- 15 Aralık 2010
- 1.432
- 434
- 323
- Konu Sahibi rzgrgulu92
-
Bir kere abim ablamla turkiyede tatil yaparken geldi konusmaya. Ama abimin sorularina yanit veremedi dogru duzgun. Bi ilerlememiz olmadi. Abimler ikna olmadi.almanyaya gelirdi demi isteseydi? Bende dedim 1 gun olsada gel. Hic degilse dene vize almayi. Isten atilirim izin alamam diyor. gelirdi demi adam olsa???????
Evet bende diyordum kufurun bahanesi olmaz diye. Ona turkce öfke kitaplari yolladim hatta almanyadan. Ofken sana hakim olmasin sen ofkene hakim ol dedim. Hic bir ise yaramadi. O evlendiginde de kufur ederdi demi? Peki benden sonrasina ya etmezse? Onunla mutlu olursa? Ben kufuru mu hak ettim diye yiyip bitiriyorum kendimiöyle bi şey yok. mesafeden dolayı daha çok özlem duyan asla küfürü ağzına almaz. tatlı dilli olur .
bahanesi bu onun. küfürün bahanesi olur mu. Allah aşkına yapma bak . hepimiz burda senin büyükleriniz . annen , ablan yaşındayız .aklını başına al . hepimiz gördük geçirdik bunca şeyi. hata yapıyorsun.
gelirdi . abinle de konuşur ikna ederdi.Bir kere abim ablamla turkiyede tatil yaparken geldi konusmaya. Ama abimin sorularina yanit veremedi dogru duzgun. Bi ilerlememiz olmadi. Abimler ikna olmadi.almanyaya gelirdi demi isteseydi? Bende dedim 1 gun olsada gel. Hic degilse dene vize almayi. Isten atilirim izin alamam diyor. gelirdi demi adam olsa???????
Biz birbirimizi cok seviyorduk. Ben almanyada yasiyordum o türkiyede. Malesef bu bes yilda sayili gün gorusebildik. Bir keresinde herkesten gizli türkiyeye gittim 2 sirf benden ayrilmasin diye. Ortaya cikti ve ailem pasaportumu elimden aldi.
Ben onu cok seviyorum. Ailem onu istemiyor, ve cok karsi cikiyor (cunku kavga ettigimizde onun bana soyledigi kufurleri ve beni aldattigini biliyorlar).
Malesef biz cok kez ayrilip baristik. Ama bu bes yil gene de birlikte kaldik. Ben cok savaştim onun icin. Artik bu beş yilin sonunda benim universitem bitti, o is sahibi oldu... ve ailem kabul etmedigi icij benden ona kacmami istedi. Ben artik evlenmek istiyorum yasim geldi, kacmazdan ayriliriz dedi.
Ben ondan buraya gelmesini istedim. Yapamam izin alamam is yerinden dedi, isten atilirim dedi... ben kacmadigim icin ayrildik. 1 hafta oldu yaklaşık. Ve biz birbirimizin nefesine okadar aşıkdik ki hep beraber telefonda uyurduk o güne kadar.
Bugun ben dayanamdım onu aradim, ona yazdım.. nolur gel dedim. O gelemem dedi beni rahat birak dedi, ben istemiyorum seni sevmiyorum.. hayal kurma dedi. Sen kacmadin bitti dedi. Ben baska kizla tanistim konusuyoruz. Yolumu ciziyorum, sen kaybettin beni dedi.
Ben cildirdim defalarca aradim onu. Ve sonda o kiz actisen niye arayip duruyorsun hayal dunyasinda yasama biz bir yildir tanisiyoruz dedi. Bende dedim biz sevgiliydik nasil tanisirsin. Sen hayal dunyasinda yasiyorsun niye burda degilsin ozaman dedi. Hani nerdesin dedi cok uzuldum !!! Inanin icim kan agliyor. Turkiyeye gidemiyorum evet. Ama bu benim yok olusum anlamina mi gelir. Sen gelmedin ve bitti sizin isiniz sen hep hayal dunyasinda yasiyorsun, sizin iliskiniz bile yokdu hangi bes yildan bahsediyorsun dedi. Canm cok yandi onlar beni boyle damarimdan vurarak mutlu olurmu? cok üzülüyorum. Ona kacmayi bile dusunuyorum. Kafam cok karisik, aglamaktan biktim!
Ölüm bile geliyr aklima. Ama ondan önce gitsemmi pasaportumu bulup? Onun yuzune bakip konussammi? Cok istiyorum onunla yuz yuze konusmayi. Hem özledim hem de gormek istiyorum beni gercekten istemedigini ne diyorsunuz
canım sen kendinden sonrasını düşünme . bak o insan şimdi ne ise sonra da o .Evet bende diyordum kufurun bahanesi olmaz diye. Ona turkce öfke kitaplari yolladim hatta almanyadan. Ofken sana hakim olmasin sen ofkene hakim ol dedim. Hic bir ise yaramadi. O evlendiginde de kufur ederdi demi? Peki benden sonrasina ya etmezse? Onunla mutlu olursa? Ben kufuru mu hak ettim diye yiyip bitiriyorum kendimi
Gelmek istiyorum ama ailem göndermiyor... onunla gorusurim diye.. :/ is de bulmustum turkiyede ama gondermediler. Onunla gorusmemi istemiyorlar.. ben hem calisirim hem onunla gorusurum ederim diye dusunmustum. Zaten turkiyede yasamak hayalim, onu dusunerekten yasamak istemiyorum yani turkiyede.Belki Türkiye'ye başka bişey için gelirsin iş bulmak için ne biliyim Yüksek lisans için hem kısmetinde iyi biri varsa Almanya'da da bulur burdada farketmez ki
safim.
Adam olsa gelirdi vize almayı denerdi hadi iş yeri izin vermiyor yıllık izni de mi yok gelmek içinBir kere abim ablamla turkiyede tatil yaparken geldi konusmaya. Ama abimin sorularina yanit veremedi dogru duzgun. Bi ilerlememiz olmadi. Abimler ikna olmadi.almanyaya gelirdi demi isteseydi? Bende dedim 1 gun olsada gel. Hic degilse dene vize almayi. Isten atilirim izin alamam diyor. gelirdi demi adam olsa???????
Evet bende diyordum kufurun bahanesi olmaz diye. Ona turkce öfke kitaplari yolladim hatta almanyadan. Ofken sana hakim olmasin sen ofkene hakim ol dedim. Hic bir ise yaramadi. O evlendiginde de kufur ederdi demi? Peki benden sonrasina ya etmezse? Onunla mutlu olursa? Ben kufuru mu hak ettim diye yiyip bitiriyorum kendimi
" Ben onu cok seviyorum. Ailem onu istemiyor, ve cok karsi cikiyor (cunku kavga ettigimizde onun bana soyledigi kufurleri ve beni aldattigini biliyorlar). "
Şimdi bu yukarıda kopyaladığım cümle üzerinden size bir kaç şeyden bahsedeceğim ve bir daha hiçbir koşulda hayatına birisini almış birisini bir daha aramamanız gerektiğini ekleyerek devam edeceğim. Ne olursa olsun, kendinizin rahatsızlık duyduğu bir şeyi başkasına yaşatmayın. Zaten bu ilişki yukarıda yazdıklarınıza göre çoktaaaaaan bitmiş olması gereken bir ilişkiymiş. Küfür ve ihanet olayı tamamen saygının bittiğini gösterir. Saygı duymayan bir insan yarın öbür gün size şiddet de uygulayabilir. Bence başınızdan sadaka çevirin ve ailenize izin vermediği için teşekkür edin. Şu anda hayatında olan kıza da sabır dileyin, saygınız daim olsun eğer ki mümkünse bu adamla(!) diyin.
herkes sana yol göstermeye çalışmış.
ama sen hala öyle olsa böyle olsa diye kendini kandırma.
seven adam sonuna kadar sever,bekler,işinden de izin alır,dağları aşar.
senden ayrıldığında seni başkasına bırakığını az çok bilecek aklı vardır ki gerçekten seven bunu asla göze almaz.
o seni anlamış.
kolayca kandırdığı birisisin.
niye senin için uğraşıp oralara gelsin ki.
sen fedakarlık yap,sen kız halinle aş gel her şeyi geride bırakıp.
ilerde hoşlanmadığın bir şey yapsan da arkanda kimse yok ya oh bildiğini okur.
hem bedavadan evlenir.
arada canı sıkılır aldatır.
ben de olsam her şeyi yapıp senin gibi körü körüne aşık birini bırakmam yani.
sana saygısı olmadığı için seni oyalamış .Evet saygi yok onda.. hep pisman oldugunu soyleyip tekrarliyordu. Ama mesafeden dolayi olabilirmi? Sizce bende sonraki kizi mutlu eder mi? Yani sonucta o kiz onun yaninda ve baska birsey istemiyordu zaten... ben hak etmedim mi degeri simdi o kiza verecek?bitek bunu anlamiyorum. Ben neden degeri hak etmedim ve aldatildim. Sonucta o benim ilk ciktigimdi. Ne gecmisim vardi ne birsey. Elimi tutmasini da istememistim (cunku hep hayalimdi ilk elini tuttugum esim olsun diye) ama o bu hayalimi bile elimden aldi ve tuttu elimi. Simdi bi adam neden boyle ilk oldugu bi kiza bunlari yasatir?
Iste diyordu ki belediyede calistigi icin izin alamazmis, yillik izni de vermiyorlarmis daha.. alti aydir calisiyor bilmiyorum.Adam olsa gelirdi vize almayı denerdi hadi iş yeri izin vermiyor yıllık izni de mi yok gelmek için
Öncesinde geldi mi YokIste diyordu ki belediyede calistigi icin izin alamazmis, yillik izni de vermiyorlarmis daha.. alti aydir calisiyor bilmiyorum.
Yuzumu guldurdunuz ah keşke oyle kolay olsa. Bilmiyorum baba yönündende kucukken cok sey yasadim. Abimde ablamda cok ilgilenmiyorlar benimle. Belki onun icin boyle bosluga dusuyorum. Sanki boyle beni koruyan bir erkege ihtiyacim var gibi hissediyorum. Biri olsa edepli, akilli, alsa boyle omuzlarinin arasina sarilsa yeticekYa Deutschland'dan buraya aşk acısı çekiyorlar ya, valla kız deli misin sen?
Git oradan bir tane yabancı erkek bul, napacaksın bu kekoyu.
Kız da ne biçim kız, bildiği halde konuşuyormuş.
Bak abla sözü dinle canım, sen şey yap. Hemen sokağa çık ve çok yakışıklı bir Alman adama hallo wie gehts de, acı çekmeyi bırak.
Ahh valla ne kızıyorum şu kızlarımıza.
Ya Deutschland'dan buraya aşk acısı çekiyorlar ya, valla kız deli misin sen?
Git oradan bir tane yabancı erkek bul, napacaksın bu kekoyu.
Kız da ne biçim kız, bildiği halde konuşuyormuş.
Bak abla sözü dinle canım, sen şey yap. Hemen sokağa çık ve çok yakışıklı bir Alman adama hallo wie gehts de, acı çekmeyi bırak.
Ahh valla ne kızıyorum şu kızlarımıza.
Haklisiniz. Hep pisman oluslarina inandim.. cok yamukluk yapti. Hep mesafedendor diye inandim. Cok sustum. Ama genede boyle onunla yuzyuze konusasim var. Hani imkansiz olmasi da delirtiyor sanki beni. Ne zormuş yuzyuze gorusmek. Icimi dokerdim. Belki oracikta sogurdum .Uzaktan uzağa ailen seni kollarken bile küfür aldatma varsa, ailenin seni sileceğini düşünerek kaç derken sana neler yapmaz sence?
Küfür ve aldatma zaten devam eder bide üstüne şiddet girer eminim.
Aklını başına topla hayatını zindan etme.
Bazıları çok yakışıklı Alman olduğuna inanası gelmiyor insanınhaha ya su alman erkeklerin neresi yakisikli ya
Başaricak miyim peki benim gunahim neydi. O ilk sevglmdi. Ilk elini tuttugum. Nd gunahim vardi hic mi degerim yok onun gözünde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?