Kız bebek için yöntemler(shettles, çin takvimi, ph..vs) uygulayıp sonuç alanlar

Öyle kuzum herseyin hayirlisi olsun Rabbim senin gönlüne göre versin..
Dogum tarihim 16.02.1985
Ilk Dogum 23.10.2004
Ikincisi 24.02.2010
Ücüncü 17.12.2016
Bana birisi yüzde yüz dördüncüye kizin olacak dese bende emin olsam hic düsünmeden dördüncüyüde yaparim hic beklemeden hemen bunun arkasina. :) ama iste Garantisi yok..

Amin canım saol.. Keşke yüzde yüz bişey olsaydı da yapsaydın yaa inş gönlüne göre olur herşey seninde..Ay kuzum ben yanlış yazmışım doğum yaptığın ayları değil hamile kaldığın ayları yazacaktın

Amin insallah canim..
Ilkinde subatin sonu son adet tarihim 2004
Ikincisinde mayis ortasi 2009
Ücüncüde 13 mart en son adet tarihim

Amin insallah canim..

Ilkinde subatin sonu son adet tarihim 2004
Ikincisinde mayis ortasi 2009
Ücüncüde 13 mart en son adet tarihim

canım sen 1985 yılında 20 şubat öncesi doğduğun için hamileykenki yaşına iki eklemen gerekiyor. Buna göre de 2. takvimde senin 2.ve 3. çocukların doğru yani erkek çıkıyor. 1. takvimde ise sadece sonuncu tuttu ki ben o takvime daha çok güveniyordum ama yanılttı beni

İnşallah canm rabbim sağsalim kavuştursun bebişlerimize ayın 19.da gitcem bn inşallah duyarız pıtpıtları
Benimde ayni gunlerdeyim sizlerle. Ben keseyi gördüm icinde minik bir noktacik ve noktanin icinde atan kalbi gordum cok sukur. Sende bir sonraki kontrolde gorurusun cnm. Ovale takilma benimde oyle. Bu 2. Gebeligim. Oglumdaki ultrasonlarada baktim once oval oluyorlar sonra daireye donuyor keseler

Hadi gözünaydın canm ne zmnn gittn doktora bugün mü

Benim bu kız görünüyorr ozaman son sat mayıs ozaman hamile kalma ayı haziran çin yaşı 36 bakalım inşallah tutar ama çok kaptırmamak lazım hayal kırıklığına uğramamak için

Benim bu kız görünüyorr ozaman son sat mayıs ozaman hamile kalma ayı haziran çin yaşı 36 bakalım inşallah tutar ama çok kaptırmamak lazım hayal kırıklığına uğramamak için
Evet canım ne güzel ikisi de kız gösterdiği için ihtimal yüksek. Hayal kırıklığı konusunda haklısın ama senin öğrenmen için az kaldı sanırım değil mi??
Bu arada 30 yaşında hamile kalan tanıdığınız vs. varsa lütfen hamile kaldığı ayı bebeğin cinsiyetini bana söyler misniz?

S Simay155 sen ve ben kız hasretine yanıp tutuşarak gidecezz üfff

Şans yok gibi hissediyorum inşallah kızdır bu defa ama ben kız doğuramicam hissi var mucize gibi sanki erişemiyeciğim en büyük mucizem ne yapalım artık sağlık olsun kendimi umutlandırmak istemiyorum benim hamilelikte östorojen hormonu çok yüksek oluyor ama yinede erkek oluyor

22 eylülde öğrenicem hayırlısıyla benim çevremde yok 30 yaşında çok merak ediyorsun seni çok iyi anlıyorum ben kaç defa sordum doktora artık geçen dedim erkek olduğunu biliyorsunuz ve söylemiyorsunuz diye çok üzülüyorum farkında ama artık erkek bebişe hazırladım kendimi sağlıcakla gelsin bebişim

İnş bu sefer kızın olur canım  dualarım seninle

Kaç haftalıksın şimdi
Yok canım ben hamile değilim, gecen ay denedim olmadı. Şimdi de adetşm yeni bitti ama takvimlerden biri eylül için kız diğeri erkek diyor. Önümüzdeki ay ikisi de kız dediği için o aya mı bıraksam diye düşünüyorum ama ozaman da yaz tatilinin ortasında doğuyor o yüzden karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…