- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
Evet cnm valla oylee. ..Erkek olmak vardi simdi :)))))
Evet mesala bennnn dis gitti bile :)))Ondan kadinlar erken cökuyor :)))))
Canım 5 7 gün spermin yasaması imkansız en güzeli 2gün önceso bırakmakKizlar erkek bebek isteyenler sayfasina da sordum bilgi almak amaçli,bayanin biri 2 Kizi varmis.adet bittikten birkaç gün sonra gün Asiri ilişkiye girmiş.tabi bu sure ne kadar ki acaba adet bitti diyelim iki gün sonra baslanildi yumurtlamadan önceki hangi güne kadar? 5 gün 7 gun...?
Canım benim en güzeli ovulasyon testi al ben mesela o yumurtlama takibi olan sitelerle karsilastirdim 1gun dogru cikti diget 2ay erken yum oldu yum catliyinca 24 saat icinde vucuttan atiliyorBen googleden yumurtlama hesabıma yapiyorum cnm..adet tarihini yazip otomatik hesapliyo ...birde akinti kontrolu yapiyorum mesala cok oldugunda akinti dedilerine gore yumurtlama oluyormus tabii kismet ama deniyoruz iste :). . Yumurtlama ortalama 3 veya 4 gun suruyor heralde. ..bakalim nasip
Canım 5 7 gün spermin yasaması imkansız en güzeli 2gün önceso bırakmak
InsaAllah cnm. ...gelirse bebisim tabiki yazarim suan daha bekleme asamasundayim:) kiz istiyorum diye yumurtlama olmadan once iliski oldu su 3 gun pass gecciem :)))))
Kizlar ben bugun doktora gittim kesemizi gördük sükür 2gun arayla beta hcg istedi onlari yaptirip gidicem tekrar bakalim saglikli gebelikmi dedi benden haberler boyle sizler napiyorsuniz
Bidaha vermedim canım pazartesi doktora gidicem dun ilk defa 1saat kadar bulanti oldu kesildi sen nasilsin
Yumurtan 30 unda catliyorsa 28 inde son iliski olsun osekilde adet bittiktrn sonra 28 kasima kadar gun asiri iliskiBugün benim adetim bitti ilişkiye yarin mi baslamaliyim.yumurtlamam tahmini 27-30 Kasim civari.yani 17- 23 Kasim arasimi ilişki olması lazim
Benimde oglumda hic bulantim olmadi canım simdi hergun azar azar oluyor siddetli degilMaşallah canim,bnm oglumda bulantim 4 aylikken bir hafta oldu sadece.genelde erkeklere hamilelik iyi geçer derler.inşallah bulantin kiza işarettir. Gönlündeki haberi alman dilegiyle (amin)
Benimde oglumda hic bulantim olmadi canım simdi hergun azar azar oluyor siddetli degil
Yumurtan 30 unda catliyorsa 28 inde son iliski olsun osekilde adet bittiktrn sonra 28 kasima kadar gun asiri iliski
Benimde tam tersi şuan ogullarimda bulantim hergün olmuştu çok isteyerek yemek yemezdim ama bunda çok iyim sabah biraz bulanır gibi oluyo ağzıma bişey ler atıyorum geçiyoBenimde oglumda hic bulantim olmadi canım simdi hergun azar azar oluyor siddetli degil
Defne benimde aklimda cok sevdigim bi isim ama arkadasim koydu icimde kaldıKizlar bir kizim olursa defne koyacagim adini,allahim o günleri isteyen herkese nasip etsin.Allahin bildiğini kuldan saklayamam uç gündür daha çok takildim su Kiz tutturma tiyolarina(( erkeği tattim şükür birde saglikla kizim olsa,dilegimi tam diliyorum allahimdan seneye bana da herkese de nAsip et yarabbim
Evet canim aynen oyle ama dedigim gibi programlara pek guvenme erken veya gec yum oldugu oluyor garantiye al ovulasyon testi kullanTakvimim diye bir program var onu indirdin bu ay yumurtlama donemi 27 si olarak gösteriyor o zaman 17-25 Kasim arasi gün Asiri iliski olmali değil mi? Yumurtlamadan iki uc gün önce birakilmali..
Oglum 7yasinda suan 5+2 günlügüm subatta 1kaybım olduOğlun kaç aylik? Simdi kaç haftalik hamilesiniz? İnşallah kizdir..
Oglum 7yasinda suan 5+2 günlügüm subatta 1kaybım oldu
Evet canim aynen oyle ama dedigim gibi programlara pek guvenme erken veya gec yum oldugu oluyor garantiye al ovulasyon testi kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?