Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

K kizim06 bulut29 Ceylin04
Canlar nasılsınız iyimisiniz bebisler nasil
Canım bende dün seni aklımdan geçiriyodum napiyo diye ben iyiyim bi oğlum daha oluyo duymuşsundur belki hayırla sağlıkla inşallah....şuan çalışıyorum martta izne çıkmayı düşünüyorum..gobegimde bi tık çıktı benden boyleeeegüzel haberlerini bekliyoruz

Sağlıkla gelsin insaAllah canım benim bende durumlar aynı insaAllah hayırlı zamanda gelir cok sevindim

Bende kız bebek delisiyim rabbim hayırlısını versin öncelikle tabiki ama önce bir gebelik olsunda cinsiyet telaşı ondan sonra benim için

K kizim06 bulut29 Ceylin04
Canlar nasılsınız iyimisiniz bebisler nasil
canım nickini değişmişsin bulamadım ben seni iyki yazdın bende seni merak ediyodum. baslarda kötüydüm ben bulantı kusma şimdi daha iyyim başdönmem ve bulantım devametsede azaldı birazda kanamaalanım gözüküyo içerde ama iyiye gidiyomuşum kahve lekeler şeklinde atıyorum onuda. Yeniyken düşük olcak diye cok korktum aşırı kanamalarım oldu cokkötü günlerdi biraz uzunoldu ama birikmiş senle konusmayalı artık takdir Allahtan benimde sizinde gönlümüzdekileri ömrümüze hayırlı eylesin inşallah şimdi tekduam ogullarıma saglıklı hatırlı bir kızevlat. Sizdwnde dua istiyorum canlar

Aynen canım degistirmistim aklima geldiniz yazdım bende sağlıkla kucağına al insaAllah öpüyorum

Benim de 3 prensesim var ben de prensim olsun isterdim ama Allahın işi işte.bir kez daha deniycem ama simdi degil var mi oğluslar icin tavsiyesi olan.

Benim de 3 prensesim var ben de prensim olsun isterdim ama Allahın işi işte.bir kez daha deniycem ama simdi degil var mi oğluslar icin tavsiyesi olan.
Buraya takılmıyorum ama okuyunca yazmak istedim yumurtlamadan önce kız yumurtlamadan sonra erkek denk geldi bende tabi Allah'ın takdir ilahisi de.

Kızlar nasılsınız S selifor canım nick in degismis tanıyamadım naber varmı gelismeler ben hala bebegimin cinsiyetini ögrenemedim göstermedi haftaya cuma gidicem yine insallah ögrenirim

Buraya takılmıyorum ama okuyunca yazmak istedim yumurtlamadan önce kız yumurtlamadan sonra erkek denk geldi bende tabi Allah'ın takdir ilahisi de.
Bende kız bebek icin yumurtlama öncesi denedim ama hala cinsiyeti ögrenemedim bakalım tutucakmı?

Bende kızım olmasını nasil istiyorum anlatamam fakat eşim erkek istiyor bakalım bize ne nasip olacak inşallah saglikli sihhatli olurda bebişlerimiz gerisi laf-ü güzaf...

Teşekkürler canım ilkse umursama rabbim ne verirse ben yumurtlamadan önce tek ilişki denedim oldu tabiki rabbimden en önemlisi dua
Yok ikinci olacak düşündüğümde.o yüzden sordum ilk olsa zaten umursamam.bir oğlum var 2 yasinda.seneye düşünüyorum nasipse.
Adet dongun kaç günde bir
Kaç gün sürüyor
Yumurtlamadan kaç gün önce oldu tek ilişkin
Çok sordum k bakma bilgi topluyorum :)

Rabbim isteyenlere gonlundekini versin inşallah kızlar bana 3 oğlan yeter diyorum ama acaba kız için bidaha deneme yapsamki ki kafayı yedim 5 e doğru gidicem bu gidislee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…