- 2 Ocak 2020
- 27
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi Saripapatyamcanimkizim
-
Amin çok sagolun cok tesekkürler rahatlıyo insan böyle duyuynca Allah hepinizden razı olsun valla rahat uyuycam bu geceoy canim Allah annesine bagislasin yavrusunu hic uzulmeyin hem annesiniz hem baba ailenizde varmis ne mutlu size sahip cikaniniz var hic aldirmayin o tehditlerede bir sey yapcandan degil huzursuzluk vermek istiyor bellki
Allah senden de razi olsun yaz arada haberdar et bizideAmin çok sagolun cok tesekkürler rahatlıyo insan böyle duyuynca Allah hepinizden razı olsun valla rahat uyuycam bu gece
Ederim tabikide.Allah senden de razi olsun yaz arada haberdar et bizide
Kararda görme günü yazmıyor. Sadece velayeti bende diye bir karar ve baglanmıs bir nafaka var (odemiyor ama istemiyorum da).Oldu, o bakmazsa devlet yurda koyar oyle mi? Devlet anasinin yaninda gul gibi bakilan yavruyu alip yurda koyacak. Amaci huzurunu kacirmak. Kendi mutlu olamiyor ama bakti sen onsuz gayet mis gibi yasiyorsun, canini sikmaya calisiyor. Velayet davasi acabilir saniyorum. Ama boyle bir sey yapma ihtimali pek yok bana gore. Kolay mi maddi manevi ugrasmak. Alkole uyusturucuya aylakliga ayiracagi vakiti ve parayi harcamasi lazim bu ugurda. Ben hic sanmiyorum. Siz yine de mesajlari falan silmeyin. Delil dursun elinizde.
Bir sey sorucam, velayet sizde ve yurt disindasiniz. Adamin cocugu gorme gunu yok mu? O isler nasil oluyor yasal olarak?
Ay keske canım insallah o gunleri gorurum. Ya benimle ugrassin tehdit etsin umrumda degil ama cocugumla ilgili konusmasin iste ben butun gun calisoyken deli gibi ozluyorum bide cocugun onda olma ihtimali diyelim yüzde 0.0001 ama o ihtimal bile cok korkunc.Ya ülke dışındasın daha ne olsun ya he he de engelle heryerden gitsin canım.yurt dısındaki evini adresini biliyor mu? Sosyal medyadan sana ulaşaa ailene ulaşsa bile engelle.sana 2 sene veriyorum.sen iki sene ses etme.o zaten duramaz baskasıyla evlenşr coluga cocuga karışır senşnde kafan rahat eder gezer tozarsın tr de
Dogru vallahi. Simdi burda kendimi hakli cikartmaya calismicam cunku cok dogru. Iyiki o bari koymus kapiya da kurtulmusuz gercekten. Cekilcek çile degilmis yani. Yok bidaha asla dönmem o konu kapandiBenim dikkatimi çeken şey kocanın seni kapıya koyunca gitmiş olman adam seni kapıya koymasa senin gideceğin yok ne diye katlanıyorsunuz ki böyle birine o kadar yıl neden bu eziyeti kendinize ve çocuğunuza yaşattınız? Umarım tekrar dönmezsin
Farklı ülkedeymişsiniz uğraşsın da alsın nasıl alıyorsa. Siz onun bu kötü yaşantısına dair deliller elde etmeyi ihmal etmeyin derim.Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar. O kadar canım sıkkın ki bi hışımla üye oldum. Yazımdaki hataları görmezden gelirseniz mutlu olurum. Aslında uzun uzun da yazabilirim ama kimseyi sıkmak istemiyorum kısa özet gecicem. Farklı bi ülkede dogdum büyüdüm. Türkiyede tatilde tanıstım eski esim olan sahısla. Neyse sevgililik donemi derken evlendik hamile kaldm beni istemedi kısaca kapının onunde koydu karnımda bebegimle, dogudugum ulkeme döndum ailemin yanına. Dogurdum cocugumu kendi başıma. Annem baktı ben çalstım, sıfırdan basladım hayatıma. 2 yasına kadar gormedi aramadi ne beni ne çocugumu. Ben takip ettigimde sosyal medyadan, gününü gün ediyordu her gece baska kadınlarla barlarda orda burda. Canım ozamanlar çok yandı ama hangi kafayla bilmiyorum kuzumun 2.yas dogum gununde aradı tekrar konuşmaya basladık 2 günde tekrar barıstık ( kac yıl oldu gencligime verin kızmayın affettim diye) herseyimi bırakıp ikinci kez döndüm Türkiyeye. Gittigim ilk gün başladı yine içki, bar, kumar, esrar.. herşey vardı. Cocugumla degil ilgilenmek gece 3 te hastalandıgında ugrasamam diyip bizi taksiye bindirip hastaneye gönderen insan. Yani anlatsam sabah olur. Kısaca sevmedi cocugumu. 6 yaşına kadar her günümüz böyle geçti, hergün kavga, içki masaları, esrarlı kafalar, kavga neler neler.. en sonunda bizi gece sokaga koydugunda dayanamadm kuzumu aldm ulkeme döndüm, 1 yıl oldu hayatimi duzene soktum. Ve yine basladı.. asla mutlu olmucaksın o cocugu alayım gör tehditleri. Ya yanıma dönersin yada alırım ben bakmazsam bile devlet bakar ama sana yar etmem lafları. Ne yapıcam bilmiyorum canım sıkkın paylasmak istedim cünkü annemler hariç kimsem yok. Belki sizlerin sayesinde sıkılan canım duzelebilir biraz. Velayeti bende, alamaz insallah cocugumu. Degil mi? Uzun oldu okuyanlarin zamanını caldim hakkinizi helal edin. Ve iyi yillar herkese bu arada..
Bende bi avrupa ulkesindeyim. Ve evet o programi bende izledm ara bulasin simdi cocuklari ne zor bisey. Ki benim eski esiminde psikopat yönleri var yapar eminim kacirir. O yuzden cocuk buyuyene kadar ulkeye getiremem riske giremem ya bisey olursa duyarsa diye. Baska ulkelere gotururm tatile yapcak bisey yok maalesefAlabilecegini hic sanmiyorum.sartlarin cok iyi cunku.hangi ulkede yasiyosunuz merak ettim.
Sakin ama sakin bu adama inanip doneyim
deme.daha gecen yil muge anli da hollandali bi kadin cocuklari icin goz yasi dokuyodu.babalari kacirmis velayet anne de oldugu halde bulunamiyodu.son durum ne oldu bilmiyorum insallah annelerine kavusmuslardir ama.yani bu adama guven olmaz.mesajlarini da delil olarak sakla.
Peki tatile falan gidersen turkiyeye orda oldugunu haber alacak ortak tanidiklar var mi?
Delil yok maalesef. Alkollu resimleri var ama sonucta cogu insan iciyor. Uyusturucu kullandigina dair delil yok. Ama iki yasina kadar cocugu arayip sormadi ve gormedi onu ispatlayabilirim tek basima dogum yaptugimi yanimda olmayisini.Farklı ülkedeymişsiniz uğraşsın da alsın nasıl alıyorsa. Siz onun bu kötü yaşantısına dair deliller elde etmeyi ihmal etmeyin derim.
İçmek ayrı her gece kadınlarla klüplerde olmak farklı amaDelil yok maalesef. Alkollu resimleri var ama sonucta cogu insan iciyor. Uyusturucu kullandigina dair delil yok. Ama iki yasina kadar cocugu arayip sormadi ve gormedi onu ispatlayabilirim tek basima dogum yaptugimi yanimda olmayisini.
En dogrusunu yaparsin.ortak tanidiklar vs yoksa haber alamiyosa heryerden bas engeli.bulamaz seni istedigi yere de dava acsin.senin sundugun imkanlari sunamaz.calisiyosun hos calismasan bile imkanlar cok iyi.yurtdisinda yasiyorum ben de.biliyorum az cok yasam sartlarini.Bende bi avrupa ulkesindeyim. Ve evet o programi bende izledm ara bulasin simdi cocuklari ne zor bisey. Ki benim eski esiminde psikopat yönleri var yapar eminim kacirir. O yuzden cocuk buyuyene kadar ulkeye getiremem riske giremem ya bisey olursa duyarsa diye. Baska ulkelere gotururm tatile yapcak bisey yok maalesef
Ilk ayrildigimizda acik acik paylasiyordu zaten herseyi. Ama baristiktan sonra acik acik kadinlarla resim paylasmiyodu tabikide ama her gece abartsız en erken 4de geliyordu zil zurna. Yani ayni yasantisina devam etti.İçmek ayrı her gece kadınlarla klüplerde olmak farklı ama
Aynen cok iyi. Turkiyede gordum cennet ulkem ama sartlari burasi kadar iyi degil. Calismasam da ayni maasi devlet bana veriyor ama ben kafam dagilsin diye calisiyorum. Yani imkanlar daha iyi. Kaldi ki onun imkani benden daha iyi olsa bile cocugunu tanimiyo ki benim verdigim sevginin yarisini bile veremez.En dogrusunu yaparsin.ortak tanidiklar vs yoksa haber alamiyosa heryerden bas engeli.bulamaz seni istedigi yere de dava acsin.senin sundugun imkanlari sunamaz.calisiyosun hos calismasan bile imkanlar cok iyi.yurtdisinda yasiyorum ben de.biliyorum az cok yasam sartlarini.
Zaten cocuguna sevgi verebilecek bi yapida olsaydi cocugundan ayri kalamazdi.tanimiyo bile diyosun.bi anne baba cocugundan nasil ayri kalabilir.ben cocuklarimi yanimdayken ozluyorum.bosver onun ki huzur kacirmak.Aynen cok iyi. Turkiyede gordum cennet ulkem ama sartlari burasi kadar iyi degil. Calismasam da ayni maasi devlet bana veriyor ama ben kafam dagilsin diye calisiyorum. Yani imkanlar daha iyi. Kaldi ki onun imkani benden daha iyi olsa bile cocugunu tanimiyo ki benim verdigim sevginin yarisini bile veremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?