- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
Insallah allah gönlümüze göre versinsağlıklı olsunda hayırlısı ile kucağıma alayim da ilk önce.ama kızdan yana gönlüm....
Aynen canım hayırlısı artık, seneye eylülde çalışmalara devamHayırlısı olsun canım insallah rahatsızlıgın bir daha tekrarlamaz üzüldüm ama rabbim en dogru zamanı biliyor bundada vardır bir hayır
Allah gönlüne göre versin canım inşallah, sende yumurtlama günlerine dikkarit et, denemekte fayda varİyi akşamlar bende üç erkek annesiyim içimdeki kız isteğini bastıramıyorum 10 gün önce 8 haftalık hamileliğim bitti kalp atışı olmadığı için bitti 2 ay korunup yine istiyorum
Maalesef negatif canım nasip değilmişİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım :)
amin canim hepimizinInsallah allah gönlümüze göre versin
Günaydın canım nasılsın bakalım...Günaydın kızlar :)
Etmedim canim pik yaptikdan sonra biraktim testi kalmamisti elimdeTeste devam ettinmi catlama ne zaman oldunpeki
Iyiyim canım sen nasılsın kan verdim bugun saglık ocağında bakalım sonuç kaç çıkıcak senin bebisin kalp atısları kactı canım biliyormusun 8.9 haftalarda 140 altı erkek ustu kız diyorlar biride 120 altı erkek diyor bi arkadasin ablasina kalp atislarini duyunca doktorla samimi oldugu icin direk kız demis simdi kesinlesmis kızmıs 173 atıyormusGünaydın canım nasılsın bakalım...
Tüh ya üzüldüm canimMaalesef negatif canım nasip değilmiş
Hayirlisi canim kisiye gore degisiyor o bazilarinin bi kac saat icinde catliyorEtmedim canim pik yaptikdan sonra biraktim testi kalmamisti elimdeama duyduguma gore pik yaptikdan 24-36 saat icinde catlama oluyormus. hayirlisi olur insallah
Tüh ya üzüldüm canimMaalesef negatif canım nasip değilmiş
Bakalim artik canim biz elimizden geleni yaptik gerisi Rabbime kalmis insallah nasip ederde bende tadarim o duyguyu :)Hayirlisi canim kisiye gore degisiyor o bazilarinin bi kac saat icinde catliyor
Ben soramadım yaaa buna hazır deilim şimdi öğrenmeye az kaldı napiyim belki lerle günümü geçirmek istemiyorum kendimde gözümle görüyum istiyorum cinsiyetini.....sabırr Ya sabırr inşallah gonlumuzdeki olurIyiyim canım sen nasılsın kan verdim bugun saglık ocağında bakalım sonuç kaç çıkıcak senin bebisin kalp atısları kactı canım biliyormusun 8.9 haftalarda 140 altı erkek ustu kız diyorlar biride 120 altı erkek diyor bi arkadasin ablasina kalp atislarini duyunca doktorla samimi oldugu icin direk kız demis simdi kesinlesmis kızmıs 173 atıyormus
Amin canım insallahBakalim artik canim biz elimizden geleni yaptik gerisi Rabbime kalmis insallah nasip ederde bende tadarim o duyguyu :)
Ay insallah canım ya bi kız haberi aliriz insallah az kaldi senin gercekten cok heyecanlıBen soramadım yaaa buna hazır deilim şimdi öğrenmeye az kaldı napiyim belki lerle günümü geçirmek istemiyorum kendimde gözümle görüyum istiyorum cinsiyetini.....sabırr Ya sabırr inşallah gonlumuzdeki olur
Sagol canım :)Kizlar
İsabet oranı neydi, yöntemler başarılı mıydı bilinmez ama denemek isterseniz buyrun; çok ilginç cinsiyet tahmin testleri!
Kırmızı Lahana Suyu
Lahanayı kaynatın. Suyunu bir kaba koyup idrarınızı damlatın. Suyun rengi pembeye dönerse kız, mora dönerse erkek olacak demektir.
Ekmek Yer misin?
Ekmek yerken neresini tercih ediyorsunuz? Kenarınıysa oğlunuz, içiniyse kızınız olacak demektir.
Bana Ellerini Göster Sana Bebeğinin Kim Olduğunu Söyleyeyim
Ellerinizi göstermenizi istediklerinde, ellerin üstünü gösterirseniz erkek, avuç içini gösterirseniz kız sahibi olacaksınız demektir.
Sabah Bulantısı
Bizde de en yaygın inanışlardan biri olan görüşe gore bazı hamilelere ilk üç ayda dünyayı zindan eden sabah bulantılarını yaşıyorsanız kız bebeğiniz; bulantılar yoksa ve rahat bir hamilelik yaşıyorsanız erkek bebeğiniz olacak demektir.
Yüzünüz Nasıl?
Hamilelikle beraber yüzünüz yuvarlak bir şekil alıyorsa kızınız, uzun ince bir görünüm varsa oğlunuz olacak demektir.
Anahtar
Ailesi ya da arkadaşları hamile kadına bir anahtarı almasını söyler. Kadın anahtarı yuvarlak tarafından tutarsa erkek, dar tarafından tutarsa kız, hatta ucundaki halkadan tutarsa ikizleri olacağına inanılırmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?