Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Gittinmi canın doktora
Malesef gidemedim, oğlumda hasta bırakıp gidemedim, onu götürmekde istemedim hastanelerden çok korkuyo ama yarın eşimle arabada beklesinler ben görüneyim doktora, bugünde hasta olmadım ama kesin idrarda enfeksiyon var su içmezsem fena yanıyor kasıklarım, içersem rahatım ama midem bulandı artık su içmekten

24 ünde falan gidicem canım ama 11 haftalık olacam tahmin olmaz diye düşünüyorum ama bu süreçler hiç bitmiyor yaa önce hsmilelik belirtileriyle şimdi cinsiyetiy le sonra neleriyle kafayı bozuyozzzanneliiikkk
Aynen canım ya ilkinde öyle değildi kız erkek farketmez diyoduk bunda kafayı yicem artık resmen araştıra araştıra bu konudada uzman odum ya senin 2 oğlunmu vardı canım

Selam canım eğer 2. Çizgi silikleştiyse ilişkiyi kesin, ben çift çizgiyi gördüğüm gün bile seğerlendirmedim belki erkek olur diye ama hamilemisin dersen değilim sanırım tutmadı adetim gecikti ama idrar testide negatif, bilemiyorum içerde neler oluyor

Aynen canım ya ilkinde öyle değildi kız erkek farketmez diyoduk bunda kafayı yicem artık resmen araştıra araştıra bu konudada uzman odum ya senin 2 oğlunmu vardı canım
Evet canim 2 oğlum var ve onlarda hiç onemsememistim...bilmiyodum bile böyle ayrıntılı birçok şeyi ama dediğin gibi şimdi uzman oldum bazen arkadaş lar soru soruyor cevapliyorumbilmiş bilmiş

Ay canım inşallah bebiş vardır. Benimde ilk gebeliğimde adetim 3 gün gecikmesine rağmen idrar testim negatifdi canım ama 4.gün sabah ilk idrarla yaptığımda 2.çizgiyi silikte olsa görmüştüm inşallah seninde öyle olur canım sevindirirsin bizi :)

Insallah enfeksiyon falan degildir canım git bakalım ama evde ilaç filan kulkanma bence her ihtimale karsı

Daha olmasım canım keske bugün iliski olmadaydı ne zaman catlama olucak dikkat et testleri bırakma c ve t tekrar ayni koyuluga gelince yum catlamaya baslıyormus

Evet canim 2 oğlum var ve onlarda hiç onemsememistim...bilmiyodum bile böyle ayrıntılı birçok şeyi ama dediğin gibi şimdi uzman oldum bazen arkadaş lar soru soruyor cevapliyorumbilmiş bilmiş
Bende öyleyim ya internet başında çok zaman geçiriyorum, haftaya vizelerim var ve ben hiç çalışamadan gircem, aklımda tek şey var o da bebek Sınavdada geç döllenme ovülasyon falan yaZarsam şaşmam birde benim ilk ayım bu, bu durumu her ay yaşayanlar var, rabbşm derman versin

Insallah enfeksiyon falan degildir canım git bakalım ama evde ilaç filan kulkanma bence her ihtimale karsı
İnşallah ama bence enfeksiyon, daha önceki hamileliğimden öncede hep oluyodum, o zaman çalışıyodum başka wc lerden dolayı diyodu doktorlar, şimdide okula başladımya ordaki wc lerden oldu sanırım dün gece dayanamadım minoset içtim ama başka içmem artık, bol bol su içiyorum,ovü testi yapcam koyuluk nasıl diye ama yapamıyorum su içiyorum diye, bakalım yarın inşallah doktora giderimde öğrenirim

İnşallah canım ağzından bal damlıyooor bende akşam yapmıştım testi bakalım yarın kana baktıracağım bakalım

Heyecanla bekliyorum canım hadi hayırlısı insallah sikayetlerin bebekten olsun
Sonuç negatif canım malesef, idrarındada bi sorun görünmüyo dedi bende bu ağrı ve yAnma neden oldu dedim çok su içtim temizledimi acaba dedim olabilir dedi ve gönderdi, nasip değilmiş demekki napalım, testten sonra çok üzülmüştüm ama bu sefer haZırladım sanırım kendimi nasip değilmiş diyorum napalım

Hayırlısı olsun canım insallah rahatsızlıgın bir daha tekrarlamaz üzüldüm ama rabbim en dogru zamanı biliyor bundada vardır bir hayır

Daha olmasım canım keske bugün iliski olmadaydı ne zaman catlama olucak dikkat et testleri bırakma c ve t tekrar ayni koyuluga gelince yum catlamaya baslıyormus
Ay canım ne bileyim işte ne olur ne olmaz diye deneyelim dedik :) zaten eşimin ileri hareketi biraz düşük :) olursa olur artık olmazsada hayırlısı rabbimden inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…