Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

İyi akşamlar bende üç erkek annesiyim içimdeki kız isteğini bastıramıyorum 10 gün önce 8 haftalık hamileliğim bitti kalp atışı olmadığı için bitti 2 ay korunup yine istiyorum
Allah gönlüne göre versin canım inşallah, sende yumurtlama günlerine dikkarit et, denemekte fayda var

Günaydın canım nasılsın bakalım...
Iyiyim canım sen nasılsın kan verdim bugun saglık ocağında bakalım sonuç kaç çıkıcak senin bebisin kalp atısları kactı canım biliyormusun 8.9 haftalarda 140 altı erkek ustu kız diyorlar biride 120 altı erkek diyor bi arkadasin ablasina kalp atislarini duyunca doktorla samimi oldugu icin direk kız demis simdi kesinlesmis kızmıs 173 atıyormus

Ben soramadım yaaa buna hazır deilim şimdi öğrenmeye az kaldı napiyim belki lerle günümü geçirmek istemiyorum kendimde gözümle görüyum istiyorum cinsiyetini.....sabırr Ya sabırr inşallah gonlumuzdeki olur

Ay insallah canım ya bi kız haberi aliriz insallah az kaldi senin gercekten cok heyecanlı

Kizlar
İsabet oranı neydi, yöntemler başarılı mıydı bilinmez ama denemek isterseniz buyrun; çok ilginç cinsiyet tahmin testleri!

Kırmızı Lahana Suyu

Lahanayı kaynatın. Suyunu bir kaba koyup idrarınızı damlatın. Suyun rengi pembeye dönerse kız, mora dönerse erkek olacak demektir.

Ekmek Yer misin?

Ekmek yerken neresini tercih ediyorsunuz? Kenarınıysa oğlunuz, içiniyse kızınız olacak demektir.

Bana Ellerini Göster Sana Bebeğinin Kim Olduğunu Söyleyeyim

Ellerinizi göstermenizi istediklerinde, ellerin üstünü gösterirseniz erkek, avuç içini gösterirseniz kız sahibi olacaksınız demektir.

Sabah Bulantısı

Bizde de en yaygın inanışlardan biri olan görüşe gore bazı hamilelere ilk üç ayda dünyayı zindan eden sabah bulantılarını yaşıyorsanız kız bebeğiniz; bulantılar yoksa ve rahat bir hamilelik yaşıyorsanız erkek bebeğiniz olacak demektir.

Yüzünüz Nasıl?

Hamilelikle beraber yüzünüz yuvarlak bir şekil alıyorsa kızınız, uzun ince bir görünüm varsa oğlunuz olacak demektir.

Anahtar

Ailesi ya da arkadaşları hamile kadına bir anahtarı almasını söyler. Kadın anahtarı yuvarlak tarafından tutarsa erkek, dar tarafından tutarsa kız, hatta ucundaki halkadan tutarsa ikizleri olacağına inanılırmış.

Sagol canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…