Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Cok sevindim canım saglikla gelsin insaAllah cok mutlu oldum bende yaptm negatif çıktı senden guzel haber gelmesine cok sevindim
Canım sağol inşallah darısı isteyen herkesin başına ama ben daha bi tuhafım belki normal bi gebelik de olmayabilir kimyasal falan oluyo ya bi gidiyim hafta içi kontrol e.......

S selifor canım benim üzülme bu ay kafana takmadın yine takma canım rabbim dogru zamanı biliyor seni mükafatlandıracak inşallah sabır ve dua canım

Cok sevindim canım saglikla gelsin insaAllah cok mutlu oldum bende yaptm negatif çıktı senden guzel haber gelmesine cok sevindim
Yaa canım nasıl mutlu oldummm bizi habersiz bırakma canımcım adetin geçikmişmiydide test yaptın yoksa adetten önce mi yaptın, daha önce yazdıysanda kusura bakma kaçırmışım

S selifor canım benim üzülme bu ay kafana takmadın yine takma canım rabbim dogru zamanı biliyor seni mükafatlandıracak inşallah sabır ve dua canım
Aynen canım biraz üzüldüm ama gecti rahatim şuan adetimin gelmesini bekliyorum zamni gelmemis demek ki daha

Bende kpss ye giricem bide sansa atanırsam bende bilmiyorum ne olur
Keşke kpss olsa ama olmaz çalışamadım kpss olsa hamile olsanda rahatsız olduğunda izin alırsın rapor alırsın bi şekilde idare edilir ama ben dgs ye girdim lisans tamamlama sınavına, eğer olursa mühendislik okuyacağım 3 sene evli çocuklu ve hamile olarak şaşırmış olmalıyım demi

Kızlar selam rabbim herkesin bastada bu topigi okuyan herkesin gobuslerini gönüllerine göre doldursunbenim 3. Çocuk ama ilk gibi heyecan oluyo tabi iki oğlandan sonra bi kızı o kadar çok istiyorum ki sağlıkla hayırla inşallah....bat 3 ekimdi ama bugün sabah ilk idrarla yaptım bayağı koyu çift çizgi çıktı yarın bi hastaneye gidicem bakalım

Ne güzel insallah olursun olsun cocukta yaparız kariyerde yakınında annen falan yardımcı olucak biri varsa daha iyi olur tabi

Ne yaptın canım gittinmi

Kızlar bi fikrimi olan varsa lütfen yazsin beta hcg 2456 çıktı çok deil mi
Canım ben son gebeligimde 5.hafta gibi doktora gittim 1hafta beklemistim tam hatirlayamiyorum ama yanlis olmasin ya 1700 lerde yada 2700 lerdeydi hatta doktor vajibal bakti bebekmi degilmi belli degil bi hcg ye vakalim demisti sonra sonuci alinca tmm keseymis o dedi gonlunu ferah tut diger topiktende takip ediyorum seni belki erken yumdan olabilir yada nirmaldir

Ne güzel insallah olursun olsun cocukta yaparız kariyerde yakınında annen falan yardımcı olucak biri varsa daha iyi olur tabi
Okurum okumasına ama işte annem çok uzakta ama kayınvalidam yanımda, annemin olduğu şehirde oluma durumumda var ama bu seferde eşimi burda bırakıp gitmem lazım işi burda, aslunda evlendiğimden beri memleketime gitmeyi orda yaşamayı deli gibi istiyorum ama tabikş eşimle birlikte, onu bırakıp çocuğu alıp gitmek çok zor olacak, yanimişim çok zor, şu an tercih dönemindeyiz ve bi karar vermem lazım ama bi türlü veremiyorum işte

Esin olmadan olmaz tabiki canım hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…