• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız Arkadaşlarıma Sinir Oluyorum !

Akcay_85

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
41
0
296
İstanbul
Selam Kızlar,

Benim derdim kız arkadaşlarımla ilgili... Çok güzel biri değilim,biraz kiloluyum ve genel geçer güzellik kurallarına pek uymuyorum. Her neyse... Ben bu durumu bu kadar sorun etmiyorum ama kız arkadaşlarım resmen beni çirkin buluyor. Nerden anladın diyeceksiniz,hissettiriyorlar bunu bana... Mesela yakışıklı birinden hoşlandığımda ve bunu onlara söylediğimde bana hiç tepki vermiyorlar. hmm falan deyip geçiştiriyorlar. ama grubumuzdan başka biri bi erkekten hoşlandığında hemen tavırları şu oluyor : aaa inanmıyorum çok tatlı çocuk kesin ayarlayalım sana yaa hemen konuşma ortamı uyduralım tanışın bahaneyle falan diyorlar. ben bu duruma iyice sinir olmaya başladım. bir kaç gün önce de kantinde otururken kilolu bi çocuk geldi başka bir bölümden,yan masaya, yakışıklı biri değildi, arkadaşlarımdan biri bak falan dedi bana, noldu ya dedim, bak sana bunu ayarlayalım dedi. güldü herkes çok zoruma gitti. bana onu mu layık gördün dedim, yok ya aman şaka yaptık diye geçiştirdi. ama tavırları hep böyle,çok sinir olmaya başladım. 22 yaşında bi insanım, gururum var ama hiç umurlarında değil...

çok üzülüyorum,yazmak istedim...

Canım kaç kilosun boyun kaç, bu yüzdenmi böyle davranıyorlar merak ettim?

bende lisedesiniz falan sandım bu yaşta bu şekilde davranan arkadaşlarınızın olması çok ilginç

e heralde öyle diycekler,''biz sana hakaret ettik sen çok çirkinsin'' diyecek değiller heralde.burda önemli olan sizin tavrınız

yaa boyum 1.63 ama kilomu söylemiyim :))) yani 15 kilo kadar fazlam var öyle söyliyim...

Anladım cnm
Arkadaşların gerçekten acayip insanlarmış
Bence sen onlara taviz vermişsin yoksa böyle konuşamazlardı.
Açık açık söyle bence yada böyle durumla karşılaştığında sinirlendiğini söyle

kiloyla mutlu olunsaydı mankenler mutluluktan ölürdü.. insanları kabuktan ibaret görüp buna göre değerlendiren kompleksli - cahil!! kesimden bir an önce kurtarın kendiniz.. kilo dediğiniz biraz iradeyle verilecek, çözümlü bir sorun.. allah akıl zayıflığı vermesin.. hiç üzmeyin kendinizi yerimseniben

bunlar nasıl arkadaş anlayamadım adı üstüne ARKA DAŞ
yani senin her daim arkanda yanında olacak
onlara belli et yada acık acık söle sana böle davranmalar hakkı yok nasıl sinir oldum onlara
inan tepki göstermezsen daha da devam ederler cok cirkin yaptıkları şey
hem onlara mecburmusun başka ark ınmı yok kardeşim
3 yıllık da olsa pek ala bitebilir bence zaten onlar arkadaş değil

bence görünüşün değil onların bu Tavrı. bir grupta aktif ve pasif kişiler vardır. sınıfın grubun popüler kişisi olur. bence biraz kalabalıksınız ikili ilişkiler kurmaya çalış.
bırak gitsin onları. insana insan olduğu için değer verilir. kilo görünüş para konum hepsi bahanedir.

Son düzenleme:
Anladım cnm
Arkadaşların gerçekten acayip insanlarmış
Bence sen onlara taviz vermişsin yoksa böyle konuşamazlardı.
Açık açık söyle bence yada böyle durumla karşılaştığında sinirlendiğini söyle

bence de baştan taviz vermişsin onlar böle rahat konuşma hakkına sahipler birsen sebepsiz yere tabiki ilişkiyi kesemezsin onlarla
acıkacık hoşlanmadığını kırışdıgını sölerler kuruntu yaptıgını filan söledikleri zaman o zaman ilişkiyi kerse soğuk davranır
haa akcay 85 inde duyguları varmış tepki gösteriyorlarmış diyeceklerdir
ssen seslenmezsen kendilerini haklı göreceklerdir

görüntüyle yargılanmaktan rahatsızsınız fakat siz de cevrenizdeki erekleri yakışıklı yakışıklı degil bana onu mu layık gördünüz!! şeklinde görrüntüleriyle degerlendiriyorsunuz
bence önce kendi deger yargılarınızı bir sorgulayın
arkadaşlarınız kadar sizde yanlış yapıyırsunuz cünkü

Güzellik herşey demek değil.Ayrıca herkesin ayrı bir güzelliği vardır.Çirkin kavramının kalpte olduğunu düşünmekteyim ben.Anlaşılan senin arkadaşlarının kalpleri çirkin.Seni horgören arkadaşlarından arkana bile bakmadan uzaklaşmalısın bence.Birde bişey dikkatimi çekti.Sen kantinde yan masanıza oturan kilolu çocuğu "Onu mu bana layık gördünüz" diye horgörmüşsün.Bi nevi arkadaşlarının sana yaptığını o cocuğa yapmışsın...Hepimizi insanız ve hepimizde keşfedilmesi gereken güzellikler var.Seninde güzelliğini en kısa zamanda keşfetmeni ve kendine haksızlık etmemeni,ettirmemeni diliyorum..

3 yıllık arkadaşlarım,birden ben sizinle görüşmek istemiyorum diyemem. hem sebebin bu olduğunu söylesem benim abarttığımı ve kuruntu yaptığımı söyleyeceklerine eminim...

öyle söylenmez tabi.., çağırdıkları yere gitmeyeceksin, bahaneler bulacaksın, zaten yakında vizeler de başlar.. sonrada finaller derken, araya yaz tatili girer, olur biter..

bana böyle davranan arkadaşım 3 yıl değil, 30 yıllık olsa görüşmeyi keserim..

arkadaş, beni bunalıma sokmamalı, bunalımdan çıkarmalıdır.. benim anladığım kavram budur..:delphin:

ben de kiloluydum rahatsızda oluyordum acıkcası 60 kilo falandım 44 e kadar düştüm sonra baktım ki abartmışım 50 ye cıkabilmek için neler yedim neler
bnm ark larımda özellikle basenlerimle dikkat ederlerdi ben de onlara inat diyete girmiştim
valla iyi de oldu
çok tesekkür borçluyum onlara

arkadaşlar şöyle ki : sen de dış görünüşe göre yargılıyorsun demekte haklısınız. ama ben o an sinirlendiğim ve tepkimi belli etmek istediğim için öyle bir cümle kullandım. kilo konusunda da ben zaten kilolarımı sorun eden biri değilim. onların beni neden böyle gördüklerini de bilmiyorum açıkçası. biraz erkek gibi bi kızım,dobrayım,açık sözlüyüm,süslü püslü değilim. sanırım benim bi erkekle ilişkim olabilceğini düşünmüyolar... yani hayal edemiyolar belki de.

ama akçay cım rahatsızoldugunu ark larının gururu nu kırdığını sölemişsin
bizde sana onlardan uzaklaş dedik
dış görünüşümü küçmsüyorlardedin rahatsız değilsen takma o zaman
açıkcası şimdi neden onları savunmaya gectiğini anlayamadım

kiloyla mutlu olunsaydı mankenler mutluluktan ölürdü.. insanları kabuktan ibaret görüp buna göre değerlendiren kompleksli - cahil!! kesimden bir an önce kurtarın kendiniz.. kilo dediğiniz biraz iradeyle verilecek, çözümlü bir sorun.. allah akıl zayıflığı vermesin.. hiç üzmeyin kendinizi yerimseniben

:lepi: İşte budur - yüreğine sağlık canım. a.s.

Back
X