Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Canim 3 gun pas gecicem demissin ya tarih bazinda yazar misin..

Adet başlama : ?
Adet bitimi : ?
İlişki zamani : ?
Yumurtlama gunu : ? (emin değilsen tahmini,ovulasyon testi ile baktiysan tarihi)
Cnm benimki sat 4 Kasim
8 Kasim bitti
9 ve 16 arasi iliski..
yumurtlama tahmini 17 20 Kasim iliski pas yani sonra devam tabi benimki tahmini hep:))

Kizlar dun gitti gidiyor dan 50 adet innovita marka ovulasyon testi aldim nasil bu marka.ilk defa bu testi kullanicam

Kizlar bir yontem duydum. Koca karı yontemi ama. kiz erkek oldugunu anlamak icin . Birinci cocugs gore yapiliyor. Hamile kaldigin ay dollenme oldugun ay baz aliniyor. Atiyorum ocakta dollenme oldu. Erkek oldu . subat ta olursa kizmart ta erkek oyle devam ediyor. Tamamen atma bir yontemde olabilir. İki cocuk olan anneler sizde tutuyor mu Merak ettim

Selam kızlarr nasılsınız bir haftadır giremedim yoğun vizelerim vardı bitti şükür bulut29 ay ben yine geldim bebek için eşim diyoki okul bebekten önemli değil bir dönem uzatırsın diyo ve dün gece korunmasız ilişki oldu ama ben hiç ovülasyon testi galan yapmamıştım nasıl olsa koruncaz diye, sanki bugün yunurtladım gibi ama bakalım test yapcam birazdan, sahalara geri döndüm yaani

Ay çok sevindim canım hayırlısı olsun hakkında süper anneler 2017 topigi actık kız erkek isteyen hamile olan herkes yazıyor sizde gelin kızım defne yıldız yazıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…