Kiz acti telefonu.... :( akil verin bana

eğer sevseydi gelirdi ama o hep senden bekliyor
sevgi karşılıklı emektir
senin için emek vermeyene sende sevgini verme

Evet bende diyordum kufurun bahanesi olmaz diye. Ona turkce öfke kitaplari yolladim hatta almanyadan. Ofken sana hakim olmasin sen ofkene hakim ol dedim. Hic bir ise yaramadi. O evlendiginde de kufur ederdi demi? Peki benden sonrasina ya etmezse? Onunla mutlu olursa? Ben kufuru mu hak ettim diye yiyip bitiriyorum kendimi

gelirdi . abinle de konuşur ikna ederdi.
abine doğru düzgün yanıt verememiş . abin de iyi yapmış. ailen de iyi yapmış. çünkü seni seviyorlar ve senin yanlış bi şey yapmanı istemiyorlar. iyi yapmışlar ki pasaportunu almışlar. şimdiye çoktan uçmuştun onun yanına çünkü.

Kafanın içinde taşıdığın şey brokoli değil kullan onu.

Şu açtığın konuyu en fazla 5 kere okusan yetecek aslında. Yada ben öyle ümit ediyorum.

canım sen kendinden sonrasını düşünme . bak o insan şimdi ne ise sonra da o .
ama sen kurtulduğuna dua et ve birine sadaka ver .
yazık emek vermişsin ama o kiymet bilmemiş . tepmiş durmuş

Belki Türkiye'ye başka bişey için gelirsin iş bulmak için ne biliyim Yüksek lisans için hem kısmetinde iyi biri varsa Almanya'da da bulur burdada farketmez ki
Gelmek istiyorum ama ailem göndermiyor... onunla gorusurim diye.. :/ is de bulmustum turkiyede ama gondermediler. Onunla gorusmemi istemiyorlar.. ben hem calisirim hem onunla gorusurum ederim diye dusunmustum. Zaten turkiyede yasamak hayalim, onu dusunerekten yasamak istemiyorum yani turkiyede.

Adam olsa gelirdi vize almayı denerdi hadi iş yeri izin vermiyor yıllık izni de mi yok gelmek için

Evlenmeden küfür eden adam evlenince ağzına s..çar

Evet saygi yok onda.. hep pisman oldugunu soyleyip tekrarliyordu. Ama mesafeden dolayi olabilirmi? Sizce bende sonraki kizi mutlu eder mi? Yani sonucta o kiz onun yaninda ve baska birsey istemiyordu zaten... ben hak etmedim mi degeri simdi o kiza verecek? bitek bunu anlamiyorum. Ben neden degeri hak etmedim ve aldatildim. Sonucta o benim ilk ciktigimdi. Ne gecmisim vardi ne birsey. Elimi tutmasini da istememistim (cunku hep hayalimdi ilk elini tuttugum esim olsun diye) ama o bu hayalimi bile elimden aldi ve tuttu elimi. Simdi bi adam neden boyle ilk oldugu bi kiza bunlari yasatir?

aptalın tekiyim

sana saygısı olmadığı için seni oyalamış .
türkeye de olsaydın bu kadar uzun da sürmezdi muhtemelen. ilk bi kaç ay içinde ayrılırdınız , ya da seni döverdi.

Ya Deutschland'dan buraya aşk acısı çekiyorlar ya, valla kız deli misin sen?
Git oradan bir tane yabancı erkek bul, napacaksın bu kekoyu.
Kız da ne biçim kız, bildiği halde konuşuyormuş.
Bak abla sözü dinle canım, sen şey yap. Hemen sokağa çık ve çok yakışıklı bir Alman adama hallo wie gehts de, acı çekmeyi bırak.
Ahh valla ne kızıyorum şu kızlarımıza.

Yuzumu guldurdunuz ah keşke oyle kolay olsa. Bilmiyorum baba yönündende kucukken cok sey yasadim. Abimde ablamda cok ilgilenmiyorlar benimle. Belki onun icin boyle bosluga dusuyorum. Sanki boyle beni koruyan bir erkege ihtiyacim var gibi hissediyorum. Biri olsa edepli, akilli, alsa boyle omuzlarinin arasina sarilsa yeticek huzur o benim icin. Ama hic kimse yok. Beni sevecek insan da yok. Ben de artik sevebilirmiyim baskasini emin degilim.

haha ya su alman erkeklerin neresi yakisikli ya

Haklisiniz. Hep pisman oluslarina inandim.. cok yamukluk yapti. Hep mesafedendor diye inandim. Cok sustum. Ama genede boyle onunla yuzyuze konusasim var. Hani imkansiz olmasi da delirtiyor sanki beni. Ne zormuş yuzyuze gorusmek. Icimi dokerdim. Belki oracikta sogurdum .

Başaricak miyim peki benim gunahim neydi. O ilk sevglmdi. Ilk elini tuttugum. Nd gunahim vardi hic mi degerim yok onun gözünde?

başarıcaksın hatta emin ol iyi ki ayrıldık diceksin. erkekler bizim kadar ince düşünceli değil. gerçekten kendini üzdüğünle kalıyosun. önüne bak hayatına bak. birdaha da birleşmeyi düşünme hayatının hatasını yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…