Canım sağol inşallah darısı isteyen herkesin başına ama ben daha bi tuhafım belki normal bi gebelik de olmayabilir kimyasal falan oluyo ya bi gidiyim hafta içi kontrol e.......Cok sevindim canım saglikla gelsin insaAllah cok mutlu oldum bende yaptm negatif çıktı senden guzel haber gelmesine cok sevindim
Ay inanmıyorum cok mutlu oldun canım maşallahAllahiiiiiiimmm inanamıyorum yaaa aa sabah sabah rüyamı bu foto atamadım ama çift çizgiyi gördüm canlaarr hamileyimm
Hadi inşallah bakalım bu ay olmazsa öbür ay olsaa keşke, birde benim üniversiteye başlama gibi bir durumun var nasıl olacak bilemiyorumBelli olmaz canım daha 6gun varmıs o testlerlede cıkmayan oluyor nasip ben ogluma tek korunmasiz iliskiyle hamile kaldim
Yaa canım nasıl mutlu oldummm bizi habersiz bırakma canımcım adetin geçikmişmiydide test yaptın yoksa adetten önce mi yaptın, daha önce yazdıysanda kusura bakma kaçırmışımCok sevindim canım saglikla gelsin insaAllah cok mutlu oldum bende yaptm negatif çıktı senden guzel haber gelmesine cok sevindim
Bende kpss ye giricem bide sansa atanırsam bende bilmiyorum ne olurHadi inşallah bakalım bu ay olmazsa öbür ay olsaa keşke, birde benim üniversiteye başlama gibi bir durumun var nasıl olacak bilemiyorum
Ay canım biliyorum ama heyecan yapıp senşn yazına cevapla demişim kusura bakma
Keşke kpss olsa ama olmaz çalışamadım kpss olsa hamile olsanda rahatsız olduğunda izin alırsın rapor alırsın bi şekilde idare edilir ama ben dgs ye girdim lisans tamamlama sınavına, eğer olursa mühendislik okuyacağım 3 seneBende kpss ye giricem bide sansa atanırsam bende bilmiyorum ne olur
Ne güzel insallah olursun olsun cocukta yaparız kariyerde yakınında annen falan yardımcı olucak biri varsa daha iyi olur tabiKeşke kpss olsa ama olmaz çalışamadım kpss olsa hamile olsanda rahatsız olduğunda izin alırsın rapor alırsın bi şekilde idare edilir ama ben dgs ye girdim lisans tamamlama sınavına, eğer olursa mühendislik okuyacağım 3 seneevli çocuklu ve hamile olarak şaşırmış olmalıyım demi
Ne yaptın canım gittinmiKızlar selam rabbim herkesin bastada bu topigi okuyan herkesin gobuslerini gönüllerine göre doldursunbenim 3. Çocuk ama ilk gibi heyecan oluyo tabi iki oğlandan sonra bi kızı o kadar çok istiyorum ki sağlıkla hayırla inşallah....bat 3 ekimdi ama bugün sabah ilk idrarla yaptım bayağı koyu çift çizgi çıktı yarın bi hastaneye gidicem bakalım
Gittim canm sonuç bekliyorum..göbekten baktı göremedi bişey tabiiiNe yaptın canım gittinmi
Kücük ya tabi ciktimi sonucunGittim canm sonuç bekliyorum..göbekten baktı göremedi bişey tabiii
Canım ben son gebeligimde 5.hafta gibi doktora gittim 1hafta beklemistim tam hatirlayamiyorum ama yanlis olmasin ya 1700 lerde yada 2700 lerdeydi hatta doktor vajibal bakti bebekmi degilmi belli degil bi hcg ye vakalim demisti sonra sonuci alinca tmm keseymis o dedi gonlunu ferah tut diger topiktende takip ediyorum seni belki erken yumdan olabilir yada nirmaldirKızlar bi fikrimi olan varsa lütfen yazsin beta hcg 2456 çıktı çok deil mi
Okurum okumasına ama işte annem çok uzaktaNe güzel insallah olursun olsun cocukta yaparız kariyerde yakınında annen falan yardımcı olucak biri varsa daha iyi olur tabi
Esin olmadan olmaz tabiki canım hakkında hayırlısı olsun.Okurum okumasına ama işte annem çok uzaktaama kayınvalidam yanımda, annemin olduğu şehirde oluma durumumda var ama bu seferde eşimi burda bırakıp gitmem lazım işi burda, aslunda evlendiğimden beri memleketime gitmeyi orda yaşamayı deli gibi istiyorum ama tabikş eşimle birlikte, onu bırakıp çocuğu alıp gitmek çok zor olacak, yanimişim çok zor, şu an tercih dönemindeyiz ve bi karar vermem lazım ama bi türlü veremiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?