InsaAllah cnm en yakin zamandaa:)Ben bunları uyguladim ama bebis gelmedi kısmet bakalım ne zaman tutar rabbim neyi nasip eder görücez canım
Rica ederim) cnm:)Sagol canım bu bilgi için iyi oldu teşekkürler
6 haftalikkken gorunmemesi bence normal bende kucuk oglumda gittigimde 6 haftalikti kese vardi ama bebek yoktu doktr erken dedi sonra 15 gun sonra gel kalp at isini dinleriz dedi. .darisi sana olsunmerhabalar herkese..canim bende cuma gittim hastaneye işte baktı ultrasonda kese geçen haftaya göre biraz daha büyümüş iyi yani içinde daha bebrk yok 6 haftalık falanım normalmi bilemedim...10 gün sonra gel dedi ama ben dayanamayıp haftaya başka biyere gidiyim diyorum....
Ay ccanım giremedim kaç gündür aklımda burdaydı ama başka uğraşlarım var ay aklım allak bullak oldu günlardir, aldım canım ovü testi ay şu regl bitsede yapsak testleriEvet canım ya erkek topigi yıkılıyor valla senle aramızda 1gun var hadi bakalım bu sureci birlikte degerlendirelim canım ovulasyon testi almismiydin sen
Ay amin canım amiiinnnnAyy kızlar hakikaten yaaa erkek isteyen dah
O
Haklısın vallaniye öyle kız isteyen az ki diye düşünüyorum brnde İnternete bile kızla ilgili bişey yazıyorum hep erkek çıkıyo. ..demekki çoğunlukla herkesin kızı var Allahım nolur bizede ver rabbim kız evlatlar
Canım bizde oğlumda 8 haftalıkken gördük o yüzden içini ferah tutSağol canım benim senin kadar sabırlı olamadım ben öyle testlerle falan ilişki günleri bayağı ugrasiyosun sende... bende olmaz dediğim regli den sonraki ilk gün hamile kaldım bence o yüzden fazla kız umudum yok aslında ama yer gök dua inşallah rabbim ol der oda oluverir
Canım ben 8 inde regl oldum sen hangi gün oldun? Hala bitmiş değil hafif kekelenmeler oluyo ne zaman başlayayım acaba ovü twstine pazartesi falanmı acabaEvet canım ya erkek topigi yıkılıyor valla senle aramızda 1gun var hadi bakalım bu sureci birlikte degerlendirelim canım ovulasyon testi almismiydin sen
Canim ben 10 unda oldum bitti ben teste yarun basliycam cunku gecen ay 3gun erken yum oldu kacirmiyim diyeCanım ben 8 inde regl oldum sen hangi gün oldun? Hala bitmiş değil hafif kekelenmeler oluyo ne zaman başlayayım acaba ovü twstine pazartesi falanmı acaba
Ben canim gecen ay ovu testiyle denemistim bu ay korunmustuk ama yinede testi bi yapim dedim ve bi baktim 3gun once yum catladi bu ay yine korunmuycaz bugun ilk iliski oldu benim hayirlisi bakalimAy ccanım giremedim kaç gündür aklımda burdaydı ama başka uğraşlarım var ay aklım allak bullak oldu günlardir, aldım canım ovü testi ay şu regl bitsede yapsak testlerisende almışmıydın canım
Ay bayılıyorum ben o doktora, instagramdanda takip edin çok faydalı ve çok tatlı bi doktor, bende yükleyeyim o uygulamayı canım sağolKizlarrr bu arada yeni bir uygulama çıkmış duydunuz mu ? Banu Çiftçi diye bir doktorun. Ben indirdim bırakamıyorum elimden hamile olan herkese tavsiyebebeğim 12 haftalık her şeyini gösteriyovalla sok oldum Banu Çiftçi yazınca cikiyor App strore a
Ya bugün bile hafif lekelenmeler var bugün 8. Gün, bende yarın yapayım vakit bulursam, bu arada kızlar dgs den gıda mühendisliğini kaZandım artık evli çocuklu okula gidicem birde hamile olursam vay halimeBen canim gecen ay ovu testiyle denemistim bu ay korunmustuk ama yinede testi bi yapim dedim ve bi baktim 3gun once yum catladi bu ay yine korunmuycaz bugun ilk iliski oldu benim hayirlisi bakalim
Hayırlı olsun canım cok sevindim allah kolaylıgını verir insallahYa bugün bile hafif lekelenmeler var bugün 8. Gün, bende yarın yapayım vakit bulursam, bu arada kızlar dgs den gıda mühendisliğini kaZandım artık evli çocuklu okula gidicem birde hamile olursam vay halime
Canım daha silik ama iliskiye basla benimki seninkinden daha silik 2gundur yapiyorumEki Görüntüle 1899158
Sağol canım teşekkür ederimbirde bugün ovü testi yaptım bi bakın bakalım durum ne
Tamam canım çalışmalar başlasın o zamanCanım daha silik ama iliskiye basla benimki seninkinden daha silik 2gundur yapiyorum
Selam canım bende yapıyorum ovü testi bi bak bakalım ekledim, bizde değerlendiriyoruz ama tutacakmı bakalım, sen sıvı alımına dikkat ediyomusun canım, ben hiç edemiyorum o yüzdenmi böyle çıktı acaba testKızlaf napıyorsunuz ne var ne yok calısmalar ne durumda benim ovu testinde hala 2.cizgi silik ama diger gunlere gire birazcik daha koyu calismalara devam
Rabbim saglikla kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin cnmSelam canlarr napiyosunuz bakalım inşallah arkamdan çifter çifter gelirsiniz beraber haziran temmuz anneleri oluruzbende bugün Dr. Gittim mercimeğimi gördüm sağ salim kucağıma alırım inşallah...darısı hepinizin başına hadi biraz sıkı çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?