- 2 Ocak 2020
- 27
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi Saripapatyamcanimkizim
-
Gelirim yeterli herşeyim var çocuguma bakmak icin. Alamaz alamiycagını biliyorum, yahu cocugumuzu tanımıyor ki. Sadece canımı sıkmasına bile yetiyo bu lafları. Asla dönmem o hatayı bir kere yaparım. Ama anlamiyorum, bir insan bu kadar kötü olabilir mi?Bu durumu ispatlayacak deliller varsa elinizde ve şu anda geliriniz ona bakmaya yetiyorsa, eviniz uygunsa sorun olmaz. Mahkemeye verecek döt olduğunu sanmıyorum gerçi o herifte. Engelle her yerden, numaranı filan da sil bana kalırsa. Delilik yapıp geri dönme.
Oyle de. Sonucta Turkiyem benim de ülkem, cocugumu göturemicem mi tatile, sırf bana pislik olsun diye kacırırsa, neler göruyoruz. O ihtimal bile korkunc. Devletin ona cocuk vermiycegini biliyorum, kan testi yapsalar alkol uyusturucu hepsi cıkar. Ama işte hayat mahvetmek cok kolay, top gibi oynadı oynamaya da devam ediyordevlet ona değil cocuk bir kuş bile emanet etmez kendine hayri yok caninizi sikmayin
Asla. Dönmek gibi bisey olamaz ki. Asla aklıma bile gelmiyor. Ben cocuk kısmındaym, insanlar ne kadar kolay insan harcıyor zoruma gidiyor tabikide ama aştım bu durumları. Sistemi bilmiyorum, velayeti bende ama velayet davası acabilir sanırm hani onlar kafamı kurcaladı. Inanin dönmek soz konusu olamazOyle kolaydı zaten. Baska ulkeden cocugu almak.
Hak var hukuk var.
Size dönmek icin bahane mi lazım yine, aynı ulkede bu tehditlere pabuc bırakmıyor kadınlar. Siz farklı ulkede korkuyor musunuz?
Bir insan bu kadar kotu olabilir mi diyerek hala ona kafa yoruyorsunuz, kurtulmussunuz Cocugunuz sizinle kendi ayaklarınız ustunde duruyorsunuz kimseye muhtac degılsınız.
Neden hala bu kadar kotu olunurmu kısmındasınız olayın.
Evet bu kadar kotu olunur.
üzulmeyin lutfen Allah insana bir cikar yol gosterir suan icin gelmeyin turkiyeye onun derdi cocuk filen degildir sizin huzurunuzu kacirmak istiyor cocugunu dusunen bi baba gece hastanelere tek yollamaz icinizi ferah tutun lutfenOyle de. Sonucta Turkiyem benim de ülkem, cocugumu göturemicem mi tatile, sırf bana pislik olsun diye kacırırsa, neler göruyoruz. O ihtimal bile korkunc. Devletin ona cocuk vermiycegini biliyorum, kan testi yapsalar alkol uyusturucu hepsi cıkar. Ama işte hayat mahvetmek cok kolay, top gibi oynadı oynamaya da devam ediyor
Dava açsa da alamaz merak etmeyin.Asla. Dönmek gibi bisey olamaz ki. Asla aklıma bile gelmiyor. Ben cocuk kısmındaym, insanlar ne kadar kolay insan harcıyor zoruma gidiyor tabikide ama aştım bu durumları. Sistemi bilmiyorum, velayeti bende ama velayet davası acabilir sanırm hani onlar kafamı kurcaladı. Inanin dönmek soz konusu olamaz
Hastane detayi inanin ufak hiç bisey degil ki, taksi cagırdı sonucta sagolsun :) pijamalarımla kucagımda cocukla kac kez koydu kapıya kaç kez kaldım komsuda. Sahit çok ama konusu gectigi zaman sahitlik yaparim diyen olmuyodu korkudan sanırım.üzulmeyin lutfen Allah insana bir cikar yol gosterir suan icin gelmeyin turkiyeye onun derdi cocuk filen degildir sizin huzurunuzu kacirmak istiyor cocugunu dusunen bi baba gece hastanelere tek yollamaz icinizi ferah tutun lutfen
Malesef insanların paradan daha rahat harcadıkları sey insan oluyor.Asla. Dönmek gibi bisey olamaz ki. Asla aklıma bile gelmiyor. Ben cocuk kısmındaym, insanlar ne kadar kolay insan harcıyor zoruma gidiyor tabikide ama aştım bu durumları. Sistemi bilmiyorum, velayeti bende ama velayet davası acabilir sanırm hani onlar kafamı kurcaladı. Inanin dönmek soz konusu olamaz
Ülkemizde bazı erkeklerde kişilik bozukluğu, psikopatlik, bencillik, kendini adam zannetme sendromlari en üst seviyede.Gelirim yeterli herşeyim var çocuguma bakmak icin. Alamaz alamiycagını biliyorum, yahu cocugumuzu tanımıyor ki. Sadece canımı sıkmasına bile yetiyo bu lafları. Asla dönmem o hatayı bir kere yaparım. Ama anlamiyorum, bir insan bu kadar kötü olabilir mi?
Güzel dilekleriniz icin tesekkurler cok sagolun. Allah boylesini dusmanimin basina vermesin.Malesef insanların paradan daha rahat harcadıkları sey insan oluyor.
Kendilerine deger verilsin istiyorlar ama deger vermekten acizler.
Bu arkadas olur koca olur dost olur, bazen anne baba bile olur. Evlat olur.
Hayat böyle.
Empati yapmaya calismayın yapamazsınız, cunku kotu insanla ıyı insanın kafası aynı calısmaz. Yorulursunuz.
Cocugunuzla mutlu olun ınsallah. Allah karsınıza sızı gercekten sevecek bırını de cıkarır umarım.
ben gorsem yapardim inanki sahitlik calisiyomusunda hic boyun eyme gerekirse bi sure gelme turkiyeye cocugunla gul gibi gecinip gidersin ozel olmazsa kiz mi erkek mi evladinizHastane detayi inanin ufak hiç bisey degil ki, taksi cagırdı sonucta sagolsun :) pijamalarımla kucagımda cocukla kac kez koydu kapıya kaç kez kaldım komsuda. Sahit çok ama konusu gectigi zaman sahitlik yaparim diyen olmuyodu korkudan sanırım.
Gerçekten öyle. Bana bir fiske vurmadı ama psikolojik siddetin kralını gördüm. Cocugum desen oda öyle. Kızkardesim tatile gitmisti izmire, kızım bunu duydugunda annecim biz gitmeyelim diye yalvardı. Bidaha asla dönmem de görüstürtmem de.Ülkemizde bazı erkeklerde kişilik bozukluğu, psikopatlik, bencillik, kendini adam zannetme sendromlari en üst seviyede.
Kızım var teyzesi. Calısıyorum evet. Bi sure gelmeyi düsünmüyorum biraz büyüsün yavrumben gorsem yapardim inanki sahitlik calisiyomusunda hic boyun eyme gerekirse bi sure gelme turkiyeye cocugunla gul gibi gecinip gidersin ozel olmazsa kiz mi erkek mi evladiniz
oy canim Allah annesine bagislasin yavrusunu hic uzulmeyin hem annesiniz hem baba ailenizde varmis ne mutlu size sahip cikaniniz var hic aldirmayin o tehditlerede bir sey yapcandan degil huzursuzluk vermek istiyor bellkiKızım var teyzesi. Calısıyorum evet. Bi sure gelmeyi düsünmüyorum biraz büyüsün yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?