- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
Defne benimde aklimda cok sevdigim bi isim ama arkadasim koydu icimde kaldı
Cnm benimki sat 4 KasimCanim 3 gun pas gecicem demissin ya tarih bazinda yazar misin..
Adet başlama : ?
Adet bitimi : ?
İlişki zamani : ?
Yumurtlama gunu : ? (emin değilsen tahmini,ovulasyon testi ile baktiysan tarihi)
Ewt ama esimi ikna edemedimCanım benim en güzeli ovulasyon testi al ben mesela o yumurtlama takibi olan sitelerle karsilastirdim 1gun dogru cikti diget 2ay erken yum oldu yum catliyinca 24 saat icinde vucuttan atiliyor
Tüh etsen iyi olurdu kısmet canımEwt ama esimi ikna edemedim
Inanma boyle seylere diyor..inatcidir birazTüh etsen iyi olurdu kısmet canım
Allah istedikten sonra olmiycagi varsa ne yaparsak yapalim olmaz zaten o dogru ama iste ileride keske deneseydim belki olurdu dememek icin yapiyoruz hersey allahin elinde takdir onunInanma boyle seylere diyor..inatcidir biraz
Amenna cnm dogruAllah istedikten sonra olmiycagi varsa ne yaparsak yapalim olmaz zaten o dogru ama iste ileride keske deneseydim belki olurdu dememek icin yapiyoruz hersey allahin elinde takdir onun
Aynı canım benim senden naber iyi misiniz minnak ve sen
Kız bu takvim ne hayırdır totemmi yapıyorsun yoksa bebismi var biz iyiyiz sükürAynı canım benim senden naber iyi misiniz minnak ve sen
Ah canım nerde olsa bu güzel haberi paylasmadan durabilirmiyim totem yaptımKız bu takvim ne hayırdır totemmi yapıyorsun yoksa bebismi var biz iyiyiz sükür
Toprak :)Nasip,aslinda konulabilir neden olmasin.oğlunun adi ne?
Hahaha hatlar Karisti :))))))Toprak :)
Insallah totemin tutarda hic kaldîrmazsın o takvimi canımAh canım nerde olsa bu güzel haberi paylasmadan durabilirmiyim totem yaptım
Cok sevindim iyi olmaniza canım
Ay çok sevindim canım hayırlısı olsun hakkında süper anneler 2017 topigi actık kız erkek isteyen hamile olan herkes yazıyor sizde gelin kızım defne yıldız yazıyorlarSelam kızlarr nasılsınız bir haftadır giremedim yoğun vizelerim vardı bitti şükürbulut29 ay ben yine geldim bebek için eşim diyoki okul bebekten önemli değil bir dönem uzatırsın diyo ve dün gece korunmasız ilişki oldu ama ben hiç ovülasyon testi galan yapmamıştım nasıl olsa koruncaz diye, sanki bugün yunurtladım gibi ama bakalım test yapcam birazdan, sahalara geri döndüm yaani
Canım benim amin insaAllahInsallah totemin tutarda hic kaldîrmazsın o takvimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?