Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Canım pik demek tcizgisi c den daha koyu oluyor ondan sonra acılmaya baslıyor
Anladım canım çok sağol testi tekrarlayınca yine yazarım buraya, başka topikleri okuyorumda şimdi 2 kişingördüm çift çizgiyi gördükleri gün ilişki olanların oğulları olmuş o yüzden bugece boş geçsin bari

Evet canım riske atma

bulut29 canım silikleşmeye başlamış galiba, pik olmadı yani şimdi ysptım bunu

Eklentiler

• image.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 35
Evet canım başlamış son iliski dünmü olmuştu senin kac saat gecti testle arasindan
Evet son ilişki dün gece oldu, öğlen 13:30 da yaptım testi çift çizgi çıktı, sonra akşam 20:00 da yaptığım sonuncusuda silinmeye başlamıştı, yani bugün ilişki kesinlikle olmamalı artık

Selam canım evet buraya oek yaZan yok kız bebek isteyen sayısı çok az, en çok ben ve bulut29 yazıyoruz, sendemi kız istiyosun başladınmı çalışmalara
Evet cnm..bende cok istiyorum kizim olsun Rabbim herkesin gonlune gore versin :) ben bu ay sadece 2 kez korunmadim bakalim hayirlisi

Ay evet bakalım çatlıyorum merakımdan bi sonraki adeti nasıl bekleyeceğim bakalım, bu gğn henüz ovü testi yapmadım fırsatım olmadı ama geç saatte olsa yapcam bakalım nasıl çıkacak
Canım 24 saat gecmeden olunca erkek ihtimali hala varmıs yler 24 saat yasiyormus benimkide tam 24 saat sonra yapinca test esit koyuluga geri donmustu insallah sık iliski olduya diger x ler bekliyordurda onlar tutmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…