Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Ben gecen ay adet ömrümde en uzun döngü gününü gördüm 44 gün sonunda oldum ve evet herkes vücut hamilelige hazirlaniyor faln diyor yer yapıyormuş veletler

Evet canim bugün kırmızı yi gördüm kısmett...Rabbim çocuklarıma sağlık versin iyiki varlar...ve ben iyiki önceden hiç onemsemeyip.arastirmayip.stere girmeyip yapmışım cocuklarii yoksa bu her ay çekilecek gibi deil.....allah isteyen herkese tez vakitte versin

Ben gecen ay adet ömrümde en uzun döngü gününü gördüm 44 gün sonunda oldum ve evet herkes vücut hamilelige hazirlaniyor faln diyor yer yapıyormuş veletler
Insallah seninde öyledir bu ayı iyi degerlendir ozaman bende gercekten tutmustu ama kaybettim malesef hadi bakalim bu ay iyi haberler verelim:)

Amin canım olsun sendende bu ay iyi bir calısma bekliyoruz ozaman

Seks sırasında üstte olun
Kız çocuk sahibi olmayı mı umuyorsunuz? O zaman seks sırasında üstte olduğunuz bir pozisyonu tercih edin! Her ne kadar seks pozisyonları bebeğin cinsiyetini kesin olarak belirleyemeseler de bir ihtimal var. Kız bebek sahibi olmak istiyorsanız sekste önemli olan derinlik değil, eşinizin nereye boşaldığıdır. Eşiniz, vajinanıza en yakın noktada boşalmaya çalışmalı ki erkek kromozomu taşıyan spermlerin yumurtaya ilk olarak ulaşmaları daha zor olsun. Erkek kromozomlu spermlerin ömrü daha kısadır. Bu nedenle yumurtadan ne kadar uzakta olurlarsa, canlı kalarak yumurtaya ulaşma ihtimalleri o kadar zor olacaktır.

Misyoner pozisyonunu tercih edin
Kız bebek sahibi söz konusu olduğunda eski yöntemlere başvurmak iyidir. Unutmayın, derinlik ne kadar azsa, kadın kromozomu taşıyan spermlerin şansı o kadar çoktur.

Doğru zamanlama
Kız bebek sahibi olmak isteyen çiftler daha sık seks yapmalıdırlar ve yumurtlama gününe 2-3 gün kala da seks yapmayı bırakmalıdırlar. Bu teorinin işe yarayacağının düşünülmesinin sebebi kadın kromozomu taşıyan spermlerin 3 güne kadar yaşayabilmeleri ama erkek spermlerinin yaşayamamalarıdır. Bu nedenle, yumurtlama gerçekleştiği zaman sadece kadın spermler hayatta kalmış olurlar.

Seks sırasında orgazm olmayın
Orgazm olduktan sonra vücudunuz vajinanızın daha bazik olmasına neden olan kimyasallar salgılar ve bu kimyasallar, erkek spermlerin içinde daha rahat yaşadığı bir ortam oluştururlar. Kadın spermler ise daha asidik ortamı severler.

Beslenmenizi şekillendirin
İngiltere’deki iki farklı üniversitede yürütülen araştırmalar sonucunda kalsiyum ve magnezyum açısından zengin gıdalarla beslenen kadınların (yoğurt, tofu, yulaf, badem, ıspanak, brokoli…) kız bebek sahibi olma şanslarının daha yüksek olduğu belirlenmiştir.

Nette bir sitede denk geldim hanımlar kesinligi olmasada ihtimali yukseltiyormus bunlar

Nette bir sitede denk geldim hanımlar kesinligi olmasada ihtimali yukseltiyormus bunlar
Evet canım bunları bende biliyorum yumurlama öncesi denedim ve esimin önce orgazm olmasına özen gösterdim derin iliski oldu cünkü ben onceden yuzeysel iliski denemistim 2ay hic tutmadı yanliz bazi yerlerdede kadin altta olmali yaziyor hep altta denedik biz ve iliski den bir 20dk sonra sola donup uzandim kahve soda icmemeye ozen gosteriyoruz ama misafir geldiginde okahvelrr yapiliyor malesef ama yontemlerin daha fazlasinj deneyip te yine oglani bulanlari biliyorum hic biri %100 degil tabiki rabibimin takdiri onederse o olur sadece tedbir

Kızlar şimdi ben regli yim ya bitsin hemen başlayım diyorum...artik yumurtlama gününe kadar ne kadar ilişki olursa
Evet canım başla hadi hayırlısı benim tahmini yumurtlama gunlerim gecti ogunlerde korunduk simdi yine korunmuyorum ama hayırlısı insallah güzel saglikli hayirli prensseslerimiz olur:)

Ben kızıma sık sık ilişki ile hamile kalmıştım yani ilkinde tuttu fakat biz 2.de başta sağlıklı olmak üzere gönlümüzden yine kız geçmişti,öyle yöntem falan uygulamadık ama yine yumurtlamadan 3-4 gün önceydi sık ilişki vs vs ama bu sefer oğlum oldu:) çok takılmayın kızlar Allah hepimize hayırlısını versin,ben oğlumun olacağını öğrendikten sonra sezeryanlı olmama rağmen seneye yine yapacağım belki kız olur diyordum ama garantisi yok onun için akışına bıraktım kaderimde varsa 2.bir prenses ben korunsam bile o beni yine bulur:) herşeyin hayırlısı.

Bnm de bir oğlum var bir de kızım olsun çok istiyorum. Oğlumda hamileliğim tamamen sürpriz olmuştu bunda ise sık ilişki yumurtlama öncesi bol süt ürünleri vs vs herşey yaptık ama bklm hayırlısı :) kalp atışı hızı ve nub a göre nsl bi sonuç çıkacak mrk ediyorum onu da

Hayırlısı olsun canım insallah bir kızın olur sonucu bizlerle paylaş

Caniiimmm Allaha razı olsun bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim herkese gonlundekini kucağına versinn
Meraba canım benimde ogluşlarım var benimde içimde çok kız isteği var inşallah hayırlısıyla rabbim bizlerede kız evladın tadına baktırır cocukların kac yasındalar

Son düzenleme:
Ben olsun da kizinda falan degilim insaAllah hamile kalmisimdir bu ay cok umutluym hüsran olmasın Allahim
İnşallah hayırlısıyla hamilesindir,geç olsun yeter ki hayırlı sağlıklı evlat nasip olsun kafana çok takma herşeyin bir zamanı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…