- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
Malesef gidemedim, oğlumda hasta bırakıp gidemedim, onu götürmekde istemedim hastanelerden çok korkuyo ama yarın eşimle arabada beklesinler ben görüneyim doktora, bugünde hasta olmadım ama kesin idrarda enfeksiyon var su içmezsem fena yanıyor kasıklarım, içersem rahatım ama midem bulandı artık su içmektenGittinmi canın doktora
Aynen canım ya ilkinde öyle değildi kız erkek farketmez diyoduk bunda kafayı yicem artık resmen araştıra araştıra bu konudada uzman odum ya24 ünde falan gidicem canım ama 11 haftalık olacam tahmin olmaz diye düşünüyorumama bu süreçler hiç bitmiyor yaa önce hsmilelik belirtileriyle şimdi cinsiyetiy le sonra neleriyle kafayı bozuyozzz anneliiikkk
Kızlar merhaba tekrardan çok şükür ovulasyonda dün pozitifi gördüm testlerim bu şekılde. Dün ve bugün değerlendirdik. Kız bebek için sizce yarında değerlendirmelimiyiz. Testim bugün pik yaptı bu arada
Eki Görüntüle 1907728
Evet canim 2 oğlum var ve onlarda hiç onemsememistim...bilmiyodum bile böyle ayrıntılı birçok şeyi ama dediğin gibi şimdi uzman oldum bazen arkadaş lar soru soruyor cevapliyorumAynen canım ya ilkinde öyle değildi kız erkek farketmez diyoduk bunda kafayı yicem artık resmen araştıra araştıra bu konudada uzman odum yasenin 2 oğlunmu vardı canım
Selam canım eğer 2. Çizgi silikleştiyse ilişkiyi kesin, ben çift çizgiyi gördüğüm gün bile seğerlendirmedim belki erkek olur diyeama hamilemisin dersen değilim sanırım tutmadı adetim gecikti ama idrar testide negatif, bilemiyorum içerde neler oluyor
Insallah enfeksiyon falan degildir canım git bakalım ama evde ilaç filan kulkanma bence her ihtimale karsıMalesef gidemedim, oğlumda hasta bırakıp gidemedim, onu götürmekde istemedim hastanelerden çok korkuyo ama yarın eşimle arabada beklesinler ben görüneyim doktora, bugünde hasta olmadım ama kesin idrarda enfeksiyon var su içmezsem fena yanıyor kasıklarım, içersem rahatım ama midem bulandı artık su içmekten
Daha olmasım canım keske bugün iliski olmadaydı ne zaman catlama olucak dikkat et testleri bırakma c ve t tekrar ayni koyuluga gelince yum catlamaya baslıyormusKızlar merhaba tekrardan çok şükür ovulasyonda dün pozitifi gördüm testlerim bu şekılde. Dün ve bugün değerlendirdik. Kız bebek için sizce yarında değerlendirmelimiyiz. Testim bugün pik yaptı bu arada
Eki Görüntüle 1907728
Bende öyleyim ya internet başında çok zaman geçiriyorum, haftaya vizelerim var ve ben hiç çalışamadan gircem, aklımda tek şey var o da bebekEvet canim 2 oğlum var ve onlarda hiç onemsememistim...bilmiyodum bile böyle ayrıntılı birçok şeyi ama dediğin gibi şimdi uzman oldum bazen arkadaş lar soru soruyor cevapliyorumbilmiş bilmiş
İnşallah ama bence enfeksiyon, daha önceki hamileliğimden öncede hep oluyodum, o zaman çalışıyodum başka wc lerden dolayı diyodu doktorlar, şimdide okula başladımya ordaki wc lerden oldu sanırımInsallah enfeksiyon falan degildir canım git bakalım ama evde ilaç filan kulkanma bence her ihtimale karsı
İnşallah canım ağzından bal damlıyooorAy canım inşallah bebiş vardır. Benimde ilk gebeliğimde adetim 3 gün gecikmesine rağmen idrar testim negatifdi canım ama 4.gün sabah ilk idrarla yaptığımda 2.çizgiyi silikte olsa görmüştüm inşallah seninde öyle olur canım sevindirirsin bizi :)
Baktırdınmı canım hadi hayirli haberlerle gel insallahİnşallah canım ağzından bal damlıyooorbende akşam yapmıştım testi bakalım yarın kana baktıracağım bakalım
Canım şimdi hastaneye gelebildim bakalım sıra gelirse baktırcamBaktırdınmı canım hadi hayirli haberlerle gel insallah
Heyecanla bekliyorum canım hadi hayırlısı insallah sikayetlerin bebekten olsunCanım şimdi hastaneye gelebildim bakalım sıra gelirse baktırcam
Sonuç negatif canım malesef, idrarındada bi sorun görünmüyo dedi bende bu ağrı ve yAnma neden oldu dedim çok su içtim temizledimi acaba dedim olabilir dedi ve gönderdi, nasip değilmiş demekki napalım, testten sonra çok üzülmüştüm ama bu sefer haZırladım sanırım kendimi nasip değilmiş diyorum napalımHeyecanla bekliyorum canım hadi hayırlısı insallah sikayetlerin bebekten olsun
Hayırlısı olsun canım insallah rahatsızlıgın bir daha tekrarlamaz üzüldüm ama rabbim en dogru zamanı biliyor bundada vardır bir hayırSonuç negatif canım malesef, idrarındada bi sorun görünmüyo dedi bende bu ağrı ve yAnma neden oldu dedim çok su içtim temizledimi acaba dedim olabilir dedi ve gönderdi, nasip değilmiş demekki napalım, testten sonra çok üzülmüştüm ama bu sefer haZırladım sanırım kendimi nasip değilmiş diyorum napalım
Ay canım ne bileyim işte ne olur ne olmaz diye deneyelim dedik :) zaten eşimin ileri hareketi biraz düşük :) olursa olur artık olmazsada hayırlısı rabbimden inşallah :)Daha olmasım canım keske bugün iliski olmadaydı ne zaman catlama olucak dikkat et testleri bırakma c ve t tekrar ayni koyuluga gelince yum catlamaya baslıyormus
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım :)İnşallah canım ağzından bal damlıyooorbende akşam yapmıştım testi bakalım yarın kana baktıracağım bakalım
Hayırlısı olsun insallah bu sefer tutturursun canımİyi akşamlar bende üç erkek annesiyim içimdeki kız isteğini bastıramıyorum 10 gün önce 8 haftalık hamileliğim bitti kalp atışı olmadığı için bitti 2 ay korunup yine istiyorum
Teste devam ettinmi catlama ne zaman oldunpekiAy canım ne bileyim işte ne olur ne olmaz diye deneyelim dedik :) zaten eşimin ileri hareketi biraz düşük :) olursa olur artık olmazsada hayırlısı rabbimden inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?