- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
Anladım canım çok sağol testi tekrarlayınca yine yazarım buraya, başka topikleri okuyorumda şimdi 2 kişingördüm çift çizgiyi gördükleri gün ilişki olanların oğulları olmuş o yüzden bugece boş geçsin bariCanım pik demek tcizgisi c den daha koyu oluyor ondan sonra acılmaya baslıyor
Evet canım riske atmamAnladım canım çok sağol testi tekrarlayınca yine yazarım buraya, başka topikleri okuyorumda şimdi 2 kişingördüm çift çizgiyi gördükleri gün ilişki olanların oğulları olmuş o yüzden bugece boş geçsin bari
Evet canım riske atmaAnladım canım çok sağol testi tekrarlayınca yine yazarım buraya, başka topikleri okuyorumda şimdi 2 kişingördüm çift çizgiyi gördükleri gün ilişki olanların oğulları olmuş o yüzden bugece boş geçsin bari
Selam canım evet buraya oek yaZan yok kız bebek isteyen sayısı çok az, en çok ben veArkdslar deniyimlerinizi anlatirsaniz cok sevirim biliorsunuz yeni takip etmeye basladim buaryi pek yazan yok :)
Evet canım başlamış son iliski dünmü olmuştu senin kac saat gecti testle arasindanbulut29 canım silikleşmeye başlamış galiba, pik olmadı yani şimdi ysptım bunu
Evet canım başlamış son iliski dünmü olmuştu senin kac saat gecti testle arasindanbulut29 canım silikleşmeye başlamış galiba, pik olmadı yani şimdi ysptım bunu
Evet son ilişki dün gece oldu, öğlen 13:30 da yaptım testi çift çizgi çıktı, sonra akşam 20:00 da yaptığım sonuncusuda silinmeye başlamıştı, yani bugün ilişki kesinlikle olmamalı artıkEvet canım başlamış son iliski dünmü olmuştu senin kac saat gecti testle arasindan
Yani ilişkiden 12 saat sonra testi yaptığımda çift çizgi çıktı, 7 saat sonra yaptığımda silikleşmey başlamıştıEvet canım başlamış son iliski dünmü olmuştu senin kac saat gecti testle arasindan
Evet cnm..bende cok istiyorum kizim olsun Rabbim herkesin gonlune gore versin :) ben bu ay sadece 2 kez korunmadim bakalim hayirlisiSelam canım evet buraya oek yaZan yok kız bebek isteyen sayısı çok az, en çok ben vebulut29 yazıyoruz, sendemi kız istiyosun başladınmı çalışmalara
Evet canım seninde 19 saat sonra falan olmus yaniYani ilişkiden 12 saat sonra testi yaptığımda çift çizgi çıktı, 7 saat sonra yaptığımda silikleşmey başlamıştı
Canım sende ovülasyon testi yaptınmı yumurtlama öncesinimi değerlendirdinEvet cnm..bende cok istiyorum kizim olsun Rabbim herkesin gonlune gore versin :) ben bu ay sadece 2 kez korunmadim bakalim hayirlisi
Ay evet bakalım çatlıyorum merakımdan bi sonraki adeti nasıl bekleyeceğim bakalım, bu gğn henüz ovü testi yapmadım fırsatım olmadı ama geç saatte olsa yapcam bakalım nasıl çıkacakEvet canım seninde 19 saat sonra falan olmus yani
Selam canım nasıl gidiyor hamilelik bulantın falan varmıGunaydinlaarrrherkese ..
Canım iyi sukur hamilelik lerim normalde ilk 3 ay çok koyu geçerdi yani aşırı bulantı sabah kusmaları iştahsızlık falan ama bu sefer şükür çok süper olmasada normal geçiyo...darısı sizlere inşallahSelam canım nasıl gidiyor hamilelik bulantın falan varmı
Canım 24 saat gecmeden olunca erkek ihtimali hala varmıs yler 24 saat yasiyormus benimkide tam 24 saat sonra yapinca test esit koyuluga geri donmustu insallah sık iliski olduya diger x ler bekliyordurda onlar tutmusturAy evet bakalım çatlıyorum merakımdan bi sonraki adeti nasıl bekleyeceğim bakalım, bu gğn henüz ovü testi yapmadım fırsatım olmadı ama geç saatte olsa yapcam bakalım nasıl çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?