Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Canım 5 7 gün spermin yasaması imkansız en güzeli 2gün önceso bırakmak

Canım benim en güzeli ovulasyon testi al ben mesela o yumurtlama takibi olan sitelerle karsilastirdim 1gun dogru cikti diget 2ay erken yum oldu yum catliyinca 24 saat icinde vucuttan atiliyor

InsaAllah cnm. ...gelirse bebisim tabiki yazarim suan daha bekleme asamasundayim:) kiz istiyorum diye yumurtlama olmadan once iliski oldu su 3 gun pass gecciem :)))))

Canim 3 gun pas gecicem demissin ya tarih bazinda yazar misin..

Adet başlama : ?
Adet bitimi : ?
İlişki zamani : ?
Yumurtlama gunu : ? (emin değilsen tahmini,ovulasyon testi ile baktiysan tarihi)

Bidaha vermedim canım pazartesi doktora gidicem dun ilk defa 1saat kadar bulanti oldu kesildi sen nasilsin

Maşallah canim,bnm oglumda bulantim 4 aylikken bir hafta oldu sadece.genelde erkeklere hamilelik iyi geçer derler.inşallah bulantin kiza işarettir. Gönlündeki haberi alman dilegiyle (amin)

Yumurtan 30 unda catliyorsa 28 inde son iliski olsun osekilde adet bittiktrn sonra 28 kasima kadar gun asiri iliski

Takvimim diye bir program var onu indirdin bu ay yumurtlama donemi 27 si olarak gösteriyor o zaman 17-25 Kasim arasi gün Asiri iliski olmali değil mi? Yumurtlamadan iki uc gün önce birakilmali..

Kizlar bir kizim olursa defne koyacagim adini,allahim o günleri isteyen herkese nasip etsin.Allahin bildiğini kuldan saklayamam uç gündür daha çok takildim su Kiz tutturma tiyolarina(( erkeği tattim şükür birde saglikla kizim olsa,dilegimi tam diliyorum allahimdan seneye bana da herkese de nAsip et yarabbim

Defne benimde aklimda cok sevdigim bi isim ama arkadasim koydu icimde kaldı

Takvimim diye bir program var onu indirdin bu ay yumurtlama donemi 27 si olarak gösteriyor o zaman 17-25 Kasim arasi gün Asiri iliski olmali değil mi? Yumurtlamadan iki uc gün önce birakilmali..
Evet canim aynen oyle ama dedigim gibi programlara pek guvenme erken veya gec yum oldugu oluyor garantiye al ovulasyon testi kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…