Kiz acti telefonu.... :( akil verin bana

Seni sevseydi hemen sevgili bulmazdı dimi sen onun umrunda degilsin oda senin umrunda olmasın onun yaptığını yap

Rafa kaldırdığın aklını acilen al yerine tak, unut gitsin değmez canım.

Heee canım heee adamın değer verme biçimi de küfretmek ve boynuzlamak içeriyor.
Açın gözünüzü yaa. Huzurlu mutlu bir yuva diyorsunuz bir de.
Kafa buluyorum sizinle diyin de sevinelim.
İfrit oluyoruz burada.

onun derdi Almancı olmak senin derdin tr gelini olmak hahahahah kaçarsan başını duvardan duvara vurur pişman olursun. İlla Türkiye'ye gelin gelmek istiyorsan akrabaların tanıştırsın seni.
Burda insanlar iki yüzlü, hatta seninkinin evli çocuklu çıkma ihtimali falan var. Sakın ha aklını başına devşir bacım, öyle aşığım öldüm bittim halleri sadece eski Türk filmlerinde kaldı. Sermaye yapar satarlar seni,tr bildiğin gibi değil çok kötü

Boyle bir adama kacsaydin daha beter seyler yasardin emin ol. Biraz zaman gecsin nasil bir hatadan döndüğünü anlayacaksn

Küfür diyorsun aldatma dıyorsun bıde cok asıktık dıyorsun aman allahım uzakk dur uzak

Hayir anlamadigim kime kaciyorsunuz?
Sizden ona kacmanizi isteyen biri yok ki,gayet de sizi bir köşede yedek niyetine tutmuş yaninda olmamanizi firsat bilip her halti yemiş adam bile diyemeyeceğim biri var.Küfür meselesini demiyorum bile.
İçiniz nasil aliyor bir senedir başkasıyla beraber olan adama kacmayi.
Eğer kacarsaniz çocuk sizi istemeyerek ailenizde kabul etmeyecek ve yuvasiz kalacaksiniz haberiniz olsun.

Macerayi severim.. Ama macerayi benden daha cok sevenlerde varmis.. Ailenden gizlimi gittin Turkiye'ye ? .. Yanlis anlamadim degilmi ? bu cesaretten cikmis, baska bir hal almis.. bu arada bende avrupada yasiyorum su an.. sakin ol oncelikle, ve aklindan sakin basip gitmeyi dusunme.. su an saglikli dusunemiyorsun, normal ama ailen istemiyorsa bir bildikleri vardir elbet.. Karsindaki insan sana acikca herseyi ifade etmis. Oda onun onursuzlugu.. Kendini boyle biri icin yipratma.. hala pasaport derdindesin, YAPMAAAAA YAHUUUU

Hala ne kacmasindan bahsediyosun onu anlamadim adam seni bir yildir.boynuzluyormus zaten iliskisi var kime kaciyosunnn kardes.. adam seni kolundan tuttugu gibi geri gonderir biraz kendine gel yaaa gurursuzmusun sen.

Şuan acı çekiyorsun sanıyorsun ki o yanında olunca ona sarılınca her şey güzel olacak ama öyle değil işte bir kere başından belliymiş her şey sana küfür eden seni aldatan bir insandan sana hayır gelir mi? Asık olan adam bu kadar alçalmaz lütfen sende böyle seylere izin verme sonraki ilişkilerinde birde kaçmazsan ayrılırız diyor aşık olan insan bir çırpıda silebilir mi? Sen böyle bir şey diyemiyorsun ama o diyor demek ki onda bir sorun var. Telefonu kız açtı 1 yıldır beraberlermiş falan filan yani çocuk komple palavracıymıs böyle iğrenc bir adamla senin ne işin olabilir? Ama seviyorsun suan onu çok istiyorsun sadece onu istiyorsun evet evet gerçekten anlıyorum ama şöyle bak o seni asla gerçekten sevmedi sana küfür etti seni kandırdı seni aldattı.. sen suan ne yaparsan yap bu seni küçültür ne yapabilirsin ki? Gidip ayaklarına mı kapanacaksın? Beni affet ben sensiz nefes alamam mı diyeceksin? De onun umrunda olmaz ve bunlar bir işe yaramaz o yüzden kendine gel seni gerçekten sevecek ama hala seni bulamamış o tanımadığın insanın hayalini kur geleceğinde ki doğru insanın. kalbini de kendini de yorma Allah doğru zamanda onu karşıma çıkaracak inşallah dua et Allah'a sığın

Turiste bak hele turiste. Adam alamanyaya gelmek icin ugrasir , bizim kizda paşport derdinde. Vah halimize. Yazik ediyorsun kendine sittir et gitsin. Illa turkceyi iyi konusan biri istemende bi ayri yani kritere bak halay cek
Hayyalesselaah.

kaçda dunyanin kaç bucak oldugunu sana anlatsi o herif..
adam gununu gun ediyor sen hala kendini paraliyorsun yazik sana ya..
o herif yuzund3n ailenle aran kotu olacak benc e..
bence uzak dur ya..
erkekler boyle iste hem gormedigin kisiye nasil guveniyorsunki..
adam belkide hergun bir kizla gezdi tozdu senin needen haberin olacak???

Merhaba inan çok üzüldüm arkadaslarım böyle seyler anlattıgında hep kalbinin sözünü dinle bana sorma en iyi cevap sende derim. Fakat ailenin istememesi sencede normal değilmi? Sen evladını sevdiğin adam gb birine emanet edebilirmiydin? Evet unutmak zor farkındayım canın belki çok acıyacak ama baştan o acıyı yaşaman daha doğru sanki. O adama kaçtın diyelim huylu huyundan sence vazgecermi? Başta mutlu olacagım diyip bana göre sonunda mutsuz olacagın bi karar vermemelisin. Ve kızlada konusmussun. Hayatıma belki kimler girecek inan bu yaşadıklarının hepsi gececek. Umarım hakkında en hayırlısı neyse o olur...

Kızım sen Türkiye'ye kaçınca gururunu da vatanında mı unuttun?
Allah kurtarmış de 2 rekat şükür namazı kıl.

Ah be yavrum bu kadar saf olabilmek için ne yiyip içiyorsunuz merak ediyorum. Şimdi ciddi ciddi bir şeyler yazmak istiyorum ama, o kadar şeyin üstüne hala Türkiye'ye gelsem mi diye düşünen birinin anlayacağından çok endişeliyim. Neyse.

Hikayede tek yerine oturmayan kısım adamın sana kaçman için ısrar etmesi, diger kızla bir yıldır berabermis harem kurmayı planlamiyorsa niye sana kaç diye ısrar etmiş anlamadım. Alt tarafı ayrılalı bir hafta olmuş, sanki aylarca peşini bırakmamışsin da başına bela olmuşsun gibi kıza aratması? Sonra 1 yıldır birlikte olan hangi kadın sevgilisinin başka ülkedeki sevgilisine sen hayallerde yaşadın hani bak burda yoksun gibi gazlayan cümleler kurar o da ayrı muamma.

Kızla son anda işler ciddiye bindi seni yedekte bekletiyordu diycem ama bu sefer de kaç diye ısrar etmesi saçma. Aman neyse ne nereden tutsan elinde kalıyor yani, hic başka kiz mevzuları olmasa bile adam senin için bir kere kalkıp gelmemiş, üstüne bir de aileni karşına alıp kaçmanı istiyor şuursuz. böyle pislik heriflerden her türlü şeytanlık beklenir.

Aman sakın gelme falan demiycem kızlar gerekeni söylemistir zaten. Bana sorarsan onu hatırlatacak her şeyden kurtul bir an önce, ulaşacağı yerlerden de engelle. Ama illa içimdeki ateş sönmüyor diyorsan, yüzünü son kez göreyim aman yüz yüze veda edeyim gibi arabesk düşünceler yerine, adamın canını nasıl yakacağını falan düşün. İcraata geçirmesen bile zihninde ondan intikam alma fikri bile üzüntünü bastirabilir. Bazı insanlar sevmedikleri birinin bile kendilerinden çabuk vazgeçtiğini görünce egoları zedelenir.

Ayrıca bir gün bir erkek tarafından gerçekten sevilip baş tacı edilme ihtimalinin olduğu şu güzelim dünyada ayının teki yüzünden ölmeyi düşünüyorsan gerçekten çok safsın. Belki de 2 gün sonra hayatının aşkıyla karşılaşacaksin? :)

sacmalama ne kacması sen gitmedin dıye o bitirdi ölemi yokmus sana saygısı gitsen nolcak tekrar aynı seyler bide kızla beraber yanı aldatılıyorsunda ailenı dinle onun pesine sakın gıtme hayal kırıklıgı dolusun zaten tekrar yıkılma

canım benim geçer . seni ayağında paspas etmiş yazık. çok üzüldüm senin için.
daha da ayakları altında paspas ederdi . iyi ki ayrıldın. sonra o kadar dua edeceksin ki Allah a . hayırlısını iste. Şer isteme.

Allah ın sevgili kuluymuşum kaçıpta Türkiye de bir başına kalmamışsın bir haftada sevgili mi olur onun öncesi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…