Kız bebek için yöntemler(shettles, çin takvimi, ph..vs) uygulayıp sonuç alanlar

Eyer kesin kızsa dene bizim ki spontane gelişti ilk oğlum 15 yaşındaydı ve artık olmuyordu bebişimiz dedi tüplerde sorun var olmaz sizin bebeğiniz bizde bıraktık alıştırdık kendimizi dedik hayırlısı sonra bende kasık ağrıları göğüs şişmesi başladı hasta oldum olacam ama ilaç kıullandığım içinde olmuyorum diye düşünüyorum lekelenme oldu dedim hasta oldum yüzümüz düştü ama lekelenme bitti biz tüp bebek tedavisine başlamışız 2.gittiğimizde ilaç vermişti kan tahlilleri tabi diğer gidişimizde bakacak transfer ne zaman olacak diye ama yine hasta olmuyorum üzüntüden diyorum sonra bir test yapalım dedik bir baktık bebiş gelmiş şimdi diğeri geliyor

Vay beee demek böyle şeyler de olabiliyor

Hadi arkadaşlar yazın da diğer insanlara ışık olun..kız bebek formülleriniz neler? shettles metodu uyguladınız ve tuttu mu yani ovulasyondan 2-4 öncesi ilişki olayı.. çin takviminiz ilk sayfada verdiği bilgiler doğrultusunda doğru çıktı mı? (doğum tarihi ve hamile kaldığınız ayı yazarsanız ben bakacağım) özellikle 30 yaşındakiler yardımcı olun lütfen

Selam kızlar 27 yaşındayım şu yumurtlama döneminden önce kız olur yöntemini deneyeceğim, bu ay yumurtlamadan önce 1 kez ilişki oldu ve ondan sonra hep korunduk, şu an tamda yumurtlama dönemindeyim, bi sonraki adetten sonrada ovülasyon testinden aldım onlardan kullanacağım bakalım tutacakmı tabi önce sağlıklı sıhhatli olsun gerisi önemli değil evlat sonuçta ama illaki kızı olmayan kız oğlu olmayan erkek istiyor değilmi

Kesinlikle.. Hadi hayırlısı olsun gönlünden geçen olsun canım.. Eğer tutarsa ekim ortasına doğru öğrenirsin. Ozaman tekrar gelip yaz olur mu belirtilerini flnda merak ederiz

Merhaba kızlar bende aranıza yenı katıldım. Ben adetıme 6gun önce test yaptım silik cızgı cıktı. Hergun tekrarladım.koyuldu hergecen gun.dun adet olmam lazımken olmadım. Muhtemelen 4haftalık hamıleyım. seyehatteyım yarın sabah kan testıne gıtcem daha kadın dogumdan randevu aldım. takvımıne göre 29yasındayım. Normalde 28yasındayım. Hamıle kaldıgım ay da Agustos. Cın takvımıne göre erkek cıkıo rus takvımıne göre kız cıkıo :) ne ısterdım dusunuorum bulamıorum:). Böyle degısıgım hamıle oldugumu anlayamadım hıssedemedım daha. İşte böyle :)

Belirtilerin ne canım senin 22. Haftadasın henüz belli değilmi

canım kız olduğu kesin ama yinede doğana kadar ben ikinci ihtimali unutmuyorum:). belirti olarak kesinlikle çok çok çok ekşiyemek vardı bende 6. haftadan sonra mide bulantıları ve kusmalar. fakat kusmalar çok zorlu sayılmazdı 4 aydan sonra bitti. ayrıca kız olursa duygusal olursunuz diyorda ben zerresini görmedim ne duygusallık ne alınganlık valla erkek bebek sahipleri benden daha beter duygusal ve alıngandı cevremde. :)

Sağlıkla doğsun canım, ben oğlumda 4 ay fena bulantı çekmiştim yataktan kalkamamıştım halbuki kızda bulantı olur derler ama bende tam tersi olmuştu bakalım hayırlısıyla gelsinler inşallah

Hoşgeldiiiiiinnnnn... bence bulamaman daha iyi çünkü kız da olsa erkek de olsa çok mutlu olacak ve içinde acaba kız mı olsaydı diye kalmayacak..hele de 2. yi düşünüyorsan hiç farketmez ki ne olacağı Çin takviminin ikisinde de erkek gösterdiği için %99 erkektir canım. İnşallah sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…