Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Slm hanimlar benimde 3 oglum var buyuk ogluma ocakta diğer ikisine eylulde hamile kaldim hepside adetten sonra oldu 3.oğlum tam yumurtlama gununde oldu 4.çocuğu kiz olanlar varmi acaba

Hepsi adet sonrasi demissiniz,3.yumurtlama günü demissiniz..nasil yani?
Benim 1 oğlum var adet ilk günü hamile kaldim.ilk gün leke belirtisi olur bende

Canım kiz bebek. icin yumurtlama gununden once olmasi gerekirmis tam

yumurtlama gununde. erkek olmasi cok yüksek mis ama benim oğlum oldu

Kız erkek farketmez canım tek olsunda ama gönlümde kızdan yana... Ama maalesef 5 gün gecikmelide olsa kırmızıları gördüm tutmamış demekki o kadarda heveslenmiştim artık bir dahaki aya kaldık hayırlısı inşallah

Birde ben bu ovulasyon testine göre tam iki çizgide koyu olduğunda kız bebek, çizgi silinmeye başladığındada erkek bebek diye biliyorum yanlışmı biliyorum ki

Benım bır tane oğlum var ıkıncıye hamıleyım Gonul ısterkı bı tane de kız olsun esımde çok kız ıstıyor bıde annemın 5 torunu var hepsı erkek onlarda kız torunu olsun ıstıyorum ama herşeyden oncesı sağlıklı olması tabıki

Hoş geldin canım bakarsın tutar belli mi olur :)

Bu. konuda konuda cok arastirma yaptım en mantiklisi diyet aklima yatti asidik ortam kiz bebek icin uygunmuş doktora sordum kiz bebek olayini internette herseyyaziyor yeme icme yatma pozusyonu bunlari uygula dedi

Kızlar ben yaren06 şifremikaybettim bu hesabı açtım beni umuttunuzmu yoksa nasılsınız S selifor K kizim06 ve diğer kızlar
Aa hoşgeldin canım bayadir yoktun hamismisin cok sevindim bende takvim var diye sanma hamileyim daha bilmiyorum ugur getirsin diye yaptım yarin sabah test yapicam insaAllah vardir naber nasılsın

Aa hoşgeldin canım bayadir yoktun hamismisin cok sevindim bende takvim var diye sanma hamileyim daha bilmiyorum ugur getirsin diye yaptım yarin sabah test yapicam insaAllah vardir naber nasılsın
Ewet canım düşükten sonra yeniden hamişim yarıngitcem dra inşallah sende hamişsindir öyleyse eger günlerimiz cokyakın baya hamile var gibi okuyamadım hepsini cok yazmışsınız ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…