Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Ay canım ne güzel maşallah inşallah canım arkandan bizde geliriz

Selam kızlar:)
Son bir kaç sayfayı okudum anlamak için ama pek netleştiremedim kafamda... size biraz bilgi versem benim için tahminde bulunabilir misiniz?
normalde düzenli olarak 26-27 gün süren regl döngüm var, muhtemelen yumurtlamadan 2-3 gün sonrasında döllenme gerçekleşti... perhiz/özel kür vs yapmadık eşimle, ya tutarsa diye denedik:) beklenen adet tarihinin 2 gün sonrası evde test yaptım, inanılmaz bir hız ve netlikle 2. çizgiyi gördüm, 2 gün sonra tekrarladığımda aynı şekilde oldu
henüz doktora gitmedim ama bulantısı olsun, meme hassasiyeti olsun topyekün başladı, hatta bulantı bana çabucak sigarayı bıraktırdı-çok şükür:) önceki gebeliğimde bu kadar belirgin ve erken belirtim yoktu....
bir erkek evladım var... Allah ikinciyi de sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah... kız erkek fark etmez, başımızın üzerinde yeri var tabi... ama içimde bir de kız bebek hevesi var:)
lafı uzattım, dikkate alıp da cevap verecek herkese teşekkür ederim.

Canım allah tamamına erdirsin öncelikle inşallah gonlundeki olur.benimde özel hicbirsey im olmadı yumurtlama gunu ne denk geldi hatta seninkide benimkide erkek yöntemi ne uyuyo ama hiç birseyin yüzde yüz garantisi yok öyle olsaydı herkes yumutlama gününü takip eder ve kesin erkek bebek sahibi olurdu ben biraz nasip kısmet işi olduğuna inanıyorum

Ay canım hadi gözün aydın inşallah bizlerde peşinden geliriz

Canım sıvı alımına muhakkak dikkat et ondan oyle cikmis olabilir
Yaa hiç dikkat etmedimki bugün yaptığındada 2. Çizgi vardı ama çok belirgin değildi, napsam bugünüde değerlendirsemmi acaba, 15 inde adetim bitti o günden beri 2 günde bir ilişki oluyo, bugünde olsamı acaba? Bugünkü testimide ekleyeyim

Eklentiler

• image.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 41
bulut29 canım günde 2 kez mi yapıyosun testi ben 3 gündür 2. Çizgiyi hiç görmüyodum, bugünki biraz belirgindi bakalım yarın ne olacak,senin yumurta çatladığında 2. Çizgi birincisi kadar koyumuyu

Eklentiler

• image.webp
    3 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar bi baksanıza bugün saat 4 te yaptım bu testi şu andada wc de o yapışkan akıntıyı gördüm yumurta akı gibi ve uzuyodu acaba şimdş yumurtladımmı? Bu gece ilişki olsun mu olmasınmı çok kararsızım

Eklentiler

• image.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 49
Canım kusura bakma giremedim ne yaptin degerlendordinmi kiyulasmaya baslamıs ben koyuluk basladiktan sonra gunde 2,3 kez yapiyorum be zaman catliycak diye bakmak icin

Hadi hayırlısı artık bekleyip görücez canîm
Canım bugün çift çizgiyi gördüm şükür şimdi bu gecede olsamı ilişki bazı yerlerde çift çizgiyi görünce ilişki olmasın diyo napsamki? sende çift çizgiyi görüncede ilişki oldumu

Eklentiler

• image.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 55
Canım bugün çift çizgiyi gördüm şükür şimdi bu gecede olsamı ilişki bazı yerlerde çift çizgiyi görünce ilişki olmasın diyo napsamki? sende çift çizgiyi görüncede ilişki oldumu
Canım olmadı en son iliskim senin diger attigin test gibiyken oldu cift cizgide cesaret edemedim yine ama bu ay da olmazsa kesinlikle hep deneme yapicam bu 3.denemem bu sekilde cunku

Bu arada testin daha pik yapicak sonra acilmaya basliycak bende oyle oluyor ama pik yapmadan acilanlarda oluyormus S sahra_89201
Pik yapmak ne demek onu bilmiyorum bende bu gece yapmak istemiyorum açıkcası dün ve dünden öncekş gün ilişki oldu, yeter heralde diye düşümüyorum, akşam 8 gibi bi daha test yapayım bakalıö nasıl çıkacak

Canım pik demek tcizgisi c den daha koyu oluyor ondan sonra acılmaya baslıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…