. Sen de adamın parasıyla is yapıp adama soylemiyorsun. Ailen o kadar mahçup olacak olsa inan bulup bulusturup öderlerdi 400 lirayi. Demek ki umursamadilar. O zaman eşinin ettiği laflari da umursamamalilar. Göze almislar çünkü.

Ama eşin de ayıcık olmasın konuş guzelce bi de sen haklıyken haksız duruma düşme abartı abartı tepki verme.

Annene de parayı fazla sanmış eşim ya da ne biliyim bizimle alakasi olmayan bisey sanmis bu ara gergindik sormak icin seni aramis benim cantamdan ogrendigi icin bana soramamis. Sen de oyle konuşunca anlamadan etmeden sinirlenmis simdi cok pişman de. Özür dilesin beyefendi bi zahmet.

Sen de bi yolunu bul bu adamın eline bakma.

eşin kendisinden bişey saklamaman konusunda sonuna kadar haklı, keşke en baştan anlatsaydın, hadi nişanlılık neyse de, keşke evlendiğinizde durumu anlatsaydın çünkü artık evlisiniz.
ama diğer yandan da annene o şekilde bağırıp üzmeye de hakkı yok eşinin, haklıyken haksız duruma düşmüş yani. annenden özür dilemeli ve konuyu tatlıya bağlamalı, yoksa annen evinize gelmemekte haklı

Eve icra gelecek kadar beklemen saçma. Hiç mi eline para geçmiyo? Gidip ara ara yatır yani. Banka bu bekler mi keyfini?

Inanilmaz 400 tl icin anneni mi aglattin

Asla istemezdim ben kim icin harcarsa harcasin

Anam basimin taci oderdim ben

Sen eziklemissin kocan tabiki ezikler yazik sana

Evlendin senin uzerindeki emeklerini unuttun mu

Eşinden saklamış olman elbette yanlış.Ancak eşinin anneni arayıpta kızması çok daha büyük bir yanlış!Seninle konuşup sormalıydı,sende çeyiz içindi diye açıklardın bir şekilde çözerdiniz..Kocan çok mu cimri,çok mu saygısız sen daha iyi bilebilirsin.Ailende yüz göz olmamak için keşke vaktinde ödeseymiş..eşine bu borcu saklamış olmanın yanlış olduğunu söyle ve ben böyle bişey olsa anneni arasam söylensem hoş olur muydu de,empati yapmasını iste,annenden ciddi bir özür dilemeli bence.

Ailelerimizle ben değil biz olamadığımız müddetce bu tür SORUNLAR devamlı karşımıza çıkar. Alt tarafı 400 liralık bir borç için kalp kırmaya insanları rencide etmeye ne gerek var. İşte bu yüzden eşler karşı tarafın ailelerinin de kendi aileleri gibi görmeli ve kocaman bir aile olmalılar.

Bence başta eşin haklı çünkü siz bir ailesiniz ve senin ondan bişeyler gizlemen hoş değil ben olsam çok kızardım....

Ama eşinin de annene öyle şeyler söylemesi hoş değil ne olursa olsun annedir o

O yüzden direk konuş kendi hatanı kabullendiğini söyle ki eşin yumuşasın sonra da annenin çok üzüldüğünü aslında niyetinizin böyle olmadığını açıkla eşin sana darilsa da affeder ama annelere kin tutabiliyorlar bazen o yüzden kimseyi kırmadan çözmeye çalışın derim...

400 lira uğruna kimsenin annene bu şekilde davranmaya hakkı yok. Eşim anneme böyle birşey yapsaydı ben çıldırırdım ve sanırsam uzun süre eşime kırgın olurdum. Özür dilemesi şart karşısında kayınvalidesinden ziyade yaşça büyük bir insan var,eğer sen onun annesine böyle davransaydın kim bilir ne kıyametler kopardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…