Olmazsan sabah ilk idrarla yap canım insallah bebis vardırYapsammı acaba sanki her an adet olacakmışım gibi akıntı geliyo gibi oluyo koşuyırum wc ye bişey yokyarına kadar olmazsam yapayım en iyisi
Aslında batı tamda bilemiyorum, hamilelik düşüncem olmadığı için hiç takip etmiyordum regl tarihlerini sadece iki ay öncesini biliyorum 17ağustos 11 eylül, bunlara görede batı 6 ekim belirledim bakalım ayın 11 ine kadar yolu var adet olabilirim, hayırlısı bakalımOlmazsan sabah ilk idrarla yap canım insallah bebis vardır
Canım ya kusura bakma sen bat demissin ben onu yum gunu diye algiladim bekle bencede bikac gun dahaAslında batı tamda bilemiyorum, hamilelik düşüncem olmadığı için hiç takip etmiyordum regl tarihlerini sadece iki ay öncesini biliyorum 17ağustos 11 eylül, bunlara görede batı 6 ekim belirledim bakalım ayın 11 ine kadar yolu var adet olabilirim, hayırlısı bakalım
Günaydın canım hayırli cumalar dualarimiz kabul gunahlarimiz affolsun insaAllahGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Cok sagolun kızlar hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah sağlıklı bir gebeliktir canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Bu yönteme göre kız olması gerekiyo ama inşallah sağlıklı bir evladın olur canım bende aynı yöntemi deneyeceğim bu aymerhabalar,
Ben regl sonrasında sık ilişki ile hamile kaldım.Ovülasyon testinde ilk çift çizgiyi gördüğümüz akşam yüzeysel ilişkimiz oldu.Ertesi akşamda ovülasyon testinde çift çizgiyi gördük ama ilişki olmadı.Sonrasında da korunduk zaten.Şu an 11 haftalık hamileyim,cinsiyet tahmininde bulunacak arkadaşlar ???
Canım her ikiside olabilir kendini ona göre hazırla cunku benimde gecen ay 3gun gecikti ama bazen teste gec cikanlarda oluyorTest yaptım negatif çıktı kızlar testte negatif olupta hamile olabilirmiyim acaba ç, yoksa bu adetim psikolojik olarakmı gecikiyor
Canım ogrendigimiz yòntemlere göre bebegin kız olma ihtimali yüksek gibi ögrenince lütfen bizimle paylas cinsiyetini merak ettim canım rabbim hayırlı evlat etsin saglikla al kucagınamerhabalar,
Ben regl sonrasında sık ilişki ile hamile kaldım.Ovülasyon testinde ilk çift çizgiyi gördüğümüz akşam yüzeysel ilişkimiz oldu.Ertesi akşamda ovülasyon testinde çift çizgiyi gördük ama ilişki olmadı.Sonrasında da korunduk zaten.Şu an 11 haftalık hamileyim,cinsiyet tahmininde bulunacak arkadaşlar ???
hakkımızda hayırlısı olsun,bakalım heyecanla bekliyorum:)Bu yönteme göre kız olması gerekiyo ama inşallah sağlıklı bir evladın olur canım bende aynı yöntemi deneyeceğim bu ay
amin cnm hepimiz inş ,öğrenince mutlaka yazıcam.Normalde kontrole bu hafta gitmeliydim ama bilerek 1-2 hafta geç gidicem ki cinsiyetini de öğrenebileyim ama nasıl dayanıcam bilmiyorumCanım ogrendigimiz yòntemlere göre bebegin kız olma ihtimali yüksek gibi ögrenince lütfen bizimle paylas cinsiyetini merak ettim canım rabbim hayırlı evlat etsin saglikla al kucagına
Pazartesiyi bekleyeceğim bakalım, ay ilk bebeğimde böyle olmadı pat diye geldi, böylesi ne kadar zormuşCanım her ikiside olabilir kendini ona göre hazırla cunku benimde gecen ay 3gun gecikti ama bazen teste gec cikanlarda oluyor
Olsun canım hayırlısı insallah bu ay tutarBen regl oldum malesef, 3 gün gecikmişti ama testler hep negatif göstermişti, bakalım bu ay kız bebek için yumurtlama hesabına başlayacağım inşallah bu ayda tutturabiliriz hepimiz bebişleri ü
Canim ogluma ocakta hamile kaldim benKizlar ben nasip olursa mart veya subatta hamile olmaktirr istiyorum..hurafemi bilmiyorum ama kis bebekleri genelde kizz oluyormus
Valla canım bende yaz bebekleri kız oluyo diye biliyorum..benim oğlanlar da Kasım Aralık hamile kalma anlarım. ..şimdide eylülde hamile kaldım ama hiç kız yöntemi falan deneyemedimKizlar ben nasip olursa mart veya subatta hamile olmaktirr istiyorum..hurafemi bilmiyorum ama kis bebekleri genelde kizz oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?