Gebeliğe Hazırlık Kız bebek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevdagunesim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
83
142
93
35
Arkadaşlar 2 oğlum var kız bebeğim olsun çok istiyorum lütfen bildiğiniz denediğiniz yöntemleri paylaşırmısınız biliyorum hayırlısı neyse o olsun ama o kadar çok kız bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum ki bu isteğime engel olamıyorum lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Yumurtlama gününden iki gün evvel girilen ilişkilerde spermdeki dişi kromozomlar yumurtlama gününe dek dayanıklı olarak kalırlar .erkek kromozomları ise ölür bekleyemz.

Yumurtlamadan iki gün önce çokça ilişkiye giriniz ovulasyon takvimi kullanınız.

Ama erkek kız ne farkeder yine de istemek en doğal hakkınız
Hayırlısı olsun

Canım teşekkür ederim cevabın için tabiki herşeyin hayırlısı ama her zaman kız çocuk özlemi yaşıyorum

Dua dua dua. Her gece dua ettim birde Ben mekkeden getirilen zemzemsuyunu kabeye dönerek 3 ihlas bir fatiha okudum ve haced ettim kızım olsun diye oldu aynısını eşimde yaptı. Hersey den önce saglık olsun kız erkek cokta farketmez olmuyorsa da ğstelemeyin bence Rabbim erkek evladı hayırlı kılmıştır size.

Ay ben de çok istiyorum. Bir oğlum var 2 yaşında sağolsun. Ovulasyon yöntemini ben de duydum, gelecek ay denerim belki eşimi ikna edebilirsem. Zira erkek olur diye 2.ye çok sıcak bakmıyor, malum hareketli oluyor erkek çocukları, yoruyor.

İnşallah rabbim sağlıklı hayırlı bir kız evladı ikimize de nasip eder canım ama o kadar çok yöntem duydum ki hangisi doğru hangisi değil anlayamadım kimi adetten hemen sonra kız oluyo diyo kimi erkek

İnşallah rabbim sağlıklı hayırlı bir kız evladı ikimize de nasip eder canım ama o kadar çok yöntem duydum ki hangisi doğru hangisi değil anlayamadım kimi adetten hemen sonra kız oluyo diyo kimi erkek
Amin canım inşallah. Adetten hemen sonra hanilemkalmak biraz zor sanki, yani spermler 10 gün yaşar mı bilemedim Ben bu ay yumurtlama gününe 5 gün kala deneyeceğim bir kaç gün. Tam yumurtlama gününde erkek oluyor. Yumurtlama gününe göre değerlendiren arkadaşlarımın hep erkek.

İnşallah canım Allah gönlüne göre verir tutarsa kesin yaz güzel haberlerini bekliyorum

herkese merhaba, benim de şükürler olsun ki bir tane oğlum var 3 buçuk yaşında. Tabi gönül olmayanı da istiyor bir kızım olsun çok istiyorum. 2 yıl sonra 2. yi düşünüyorum ama şimdiden araştırıyorum neler yapılabilir ihtimallerin arttırılması için Mesela instagramda bir sayfa var oraya sormuştum cinsiyet planlama yapıyordu 1 yıllık planlama 200 lira demişti şimdi olmuş 500 lira. Ben şahsen doktoruma gidip yumurta takibi yaptırıp yumurtlamadan 3 gün önce şansımı denemek istiyorum. Ayrıca oğluma hamile kalırken ovülasyon testi yapmıştım ve gerçekten de ovülasyon günü olunca erkek çocuk oluyor kendimde gördüm :) Allah önce sağlıklı ve hayırlı sonra da kalbimizden geçen neyse o evlatları nasip etsin bizlere.

Merhaba, evet ben de hamile kaldığım ay gün aşırı ilişki ile oğluma hamile kaldım. Bir yıl kadar uğraştık, son üç ay tedavi ile geçti, tedaviye ara verdiğimiz ay kendiliğinden oldu. Sizin yönteminizle ben de denemek istiyorum ama şu var, zaten ilki zor oldu, bir daha olur mu bilmiyorum, doktora gitmek şart mı bir de, ben yumurtlama günümü akıntı ile farkedebiliyorum, ama bir gün öncesinde bile ilişki olsa erkek olma ihtimali artıyor değil mi, takvim ile de takip etmeyi düşünüyorum.

Bende düzenli ilşki ile oldu canım iki kızım var catlama gunu ve sonraki gun ilişki oldu . sizin dediğinize gore benim erkek olması gerkmıyo mu

Bende düzenli ilşki ile oldu canım iki kızım var catlama gunu ve sonraki gun ilişki oldu . sizin dediğinize gore benim erkek olması gerkmıyo mu
Evet yumurtlama gününde erkek spermler daha hızlı ulaşıyor deniyor yumurtaya. Daha öncesinde ilişki olursa da o yumurtlama gününe kadar erkek spermler dayanamıyor, yumurtayı dişi spermlerin dölleme şansı artıyor deniyor. Yine de yüzde yüz değil tabi ki. İhtimal işte. Bir erkek çocuk daha kaldırabilir mi bünyem bilmiyorum

İstemsiz güldüm hayırlı sağlıklı olsun

Canım allah isteyen herkesin dileğini yerine getirsin inşallah ben de ilerde düşünüyorum senin gibi şimdiden araştırmaya başladım

Sizi çoook iyi anlıyorum birbirimiz için dua edelim , kulun kula duası daha etkiliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…