Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Gebe arkadaşlar ikili test Beta Hcg sonucunuz kaç??? Kesin olmayan fakat çoğu kişide tutan bir cinsiyet yöntemi var. Oran %50 den büyükse kız küçükse erkek diyorlar. Beta Hcg ve bebiş cinsiyetinizi yazın bakalım doğruluk payı neymişş. :))

Canım daha bu topikte 2li test yaptiran yok kimse cinsiyeti bilmiyor

S selifor canım nerelerdesin sesin cıkmıyor yeni bat ne zaman insallah bu sefer hayırlı haberlerini alırız canım
insaAllah canim benim yeni bat 4 Aralık üstüne dusmedigim icin (aslında kendimi kandiriyorum genelde aklimda) yorum yazmiyorm ne yazsam ne desem bilmiyorum

insaAllah canim benim yeni bat 4 Aralık üstüne dusmedigim icin (aslında kendimi kandiriyorum genelde aklimda) yorum yazmiyorm ne yazsam ne desem bilmiyorum
Canım benim inşallah tez zamanda rabbim herkese gonlundekini versin içinde de sana ve bize..bak şimdi çok zor biliyorum gerçekten zor ama aklından çıkar buralara girme başka şeylere kafayı tak inanki ben bile son ay böyle kaldım hamile hiç düşünmedim strese girmedim tabi benim çocuklarım vardı olmazsa olmasın diyodum...senin için zor biliyom tatlım ama gel bi abla olarak beni dinle o işi falan yaparken de hiç ödev gibi yapma ayıptır söylemesi keyfine bak...allahin izniyle olur insallah

Aynen katılıyorum ve yumurtlama gunleri o 1hafta ozellikle hic iliskiyi ihmal etmeyin canim ovulasyon testi al bak onla hamile kalan cok bende onla kaldim bu ay hic stres yapmadim allahin izniyle geldi bebisim ve ben her iliskiden sonra yarim saat bacaklarimi baza basligina dayadim oglumdada oyle tek iliskiyle kalmistim bunlari uygula canim allahin izniyle insallah gelir bebisin

Canim benim ya ezan okunuyor suan allahim insallah sana bu ay bir bebis gondersin hayirlisiyla canim

Sagolun canlarim Allah razı olsun iliskilerimiz rastgele oluyor dikkat etmiyorum aa yumurtlama zamanim hadi yapalım falan demiyorz ama yinede acaba oldumu dusuncesine giriyorum sonradan bakalım nasibimde ne zaman var ovulasyon testi almak istedim esim razi olmadı iyice stres yaparsin falan filan o benim kadar istekli degil ne zamn olursa olur düşüncesinde sağlık olsun sizde sağlıkla kucaginiza alin insaAllah canlarim diger evlatlarinizda saglikla büyüsün hayırlı evlat olsunlar insaAllah

Amin canım benim hayırlısı

RAbbim insaAllah seni ve tum isteyen herkesi sevindirir tez zamanda cnm...Komsuma doktor bir ilaç vermis yumurtalari buyutup calistiriyormus. ..hatta komsuma ikize hamile kalabilirsin bu ilacla demis istersen arastir cnm veya doktor a gidiyorsan sor bir

4 kasimda hasta oldum. ..bitince korunayimmi yoksa devam mi ederim korunmayaya bilmiyorum. ..ogluma ocak ta hamile kalmistim acaba Aralık ocak ve subati korunarak mi gecirsem diyorum...

4 kasimda hasta oldum. ..bitince korunayimmi yoksa devam mi ederim korunmayaya bilmiyorum. ..ogluma ocak ta hamile kalmistim acaba Aralık ocak ve subati korunarak mi gecirsem diyorum...
Canim bende ogluma ocakta kalmistim dünde annem aradi diyorki bu aylar erkek ayiymis arkadaslari oyle diyormis takilma boyle soylere dedim ozaman her temmuz agustosta dogan erkek olurdu ayla ilgisi oldugunu pek sanmiyorum canim sadece bir arastirma yapilmisri eylul ayinda hamile kalirsan genelde erkek oluyrmus ama onada pek inanmiyiorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…