- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
Yaa yani yine tereddütdeyiz desene, bizimde iki gün üstüste ilişki oldu ama birer kere hayırlısı bakalım nasip artıkCanım 24 saat gecmeden olunca erkek ihtimali hala varmıs yler 24 saat yasiyormus benimkide tam 24 saat sonra yapinca test esit koyuluga geri donmustu insallah sık iliski olduya diger x ler bekliyordurda onlar tutmustur
Benim oğlumdada öyle oldu ilk 3 ay çok kötü geçti ama sonrası o kadar rahat olduki hiç hamile gibi değildim sıkıntım olmadı mide yanması dışında, doğum koltuğuna oturduğumda bile bi gaviscon içseydim dedimCanım iyi sukur hamilelik lerim normalde ilk 3 ay çok koyu geçerdi yani aşırı bulantı sabah kusmaları iştahsızlık falan ama bu sefer şükür çok süper olmasada normal geçiyo...darısı sizlere inşallah
Benimde 3 kasımKızlar herkes batları yazsın bakalım benim 4kasım
Aynen öyle canım nasip kısmetYaa yani yine tereddütdeyiz desene, bizimde iki gün üstüste ilişki oldu ama birer kere hayırlısı bakalım nasip artık
Akisina biraktim canim üstünde durmuyorum artık bat 9 Kasım ama erken yumurtaladim sanirim birkac gun geri cekebilir akintilarimdan yola cikarak vardım bu kaniya bakalim görcez
En iyisini yapiyorsun hic strese girme bu ay bendede bi rahatlik var haftaya heyecan olurmu bimiyorum cok rahatim insallah hic ummadigimiz anda seviniriz hayirlisiAkisina biraktim canim üstünde durmuyorum artık bat 9 Kasım ama erken yumurtaladim sanirim birkac gun geri cekebilir akintilarimdan yola cikarak vardım bu kaniya bakalim görcez
Canım 24 ekimde çift çizgiyi gördüm aynı gn silikleşmeye başladı ve bugün yaptığım testte baya silikti foto ekledim, ne zamana kadar koruncaz bi bilgin varmı bu konudaAynen öyle canım nasip kısmet
Benide bat zamani yaklaşınca stres basicakmis gibi geliyor şuan rahatim ama yinede aklimin bir kosesinde duruyor elimde degil insaAllaj güzel haberler alırız canım benimEn iyisini yapiyorsun hic strese girme bu ay bendede bi rahatlik var haftaya heyecan olurmu bimiyorum cok rahatim insallah hic ummadigimiz anda seviniriz hayirlisi
insaAllah hormon sonucun iyi çıkar canım hatta ona gerek kalmadan hamile olduğunu ogrenirsn insaAllah ama burda listede az kisi var diger topigimde vardin sen zaten oraya ekledim bilgin olsunmorsevdam5 canım benim beklenen bat tarihim 28 ekimdi ama ben 24 ekimde adet oldum bugün doktorumu aradım 8 aydır hamile kalamıyorum dedim doktor birdahaki adetimin 2. günü gelmemi ve kan vermem gerektigini söyledi şu anda ortalama bat tarihim 21 kasım listeye eklersen cok sevinirim canım
Canım dün gece yumun üstünden 5gün gecmisti biz korunmadik bisey olmaz diye cunku benim testimde en son pazar gunu yaptim cok cok silik cizgiydi yum catladiktan sonra 24 saat canli kaliyormus sonra atiliyorCanım 24 ekimde çift çizgiyi gördüm aynı gn silikleşmeye başladı ve bugün yaptığım testte baya silikti foto ekledim, ne zamana kadar koruncaz bi bilgin varmı bu konuda
Canım öbür topiğin başlığı neydiBenide bat zamani yaklaşınca stres basicakmis gibi geliyor şuan rahatim ama yinede aklimin bir kosesinde duruyor elimde degil insaAllaj güzel haberler alırız canım benim
insaAllah hormon sonucun iyi çıkar canım hatta ona gerek kalmadan hamile olduğunu ogrenirsn insaAllah ama burda listede az kisi var diger topigimde vardin sen zaten oraya ekledim bilgin olsunbulut29 S sahra_89201 sizide oraya eklicem canlar
Tamam canım sağolCanım dün gece yumun üstünden 5gün gecmisti biz korunmadik bisey olmaz diye cunku benim testimde en son pazar gunu yaptim cok cok silik cizgiydi yum catladiktan sonra 24 saat canli kaliyormus sonra atiliyor
Canım öbür topiğin başlığı neydi
Selam canım ya bekliyoruz ya işte o yüzden herşey belirti gibi geliyo bize, kasık ağrım var benimde, göğüslerde hassasiyet var ama diyorumki sütuenim çok sıktı ondandır diyorum kendini kandırma diyorum :) ne zaman başlarmış belirtiler biliyomusun canım? Sanki daha erken gibi ama bilmiyorum tabi. Senin 3. Hamileliğinmi olacak? Ben oğlumda hiç beklemeden geldiği için hiç belirtilerim neydi bilmiyorum, adetim bir hafta gecikti diye gitmiştim doktoraKızlar napıyorsunuz S sahra_89201 nasılsın belirti falan varmı bende yine birsürü belirti var ama ben bıktım artık hep yanıltıyor beni
Canım benim 1oğlum var hic belirti yadamadan adetim gecikince hamile oldugumu ögrendim 2.gebeligim de sadece gögüs agrım oda yanlardn kendim bastırınca hafif vardı okarnımda öldü baska hicbir belirtim yoktu simdi insanların yorumlara bakıncada yasadıgım hersey hamilelik belirtisi geliyor ama bu belirtileri diger denemelerimdede hissettim sonuc negatif oldu insallah bu sefer olur benimde oglum bugun alisveris nerkezinde istedigi oyuncagi almiyinca karnima cok sert vurdu 7yasinda bide allah yardımcimız olsunbulut29 canım senin çocuklar kaç yaşında? Benimki 3,5 ve hep tepemde karnımda, zıplıyo tekme atıyo ne kadar sakınsamda çok hareketli aniden yapıveriyo, diyorumki bebek olacaksada bu kadar sarsıntıya tutunamaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?