Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

İnşallah normaldir csnim ne biliyim daha bugün regli günümdü yani daha 4 haftalık bile deil aslında en fazla 3 haftalık ama değer yüksek geldi biraz bakalım cumaya kadar bekleyim....bu arada çocuk güzel şey kardeş dahada güzel oyuzden çocuklarımızı allah verdiği sürece tek büyütmeyelim...

Canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip ederde bi prensesin olur sağlıklı sıhhatli inşallah, ben hiç kan değerleriyle ilgili bişey bilmiyorum, oğlumda adetim bir hafta geçmişti öyle gitmiştim dr a ultrasondada görünüyodu hiç kan değerime falan bakılmamıştı, bugün bira araştırdım yüksek olması ikiz gebelik olma ihtimalini falana yazmışlar varmı ailenizde ikizi olan ?

Sağol canım rabbim herkese istediğini versin insallah...evet teyzem ikiz gebelik yaşamıştı eşimin de halasında var...bilmiuomki hayırlısı bakalım

Sende durumlar nasıl
Adet olmadım henüz bat 6 ekim, adetten 5 gün önce şu erken gebelik testinden yaptım negatif çıktı adet olacak gibiyim ya göğüslerim acaip acıyo, bi sonraki ay daha sıkı çalışmamız lazım bu ay pek ümidim yoktu zaten bakalım hayırlısı

Insallah hayîrlısı olsun canım evet tek büyütmek istemiyorum ama bakımındanda korkuyorum cok rahatlıga alıstım rabbim nasip etsin insallah oglumun 1kardesi olsun öyle böyle büyüyecek yeterki rabbim saglık versin

Kızlar başka hangi topiklerde varsınız burası çok yavaş işliyor daha fazla şeyler okumak istiyorum

Bizim normalde bebişimiz olmazdı ilk doktor öyle demişti tüp bebek için gittik ilaç verdi öyle hamile kalmıştım bu sonuncuda hiç fark etmedik olmaz diye ilaç kullanmadan hiç farkında değildimm
Yani ne zaman hamile kalmış olabilirsin az çok tahmin edebiliuomusun canim yumurtlamadan önce mi yoksa o gün falan mi

Bizim normalde bebişimiz olmazdı ilk doktor öyle demişti tüp bebek için gittik ilaç verdi öyle hamile kalmıştım bu sonuncuda hiç fark etmedik olmaz diye ilaç kullanmadan hiç farkında değildimm
S sahra_89201 canım benim bir tane daha topik var o baya akiyor buna fazla bakamiyorum orayada bakabilirsn http://www.kadinlarkulubu.com/forum...amile-girmek-isteyenler.954461/#post-47999685
Canım baska topiginde varmıs neden demiyorsun ask olsun orayada geliriz insallah

Allahın kudreti iste o ol derse imkansız bile olsa olur allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…