Evet canim bugün kırmızı yi gördüm kısmett...Rabbim çocuklarıma sağlık versin iyiki varlar...ve ben iyiki önceden hiç onemsemeyip.arastirmayip.stere girmeyip yapmışım cocuklarii yoksa bu her ay çekilecek gibi deil.....allah isteyen herkese tez vakitte versinCanım insallah öyledir ama kendini de cok kaptirma benim de normalde hic gecikmezken bi keresinde 3gun gecmisti oyle oldum sonraki ay hamile kalmistm ve biyerde okumustum bu sekilde olumca vücut kendini hamilelige hazirliyor bir sonraki ay kalmislardi bendede oyle olmustu
Insallah seninde öyledir bu ayı iyi degerlendir ozaman bende gercekten tutmustu ama kaybettim malesef hadi bakalim bu ay iyi haberler verelim:)Ben gecen ay adet ömrümde en uzun döngü gününü gördüm 44 gün sonunda oldum ve evet herkes vücut hamilelige hazirlaniyor faln diyor yer yapıyormuş veletler
Amin canım olsun sendende bu ay iyi bir calısma bekliyoruz ozamanEvet canim bugün kırmızı yi gördüm kısmett...Rabbim çocuklarıma sağlık versin iyiki varlar...ve ben iyiki önceden hiç onemsemeyip.arastirmayip.stere girmeyip yapmışım cocuklarii yoksa bu her ay çekilecek gibi deil.....allah isteyen herkese tez vakitte versin
Cennette sefaatcin olsun insaAllah canım güzel haberlerle gecsin bu ay insaAllahInsallah seninde öyledir bu ayı iyi degerlendir ozaman bende gercekten tutmustu ama kaybettim malesef hadi bakalim bu ay iyi haberler verelim:)
AminnnCennette sefaatcin olsun insaAllah canım güzel haberlerle gecsin bu ay insaAllah
Evet canım bunları bende biliyorum yumurlama öncesi denedim ve esimin önce orgazm olmasına özen gösterdim derin iliski oldu cünkü ben onceden yuzeysel iliski denemistim 2ay hic tutmadı yanliz bazi yerlerdede kadin altta olmali yaziyor hep altta denedik biz ve iliski den bir 20dk sonra sola donup uzandim kahve soda icmemeye ozen gosteriyoruz ama misafir geldiginde okahvelrr yapiliyor malesef ama yontemlerin daha fazlasinj deneyip te yine oglani bulanlari biliyorum hic biri %100 degil tabiki rabibimin takdiri onederse o olur sadece tedbirNette bir sitede denk geldim hanımlar kesinligi olmasada ihtimali yukseltiyormus bunlar
Evet canım başla hadi hayırlısı benim tahmini yumurtlama gunlerim gecti ogunlerde korunduk simdi yine korunmuyorum ama hayırlısı insallah güzel saglikli hayirli prensseslerimiz olur:)Kızlar şimdi ben regli yim ya bitsin hemen başlayım diyorum...artik yumurtlama gününe kadar ne kadar ilişki olursa
Hayırlısı olsun canım insallah bir kızın olur sonucu bizlerle paylaşBnm de bir oğlum var bir de kızım olsun çok istiyorum. Oğlumda hamileliğim tamamen sürpriz olmuştu bunda ise sık ilişki yumurtlama öncesi bol süt ürünleri vs vs herşey yaptık ama bklm hayırlısı :) kalp atışı hızı ve nub a göre nsl bi sonuç çıkacak mrk ediyorum onu da
Bnm de bir oğlum var bir de kızım olsun çok istiyorum. Oğlumda hamileliğim tamamen sürpriz olmuştu bunda ise sık ilişki yumurtlama öncesi bol süt ürünleri vs vs herşey yaptık ama bklm hayırlısı :) kalp atışı hızı ve nub a göre nsl bi sonuç çıkacak mrk ediyorum onu da
Meraba canım benimde ogluşlarım var benimde içimde çok kız isteği var inşallah hayırlısıyla rabbim bizlerede kız evladın tadına baktırır cocukların kac yasındalarCaniiimmm Allaha razı olsun bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim herkese gonlundekini kucağına versinn
İnşallah hayırlısıyla hamilesindir,geç olsun yeter ki hayırlı sağlıklı evlat nasip olsun kafana çok takma herşeyin bir zamanı var.Ben olsun da kizinda falan degilim insaAllah hamile kalmisimdir bu ay cok umutluym hüsran olmasın Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?