Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Kızlar ben yaren06 şifremikaybettim bu hesabı açtım beni umuttunuzmu yoksa nasılsınız S selifor K kizim06 ve diğer kızlar
Canım hoşgeldin bende seni aradım önceden ama girmiyodun sanırım...sevindim...hamilesin hadi gözün aydın inşallah sağlıkla hayırla bi kızın olur....brnde senden hemen sonra hamile kaldım..cuma ikili testim var cinsiyeti de öğrenirim bakalım hayırlısı olsun

Ewet canım düşükten sonra yeniden hamişim yarıngitcem dra inşallah sende hamişsindir öyleyse eger günlerimiz cokyakın baya hamile var gibi okuyamadım hepsini cok yazmışsınız ama
Aynen aramizda 5 gün var canım senin 1 benim 6si çıkıyor insaAllah bende katilirm sizin araniza

Hayırlı saglıklı sıhhatli inşallah bi kızın olur canım Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah belirtilerin oldumu ben yeni ama bulantım cok kusmuyorum sende neler vardı bide göğüslerim çok acıyo

Ewet canım düşükten sonra yeniden hamişim yarıngitcem dra inşallah sende hamişsindir öyleyse eger günlerimiz cokyakın baya hamile var gibi okuyamadım hepsini cok yazmışsınız ama
Aa hamilemisin masallah masallah insallah bu sefer tutunur sana bebisin canım benim

Bende ilk belirtilerim göğüs hassasiyeti oldu özelikle uçları aciyordu..sonra idrar a çıkma başladı geceleri öyle anladim..şimdi bulantilar oluyo ama kusma olmuyo baskada öyle belim başım agrimiyor çok iştahlı deilm normal den biraz az yiyorum meyve seviyorum özelikle portakal mandalina falan....

Canım moralim bozuluyordu kaldirdim daha hamile kalırım kalp atışını duyana kadar takvim yapmicam canım
Anladım canım benim bozma moralini sana hep dua ediyorum ismini bilmiyorum nickinle dua ediyorum insallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım

Anladım canım benim bozma moralini sana hep dua ediyorum ismini bilmiyorum nickinle dua ediyorum insallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım
Allah razı olsun canım benim sağolasın sizlerde benim duamdasiniz hayırlı zamanda araniza katılırm hamis kalirim insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…