Canım bende dün seni aklımdan geçiriyodum napiyo diye
Sağlıkla gelsin insaAllah canım benim bende durumlar aynı insaAllah hayırlı zamanda gelir cok sevindimCanım bende dün seni aklımdan geçiriyodum napiyo diyeben iyiyim bi oğlum daha oluyo duymuşsundur belki hayırla sağlıkla inşallah....şuan çalışıyorum martta izne çıkmayı düşünüyorum..gobegimde bi tık çıktı benden boyleeee güzel haberlerini bekliyoruz
Bende kız bebek delisiyim rabbim hayırlısını versin öncelikle tabiki ama önce bir gebelik olsunda cinsiyet telaşı ondan sonra benim içinÖncelik sağlıklı olmalari tabi ki ama benım icimden hep kız gecmistir ayri bir zaafim var kiz bebeklere kiz cocuklarina Allahim nasip eder insaAllah benim gibi kız cocuk hastasi olanlar gelin konuşalım ya da hamile olup kızı olacaklar opuldunuz
canım nickini değişmişsin bulamadım ben seni iyki yazdın bende seni merak ediyodum. baslarda kötüydüm ben bulantı kusma şimdi daha iyyim başdönmem ve bulantım devametsede azaldı birazda kanamaalanım gözüküyo içerde ama iyiye gidiyomuşum kahve lekeler şeklinde atıyorum onuda. Yeniyken düşük olcak diye cok korktum aşırı kanamalarım oldu cokkötü günlerdi biraz uzunoldu ama birikmiş senle konusmayalı artık takdir Allahtan benimde sizinde gönlümüzdekileri ömrümüze hayırlı eylesin inşallah şimdi tekduam ogullarıma saglıklı hatırlı bir kızevlat. Sizdwnde dua istiyorum canlar
Aynen canım degistirmistim aklima geldiniz yazdım bende sağlıkla kucağına al insaAllah öpüyorumcanım nickini değişmişsin bulamadım ben seni iyki yazdın bende seni merak ediyodum. baslarda kötüydüm ben bulantı kusma şimdi daha iyyim başdönmem ve bulantım devametsede azaldı birazda kanamaalanım gözüküyo içerde ama iyiye gidiyomuşum kahve lekeler şeklinde atıyorum onuda. Yeniyken düşük olcak diye cok korktum aşırı kanamalarım oldu cokkötü günlerdi biraz uzunoldu ama birikmiş senle konusmayalı artık takdir Allahtan benimde sizinde gönlümüzdekileri ömrümüze hayırlı eylesin inşallah şimdi tekduam ogullarıma saglıklı hatırlı bir kızevlat. Sizdwnde dua istiyorum canlar
Buraya takılmıyorum ama okuyunca yazmak istedim yumurtlamadan önce kız yumurtlamadan sonra erkek denk geldi bende tabi Allah'ın takdir ilahisi de.Benim de 3 prensesim var bende prensim olsun isterdim ama Allahın işi işte.bir kez daha deniycem ama simdi degil var mi oğluslar icin tavsiyesi olan.
Bende kız bebek icin yumurtlama öncesi denedim ama hala cinsiyeti ögrenemedim bakalım tutucakmı?Buraya takılmıyorum ama okuyunca yazmak istedim yumurtlamadan önce kız yumurtlamadan sonra erkek denk geldi bende tabi Allah'ın takdir ilahisi de.
Mrhb adet dongunuz 30 günde bir mı? Kaç gün sürüyor birde kız bebek için sık iliskimi olduBuraya takılmıyorum ama okuyunca yazmak istedim yumurtlamadan önce kız yumurtlamadan sonra erkek denk geldi bende tabi Allah'ın takdir ilahisi de.
Merhaba 26/28 gün arası döngüm planlı sık olmadı biz olursa olur gibi düşünüyorduk...Mrhb adet dongunuz 30 günde bir mı? Kaç gün sürüyor birde kız bebek için sık iliskimi oldu
Ankara neresi Cnm bende Batıkent.84 luyumBu arada hangi şehirler kızlar yaşlar kaç ben ank. 30
Gözün aydın canım.uyguladigin yöntem nelerdi?
Teşekkürler canım ilkse umursama rabbim ne verirse ben yumurtlamadan önce tek ilişki denedim oldu tabiki rabbimden en önemlisi duaGözün aydın canım.uyguladigin yöntem nelerdi?
Yok ikinci olacak düşündüğümde.o yüzden sordum ilk olsa zaten umursamam.bir oğlum var 2 yasinda.seneye düşünüyorum nasipse.Teşekkürler canım ilkse umursama rabbim ne verirse ben yumurtlamadan önce tek ilişki denedim oldu tabiki rabbimden en önemlisi dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?