- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
Ssğol canım amin hemen geliyorum orayaAy çok sevindim canım hayırlısı olsun hakkında süper anneler 2017 topigi actık kız erkek isteyen hamile olan herkes yazıyor sizde gelin kızım defne yıldız yazıyorlar
Ayy canım bi an kaçırdığım şeyler olmuş dedim...çok heyecanlandım böyle seni görünce çok yakışmış hadi inşallah gerçekleşsin...Ah canım nerde olsa bu güzel haberi paylasmadan durabilirmiyim totem yaptım
Cok sevindim iyi olmaniza canım
Canim benim insaAllah cok teşekkür ederim seninde 3 ay bitmis masaAllahAyy canım bi an kaçırdığım şeyler olmuş dedim...çok heyecanlandım böyle seni görünce çok yakışmış hadi inşallah gerçekleşsin...
Slm hanimlar benimde 3 oglum var buyuk ogluma ocakta diğer ikisine eylulde hamile kaldim hepside adetten sonra oldu 3.oğlum tam yumurtlama gununde oldu 4.çocuğu kiz olanlar varmi acaba
Defne hanim adet bittikten sonra korunma olmadi yumurlama gunumde 10.gün olur benimHepsi adet sonrasi demissiniz,3.yumurtlama günü demissiniz..nasil yani?
Benim 1 oğlum var adet ilk günü hamile kaldim.ilk gün leke belirtisi olur bende
Yakın demek ki adet bitimi sonrSi yumurtlamanizDefne hanim adet bittikten sonra korunma olmadi yumurlama gunumde 10.gün olur benim
Canım kiz bebek. icin yumurtlama gununden once olmasi gerekirmis tamKızlar merhaba tekrardan çok şükür ovulasyonda dün pozitifi gördüm testlerim bu şekılde. Dün ve bugün değerlendirdik. Kız bebek için sizce yarında değerlendirmelimiyiz. Testim bugün pik yaptı bu arada
Eki Görüntüle 1907728
Kızlar merhaba tekrardan çok şükür ovulasyonda dün pozitifi gördüm testlerim bu şekılde. Dün ve bugün değerlendirdik. Kız bebek için sizce yarında değerlendirmelimiyiz. Testim bugün pik yaptı bu arada
Eki Görüntüle 1907728
Evet yakinYakın demek ki adet bitimi sonrSi yumurtlamaniz
Canım kiz bebek. icin yumurtlama gununden once olmasi gerekirmis tam
yumurtlama gununde. erkek olmasi cok yüksek mis ama benim oğlum oldu
Canım kiz bebek. icin yumurtlama gununden once olmasi gerekirmis tam
yumurtlama gununde. erkek olmasi cok yüksek mis ama benim oğlum oldu
Selam kızlarr nasılsınız bir haftadır giremedim yoğun vizelerim vardı bitti şükür@bulut29 ay ben yine geldim bebek için eşim diyoki okul bebekten önemli değil bir dönem uzatırsın diyo ve dün gece korunmasız ilişki oldu ama ben hiç ovülasyon testi galan yapmamıştım nasıl olsa koruncaz diye, sanki bugün yunurtladım gibi ama bakalım test yapcam birazdan, sahalara geri döndüm yaani
Çizgiler hakkinda bilgim yok canım ama akintinin yogun oldugu gun kiz bebek icin riskliymisBirde ben bu ovulasyon testine göre tam iki çizgide koyu olduğunda kız bebek, çizgi silinmeye başladığındada erkek bebek diye biliyorum yanlışmı biliyorum ki
Allah gönlünün muradini versin insallahKız erkek farketmez canım tek olsunda ama gönlümde kızdan yana... Ama maalesef 5 gün gecikmelide olsa kırmızıları gördüm tutmamış demekki o kadarda heveslenmiştimartık bir dahaki aya kaldık hayırlısı inşallah
Aa hoşgeldin canım bayadir yoktun hamismisin cok sevindim bende takvim var diye sanma hamileyim daha bilmiyorum ugur getirsin diye yaptım yarin sabah test yapicam insaAllah vardir naber nasılsın
Ewet canım düşükten sonra yeniden hamişim yarıngitcem dra inşallah sende hamişsindir öyleyse eger günlerimiz cokyakın baya hamile var gibi okuyamadım hepsini cok yazmışsınız amaAa hoşgeldin canım bayadir yoktun hamismisin cok sevindim bende takvim var diye sanma hamileyim daha bilmiyorum ugur getirsin diye yaptım yarin sabah test yapicam insaAllah vardir naber nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?