- Konu Sahibi LoveMuffin
-
Öyle kuzum herseyin hayirlisi olsun Rabbim senin gönlüne göre versin..Hay allah canım yaa demekki hayırlısı böyleymiş... Doğum tarihini ve doğum yaptığın tarihleri yazar mısın yine de bakmak isterim.. Aslında hayatta herşey yüzde ellidir çünkü istediğin şey ya olur ya olmaz ama ben yine de elimden geleni yapmak isterim ki içimde kalmasın
Öyle kuzum herseyin hayirlisi olsun Rabbim senin gönlüne göre versin..
Dogum tarihim 16.02.1985
Ilk Dogum 23.10.2004
Ikincisi 24.02.2010
Ücüncü 17.12.2016
Bana birisi yüzde yüz dördüncüye kizin olacak dese bende emin olsam hic düsünmeden dördüncüyüde yaparim hic beklemeden hemen bunun arkasina. :) ama iste Garantisi yok..
Amin canım saol.. Keşke yüzde yüz bişey olsaydı da yapsaydın yaa inş gönlüne göre olur herşey seninde..Ay kuzum ben yanlış yazmışım doğum yaptığın ayları değil hamile kaldığın ayları yazacaktın
Amin insallah canim..Amin canım saol.. Keşke yüzde yüz bişey olsaydı da yapsaydın yaa inş gönlüne göre olur herşey seninde..Ay kuzum ben yanlış yazmışım doğum yaptığın ayları değil hamile kaldığın ayları yazacaktın
Ilkinde subatin sonu son adet tarihim 2004Amin canım saol.. Keşke yüzde yüz bişey olsaydı da yapsaydın yaa inş gönlüne göre olur herşey seninde..Ay kuzum ben yanlış yazmışım doğum yaptığın ayları değil hamile kaldığın ayları yazacaktın
Amin insallah canim..
Ilkinde subatin sonu son adet tarihim 2004
Ikincisinde mayis ortasi 2009
Ücüncüde 13 mart en son adet tarihim
Benimde ayni gunlerdeyim sizlerle. Ben keseyi gördüm icinde minik bir noktacik ve noktanin icinde atan kalbi gordum cok sukur. Sende bir sonraki kontrolde gorurusun cnm. Ovale takilma benimde oyle. Bu 2. Gebeligim. Oglumdaki ultrasonlarada baktim once oval oluyorlar sonra daireye donuyor keselerİnşallah canm rabbim sağsalim kavuştursun bebişlerimizeayın 19.da gitcem bn inşallah duyarız pıtpıtları
Hadi gözünaydın canm ne zmnn gittn doktora bugün müBenimde ayni gunlerdeyim sizlerle. Ben keseyi gördüm icinde minik bir noktacik ve noktanin icinde atan kalbi gordum cok sukur. Sende bir sonraki kontrolde gorurusun cnm. Ovale takilma benimde oyle. Bu 2. Gebeligim. Oglumdaki ultrasonlarada baktim once oval oluyorlar sonra daireye donuyor keseler
Tam doğru değil yüzde 50 doğru yüzde 50 de değil hayır kelin ilacı olsa kendi kafasına sürerYani :) dogru diyosun
Benim bu kız görünüyorr ozaman son sat mayıs ozaman hamile kalma ayı haziran çin yaşı 36 bakalım inşallah tutar ama çok kaptırmamak lazım hayal kırıklığına uğramamak içinBir de bu takvime herkes doğru bakamıyor ben doğru baktığımda etrafımdaki 10 kişide en az 8 kişinin tutyor yani 5 kişinin değil. Takvime bakmada püf nokta 2 tane. 1.si sata göre değil hamile kalınan ay önemli. Yani atıyorum 25 ağustos sat olan biri yüksek ihtimal ağustosta değil eylülde hamile kalmıştır. 2. Püf nokta ise birinci sayfada çin yılı başlangıçlarını verdim oradan bakarak doğru yaşı hesaplamak.. Bendeki takvim çok eskiden kalma birinci resimdeki. Ancak internette 2. Takvimi bulduğum için o kafamı karıştırdı..
Evet canım ne güzel ikisi de kız gösterdiği için ihtimal yüksek. Hayal kırıklığı konusunda haklısın ama senin öğrenmen için az kaldı sanırım değil mi??Benim bu kız görünüyorr ozaman son sat mayıs ozaman hamile kalma ayı haziran çin yaşı 36 bakalım inşallah tutar ama çok kaptırmamak lazım hayal kırıklığına uğramamak için
S Simay155 sen ve ben kız hasretine yanıp tutuşarak gidecezz üfffÖyle kuzum herseyin hayirlisi olsun Rabbim senin gönlüne göre versin..
Dogum tarihim 16.02.1985
Ilk Dogum 23.10.2004
Ikincisi 24.02.2010
Ücüncü 17.12.2016
Bana birisi yüzde yüz dördüncüye kizin olacak dese bende emin olsam hic düsünmeden dördüncüyüde yaparim hic beklemeden hemen bunun arkasina. :) ama iste Garantisi yok..
Kuzum senin daha belli degil bi umut var gene sende insallah Rabbim nasip eder sana..
22 eylülde öğrenicem hayırlısıyla benim çevremde yok 30 yaşında çok merak ediyorsun seni çok iyi anlıyorum ben kaç defa sordum doktora artık geçen dedim erkek olduğunu biliyorsunuz ve söylemiyorsunuz diye çok üzülüyorum farkında ama artık erkek bebişe hazırladım kendimi sağlıcakla gelsin bebişimEvet canım ne güzel ikisi de kız gösterdiği için ihtimal yüksek. Hayal kırıklığı konusunda haklısın ama senin öğrenmen için az kaldı sanırım değil mi??
Bu arada 30 yaşında hamile kalan tanıdığınız vs. varsa lütfen hamile kaldığı ayı bebeğin cinsiyetini bana söyler misniz?
İnş bu sefer kızın olur canım  dualarım seninle22 eylülde öğrenicem hayırlısıyla benim çevremde yok 30 yaşında çok merak ediyorsun seni çok iyi anlıyorum ben kaç defa sordum doktora artık geçen dedim erkek olduğunu biliyorsunuz ve söylemiyorsunuz diye çok üzülüyorum farkında ama artık erkek bebişe hazırladım kendimi sağlıcakla gelsin bebişim
Amin inşallahhİnş bu sefer kızın olur canım  dualarım seninle
Kaç haftalıksın şimdiYaa bu böyle olmuycak acaba 30 yaşında hamile kalıp kızı olanlar diye bir topik mi açsam??
Yok canım ben hamile değilim, gecen ay denedim olmadı. Şimdi de adetşm yeni bitti ama takvimlerden biri eylül için kız diğeri erkek diyor. Önümüzdeki ay ikisi de kız dediği için o aya mı bıraksam diye düşünüyorum ama ozaman da yaz tatilinin ortasında doğuyor o yüzden karar veremiyorumKaç haftalıksın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?