Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Olmazsan sabah ilk idrarla yap canım insallah bebis vardır
Aslında batı tamda bilemiyorum, hamilelik düşüncem olmadığı için hiç takip etmiyordum regl tarihlerini sadece iki ay öncesini biliyorum 17ağustos 11 eylül, bunlara görede batı 6 ekim belirledim bakalım ayın 11 ine kadar yolu var adet olabilirim, hayırlısı bakalım

Canım ya kusura bakma sen bat demissin ben onu yum gunu diye algiladim bekle bencede bikac gun daha

merhabalar,
Ben regl sonrasında sık ilişki ile hamile kaldım.Ovülasyon testinde ilk çift çizgiyi gördüğümüz akşam yüzeysel ilişkimiz oldu.Ertesi akşamda ovülasyon testinde çift çizgiyi gördük ama ilişki olmadı.Sonrasında da korunduk zaten.Şu an 11 haftalık hamileyim,cinsiyet tahmininde bulunacak arkadaşlar ???

Bu yönteme göre kız olması gerekiyo ama inşallah sağlıklı bir evladın olur canım bende aynı yöntemi deneyeceğim bu ay

Test yaptım negatif çıktı kızlar testte negatif olupta hamile olabilirmiyim acaba ç, yoksa bu adetim psikolojik olarakmı gecikiyor

Canım ogrendigimiz yòntemlere göre bebegin kız olma ihtimali yüksek gibi ögrenince lütfen bizimle paylas cinsiyetini merak ettim canım rabbim hayırlı evlat etsin saglikla al kucagına

Canım ogrendigimiz yòntemlere göre bebegin kız olma ihtimali yüksek gibi ögrenince lütfen bizimle paylas cinsiyetini merak ettim canım rabbim hayırlı evlat etsin saglikla al kucagına
amin cnm hepimiz inş ,öğrenince mutlaka yazıcam.Normalde kontrole bu hafta gitmeliydim ama bilerek 1-2 hafta geç gidicem ki cinsiyetini de öğrenebileyim ama nasıl dayanıcam bilmiyorum

Ben regl oldum malesef, 3 gün gecikmişti ama testler hep negatif göstermişti, bakalım bu ay kız bebek için yumurtlama hesabına başlayacağım inşallah bu ayda tutturabiliriz hepimiz bebişleri ü

Kizlar ben nasip olursa mart veya subatta hamile olmaktirr istiyorum..hurafemi bilmiyorum ama kis bebekleri genelde kizz oluyormus

Kizlar ben nasip olursa mart veya subatta hamile olmaktirr istiyorum..hurafemi bilmiyorum ama kis bebekleri genelde kizz oluyormus
Valla canım bende yaz bebekleri kız oluyo diye biliyorum..benim oğlanlar da Kasım Aralık hamile kalma anlarım. ..şimdide eylülde hamile kaldım ama hiç kız yöntemi falan deneyemedimçarşamba günü gidicem Dr. Bakalım daha kese bile belli deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…