Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Ben bunları uyguladim ama bebis gelmedi kısmet bakalım ne zaman tutar rabbim neyi nasip eder görücez canım
InsaAllah cnm en yakin zamandaa:)
Sagol canım bu bilgi için iyi oldu teşekkürler
Rica ederim) cnm:)
6 haftalikkken gorunmemesi bence normal bende kucuk oglumda gittigimde 6 haftalikti kese vardi ama bebek yoktu doktr erken dedi sonra 15 gun sonra gel kalp at isini dinleriz dedi. .darisi sana olsun

Evet canım ya erkek topigi yıkılıyor valla senle aramızda 1gun var hadi bakalım bu sureci birlikte degerlendirelim canım ovulasyon testi almismiydin sen
Ay ccanım giremedim kaç gündür aklımda burdaydı ama başka uğraşlarım var ay aklım allak bullak oldu günlardir, aldım canım ovü testi ay şu regl bitsede yapsak testleri sende almışmıydın canım

Ay amin canım amiiinnnn

Canım bizde oğlumda 8 haftalıkken gördük o yüzden içini ferah tut

Evet canım ya erkek topigi yıkılıyor valla senle aramızda 1gun var hadi bakalım bu sureci birlikte degerlendirelim canım ovulasyon testi almismiydin sen
Canım ben 8 inde regl oldum sen hangi gün oldun? Hala bitmiş değil hafif kekelenmeler oluyo ne zaman başlayayım acaba ovü twstine pazartesi falanmı acaba

Ben canim gecen ay ovu testiyle denemistim bu ay korunmustuk ama yinede testi bi yapim dedim ve bi baktim 3gun once yum catladi bu ay yine korunmuycaz bugun ilk iliski oldu benim hayirlisi bakalim

Kizlarrr bu arada yeni bir uygulama çıkmış duydunuz mu ? Banu Çiftçi diye bir doktorun. Ben indirdim bırakamıyorum elimden hamile olan herkese tavsiye bebeğim 12 haftalık her şeyini gösteriyovalla sok oldum Banu Çiftçi yazınca cikiyor App strore a

Ay bayılıyorum ben o doktora, instagramdanda takip edin çok faydalı ve çok tatlı bi doktor, bende yükleyeyim o uygulamayı canım sağol

Ben canim gecen ay ovu testiyle denemistim bu ay korunmustuk ama yinede testi bi yapim dedim ve bi baktim 3gun once yum catladi bu ay yine korunmuycaz bugun ilk iliski oldu benim hayirlisi bakalim
Ya bugün bile hafif lekelenmeler var bugün 8. Gün, bende yarın yapayım vakit bulursam, bu arada kızlar dgs den gıda mühendisliğini kaZandım artık evli çocuklu okula gidicem birde hamile olursam vay halime

Kızlar bi baksanıza 3 gündür yapıyorum ovü testi ilk iki gün silik çizgi vardı bugğn yaptığımda 2. Çizgi hiç yok sanki neden böyle oldu acaba bilen varmı

Eklentiler

• image.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 32
Kızlaf napıyorsunuz ne var ne yok calısmalar ne durumda benim ovu testinde hala 2.cizgi silik ama diger gunlere gire birazcik daha koyu calismalara devam
Selam canım bende yapıyorum ovü testi bi bak bakalım ekledim, bizde değerlendiriyoruz ama tutacakmı bakalım, sen sıvı alımına dikkat ediyomusun canım, ben hiç edemiyorum o yüzdenmi böyle çıktı acaba test

Selam canlarr napiyosunuz bakalım inşallah arkamdan çifter çifter gelirsiniz beraber haziran temmuz anneleri oluruz bende bugün Dr. Gittim mercimeğimi gördüm sağ salim kucağıma alırım inşallah...darısı hepinizin başına hadi biraz sıkı çalışın

Rabbim saglikla kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…