Yani ne zaman hamile kalmış olabilirsin az çok tahmin edebiliuomusun canim yumurtlamadan önce mi yoksa o gün falan mi
Hayırlısı olsun incir kaynat iç eşinede keçi boynuzu kaynat dinlendir içirAdet olmadım henüz bat 6 ekim, adetten 5 gün önce şu erken gebelik testinden yaptım negatif çıktı adet olacak gibiyim ya göğüslerim acaip acıyo, bi sonraki ay daha sıkı çalışmamız lazımbu ay pek ümidim yoktu zaten bakalım hayırlısı
Vayyy kız bebek için mi bunlar canım hemen deneyeyim öyleyseHayırlısı olsun incir kaynat iç eşinede keçi boynuzu kaynat dinlendir içir
Hamile kalmak içinVayyy kız bebek için mi bunlar canım hemen deneyeyim öyleyse
Canım ama tam tersi değilmiydi yumurtlama gününe kadar ilişki olacak yumurtlama olduğu gün korunacaktık, her yerde böyle yazıyor, tam tersinimi yapmışlar yaniKızlar size taze bilgiler getirdim ovulasyon testiyle hamile kalanlarin forumuna yazdim cinsiyetleriniz ne diye 40 kisi hamileyse 30 u kızmış su sekildeymis ovulasyon oncesi cift cizgi ciktigi gun yumun catladigi gun ve sonrasi iliski yaşamislar kız olmuş
Canum bana 2kisi cevap versi ikiside ovulasyon oncesi cift cizgi ciktigi gun catladigi gun ve sonraki gunde iliski olmis yani iliskiyi kesmemisler hicŞimdi o topiğede bi göz attım kız bebek için yumurtlama gününe kadar sık ilişki yani ovü testinde çift çizgiyi gördüğün günde ilişki olacak ama çizgi silikleşmeye başladığında korunmaya geçilecek çünkü erkek bebek dönemi başlıyor olacak doğrumuyum kızlar
Anladım canım ben garantiye alayım çift çizgiyi gördüğüm günde ilişki olsun sonrasında bırakayım, bir kaç ay denerim böyle eğer olmazsa tam gaz korunmasız olur eşime söz geçiremem dahaCanum bana 2kisi cevap versi ikiside ovulasyon oncesi cift cizgi ciktigi gun catladigi gun ve sonraki gunde iliski olmis yani iliskiyi kesmemisler hic
Kesemis gözükmüs bu güzel canın kanamalı bölge icin ilac faln vermedi yorma kendini mümkün oldugunca dinlen canım degerler icin ne dedi peki normalmiymisSlm kızlar merak edenler için bugün Dr. Gittim üsten baktı pek göremedi alttan baktiartık napiyim...neyse küçük bi kist biraz kanamalı bölge ve küçük bi kese gördü tam bişey diyemem dedi haftaya yine gel dedi..bu arada 2456 olan değer 3400 olmustu
Canım bunu bende okumustum iceride birikmis sperm olmaması icin kız isteyenler bu yöntemi deniyor ama sık iliski yasaniyorsa zaten gerek yoj bence ama uzun süre iliski olmamissa cok mantıklı erkek olma ihtimali yukseliyor erkek olmasi icin cinsel perhiz yapiyorlar cunkuBilmiyorum daha önce yazan oldumu ama Benim arkdsim 2 kizi var ..anlattigina gore esiyle birlikte olmadan..esi once bosalip 2.ci kez birlikte oluyorlarmis simdide tam tersine yapicaklarmis erkek istiyolar cunku 2 haftada bir birlikte oluyor
Canım aynı yazdigin gibi bende bu ay cift cizgi ayni koyulukta olana kadar denemeyi dusunuyorum buda tutmazsa zaten artik dedikleri gibi hep deniycem olmuyor cunkuAnladım canım ben garantiye alayım çift çizgiyi gördüğüm günde ilişki olsun sonrasında bırakayım, bir kaç ay denerim böyle eğer olmazsa tam gaz korunmasız olur eşime söz geçiremem daha
Tabi değerler normal deil dedi belki dış gebelik falan olur düşük olabilir dedi...değerleri bilmeseydik sat a göre uyumlu bi kese dedi...ama işte değerler bi tuhaf çok yüksek ve iki artmamışKesemis gözükmüs bu güzel canın kanamalı bölge icin ilac faln vermedi yorma kendini mümkün oldugunca dinlen canım degerler icin ne dedi peki normalmiymis
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahTabi değerler normal deil dedi belki dış gebelik falan olur düşük olabilir dedi...değerleri bilmeseydik sat a göre uyumlu bi kese dedi...ama işte değerler bi tuhaf çok yüksek ve iki artmamış
Benim bat bugündü ve haala adet olmadım, erken gebelik testide yapmıştım geçen hafta negatifti elimde bi test daha var ama biraz daha beklesemmiCanım aynı yazdigin gibi bende bu ay cift cizgi ayni koyulukta olana kadar denemeyi dusunuyorum buda tutmazsa zaten artik dedikleri gibi hep deniycem olmuyor cunku
Baya gecmis ozaman canım sen bir test daha yap bence belki gec dollenmedirBenim bat bugündü ve haala adet olmadım, erken gebelik testide yapmıştım geçen hafta negatifti elimde bi test daha var ama biraz daha beklesemmipazartesiye kadar olmazsam direk kana mı baktırsamki ama hiç hamile gibide hissetmiyorum adet olacakmışım gibi bir his var sanki
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun insallahTabi değerler normal deil dedi belki dış gebelik falan olur düşük olabilir dedi...değerleri bilmeseydik sat a göre uyumlu bi kese dedi...ama işte değerler bi tuhaf çok yüksek ve iki artmamış
Yapsammı acaba sanki her an adet olacakmışım gibi akıntı geliyo gibi oluyo koşuyırum wc ye bişey yokBaya gecmis ozaman canım sen bir test daha yap bence belki gec dollenmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?