Bence sen devam et canim kac aydir korunmuyorsun sen ovulasyon testi al benim gibi yum oncesine kadar sık iliski olsun gerisi rabbime kalmis canimbulut29 acaba neyapsam bir kizim olmasini cok istiyorum kismet tabi ama kafam allak bullak olduu. ..
Bence sen devam et canim kac aydir korunmuyorsun sen ovulasyon testi al benim gibi yum oncesine kadar sık iliski olsun gerisi rabbime kalmis canim
Haklisin cnm ...yengemde agustos ta dogum yapti cok tatli bir kizi var:)) herseyin hayirlisi. ..benimki duzensiz korunma aslinda gecen ay sadece 1 kere korunmadik ondan once ki ay 2 kez ...3 ay dir bu sekilde aslinda Esimde diyor bir karar veremedin:)))) aklimca yontemler demiyorum isteeeCanim bende ogluma ocakta kalmistim dünde annem aradi diyorki bu aylar erkek ayiymis arkadaslari oyle diyormis takilma boyle soylere dedim ozaman her temmuz agustosta dogan erkek olurdu ayla ilgisi oldugunu pek sanmiyorum canim sadece bir arastirma yapilmisri eylul ayinda hamile kalirsan genelde erkek oluyrmus ama onada pek inanmiyiorum ben
Canim genelde kız icin sık iliski unutma 1kere deneyip bırakma sen yuma kadar gün asırı yap sonra birakHaklisin cnm ...yengemde agustos ta dogum yapti cok tatli bir kizi var:)) herseyin hayirlisi. ..benimki duzensiz korunma aslinda gecen ay sadece 1 kere korunmadik ondan once ki ay 2 kez ...3 ay dir bu sekilde aslinda Esimde diyor bir karar veremedin:)))) aklimca yontemler demiyorum isteee
Ovulasyon testi kesin yumurtlamayi mi GosteriyorBence sen devam et canim kac aydir korunmuyorsun sen ovulasyon testi al benim gibi yum oncesine kadar sık iliski olsun gerisi rabbime kalmis canim
Evet canım erkek topigimde bu sekilde hamile kalanlar erkegi tutturdu hep onlar catladiktan sonra iliski deniyor biz catlamadan onceOvulasyon testi kesin yumurtlamayi mi GosteriyorcOK fazla bilgim yok kusura bakmayinnn
Hayırlı olsun canım benim teste 0.01 den küçük yazıyoduBende simdi sonucumu ogrendim kızlar 2080 cikti
Bende oğluma eylülde hamile kalmıştımCanim bende ogluma ocakta kalmistim dünde annem aradi diyorki bu aylar erkek ayiymis arkadaslari oyle diyormis takilma boyle soylere dedim ozaman her temmuz agustosta dogan erkek olurdu ayla ilgisi oldugunu pek sanmiyorum canim sadece bir arastirma yapilmisri eylul ayinda hamile kalirsan genelde erkek oluyrmus ama onada pek inanmiyiorum ben
Sagol canim banada deger cok gibi geldi ama bilmiyorumHayırlı olsun canım benim teste 0.01 den küçük yazıyodu
Anladm cnm cooook tesekur ederimEvet canım erkek topigimde bu sekilde hamile kalanlar erkegi tutturdu hep onlar catladiktan sonra iliski deniyor biz catlamadan once
Rica ederim canımAnladm cnm cooook tesekur ederim
Arastirayim canim benim Allah razı olsun amin insaAllah sanada sağlıkla hayirlisiyla kız evlat nasip olsunRAbbim insaAllah seni ve tum isteyen herkesi sevindirir tez zamanda cnm...Komsuma doktor bir ilaç vermis yumurtalari buyutup calistiriyormus. ..hatta komsuma ikize hamile kalabilirsin bu ilacla demis istersen arastir cnm veya doktor a gidiyorsan sor bir
Amin ecmain insaAllah cnmmmm:)))))Arastirayim canim benim Allah razı olsun amin insaAllah sanada sağlıkla hayirlisiyla kız evlat nasip olsun
Cok sükür canım ne güzelBen guatr icin doktora gittim sukur Hersey yolunda 6 ayda bir kontrole gel ...Rabbim butun hastalara şafi ismiyle şifa versin bizlerede insaAllah
Evet cnm :) çok mutlu oldum bendeeeCok sükür canım ne güzel
Selam canım, nasıl gidiyor? Tekrar kan verdinmi değerler nasıl, bulantın falan oluyomuHayırlı cumalar kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin gönlümüze gòre versin insallah
Bidaha vermedim canım pazartesi doktora gidicem dun ilk defa 1saat kadar bulanti oldu kesildi sen nasilsinSelam canım, nasıl gidiyor? Tekrar kan verdinmi değerler nasıl, bulantın falan oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?