Canım hoşgeldin bende seni aradım önceden ama girmiyodun sanırım...sevindim...hamilesin hadi gözün aydın inşallah sağlıkla hayırla bi kızın olur....brnde senden hemen sonra hamile kaldım..cuma ikili testim var cinsiyeti de öğrenirim bakalım hayırlısı olsun
Aynen aramizda 5 gün var canım senin 1 benim 6si çıkıyor insaAllah bende katilirm sizin aranizaEwet canım düşükten sonra yeniden hamişim yarıngitcem dra inşallah sende hamişsindir öyleyse eger günlerimiz cokyakın baya hamile var gibi okuyamadım hepsini cok yazmışsınız ama
Hayırlı saglıklı sıhhatli inşallah bi kızın olur canım Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah belirtilerin oldumu ben yeni ama bulantım cok kusmuyorum sende neler vardı bide göğüslerim çok acıyoCanım hoşgeldin bende seni aradım önceden ama girmiyodun sanırım...sevindim...hamilesin hadi gözün aydın inşallah sağlıkla hayırla bi kızın olur....brnde senden hemen sonra hamile kaldım..cuma ikili testim var cinsiyeti de öğrenirim bakalım hayırlısı olsun
İnşallah canım benim cok isterim birlikte gün sayalım. Belirtilerin varmı benim koku hassasiyetim bide göğüslerimde acı vardı şiştiAynen aramizda 5 gün var canım senin 1 benim 6si çıkıyor insaAllah bende katilirm sizin araniza
İnşallah canım benim cok isterim birlikte gün sayalım. Belirtilerin varmı benim koku hassasiyetim bide göğüslerimde acı vardı şiştiAynen aramizda 5 gün var canım senin 1 benim 6si çıkıyor insaAllah bende katilirm sizin araniza
Aa hamilemisin masallah masallah insallah bu sefer tutunur sana bebisin canım benimEwet canım düşükten sonra yeniden hamişim yarıngitcem dra inşallah sende hamişsindir öyleyse eger günlerimiz cokyakın baya hamile var gibi okuyamadım hepsini cok yazmışsınız ama
Bende ilk belirtilerim göğüs hassasiyeti oldu özelikle uçları aciyordu..sonra idrar a çıkma başladı geceleri öyle anladim..şimdi bulantilar oluyo ama kusma olmuyo baskada öyle belim başım agrimiyor çok iştahlı deilm normal den biraz az yiyorum meyve seviyorum özelikle portakal mandalina falan....Hayırlı saglıklı sıhhatli inşallah bi kızın olur canım Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah belirtilerin oldumu ben yeni ama bulantım cok kusmuyorum sende neler vardı bide göğüslerim çok acıyo
Canım moralim bozuluyordu kaldirdim daha hamile kalırım kalp atışını duyana kadar takvim yapmicam canım
Anladım canım benim bozma moralini sana hep dua ediyorum ismini bilmiyorum nickinle dua ediyorum insallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin canımCanım moralim bozuluyordu kaldirdim daha hamile kalırım kalp atışını duyana kadar takvim yapmicam canım
Allah razı olsun canım benim sağolasın sizlerde benim duamdasiniz hayırlı zamanda araniza katılırm hamis kalirim insaAllahAnladım canım benim bozma moralini sana hep dua ediyorum ismini bilmiyorum nickinle dua ediyorum insallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım
Amin insalh oldumu peki kizin sole bakalimmÖncelik sağlıklı olmalari tabi ki ama benım icimden hep kız gecmistir ayri bir zaafim var kiz bebeklere kiz cocuklarina Allahim nasip eder insaAllah benim gibi kız cocuk hastasi olanlar gelin konuşalım ya da hamile olup kızı olacaklar opuldunuz
Daha nasip olmadi canım hayırlısıAmin insalh oldumu peki kizin sole bakalimm
Sagol canım süper anneler 2017 topigindeyiz hepimiz kız erkek isteyen karısık sende gelkızlar nasılsınız kimse yokmubulut29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?