Kız bebek kaynana sorunu

frzenur3456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2025
40
14
3
21
Yani ben mı cok takıyorum hamilelik hormonları mı bilmiyorum ılk evlendiğim gunden belli kaynanamlar cocuk cok istiyordu 11 ay ın sonunda oldu ve ozamana kadar sürekli darladılar uzuduler beni cınsıyet öğrenmeye bır hafta kala gorumcemle kaynanam ınsallah erkektir v.b cümleler sürekli duydum bende ikisi esıtır gözümde dedim ve bana sen kız istiyorsun erkek istemiyorsun muamelesi yapıstırdılar bugün cınsıyetı ogrendım ve kız olduğunu ogrendın cok mutluyum cunku sağlıklı bir bebek hıc mutlu olmadılar ılk torunları ve açıkçası cok zoruma gidiyor diğer meselede iştahım artmış canım doner cekmıstı eşimle birlikte yedık eşime dedım yarısını evde yerim şiştim esım de dedi sen bencilsin kardeşim yesin falan Bende dedim ben açım hala kardeşine almak istiyorsan paket yap kaynamalar uğramıştık tabi suratları beş karıştı kız duyunca hıc gelmediler sen istiyordun ztn kimse tebrik bile etmedi bizi sonra esim benim yiceğım donerı kardeşine verdi hersey bunaltı yazmak istedim

Yemin ederim bu insanlar kız çocuğunu küçültmeyi ne zaman bırakacaklar. Görümce de kv de birer kız olarak doğdu. Bir çocuğun pipisi oluncada bir şey değişmiyor. Bir imada bulunduklarinda oglun ne ekerse onu biçiyoruz işte de ne hakla senin çocuğuna dil uzatabiliyorlar. Döner konusuna gelemicem bile. Nasil insanlar var yav

Şöyle bir küfür edesim geliyorda. Yinede sen etmişim say

Ay bir şey diyeceğim, karısının artan dönerini kız kardeşine götürmek mi bencillik değilmiş? Bu dik ala pintilik kusura bakmayın da.
Diğer meseleye gelince kayınvalidenizin çok merakı varsa patlatsın bir oğlan daha, ruh hastaları

Eşiniz neden yemeğinizi kardeşine verdi? O da mı erkek çocuk istiyor.

Bütün koca tarafları aynı galiba hadsizler 4 yıl çocuk hasreti çektim ona rağmen kız erkek farkıyla ilgili laf duydum.

Kız yeni farkettim sizden artan döneri mi kardeşine götürdü bu kocan denen herif püü
Onlarda oyle artan yemekler cope atılmaz verilir
Eşiniz neden yemeğinizi kardeşine verdi? O da mı erkek çocuk istiyor.

Bütün koca tarafları aynı galiba hadsizler 4 yıl çocuk hasreti çektim ona rağmen kız erkek farkıyla ilgili laf duydum.
Yok o cocukca hareketleri böyle giderse ilişkimiz gitmeyecek ztn cok sevındı kız olmasına esım

Siz onları boşverin. Evladınızın sağlıklı olduğuna dua edin hiç takmayın aksine mutluluğunuzu onların gözüne gözüne sokun

Ay bu milletin yarısından fazlası öyle, sanki osmanlı soyunu devam ettirecek varis getiriyorlar
Sevmeseler daha iyi valla, karışmazlarda sizin sevginiz fazlasıyla yeterde artar
Kızz olan olsa direk kendı cocugu sanardı erkek bellıyordu oyle bır sahıplendı bende rahatsiz oluyordum kız olduğunu duyunca hıc sahıplenmedı ben şok

Konudan bağımsız olarak bir şey söyleyeceğim. Bu erkekler ve erkek aileleri o kadar salak ki. İstisnaları tenzih ederim. Cinsiyeti belirleyen kendileri/oğulları. Dolayısıyla illa cinsiyetle ilgili bir arzuları varsa ve olmuyorsa kendisine/oğluna laf ediyorlar aslında. O kadar salak oldukları için sadece bunu anlayamıyorlar. Kadınlarda (burda lafım sizi de içeriyor) oturup bunu dert ediyor. Banane mesela benim çocuğumun cinsiyetini beğenmeyen insanlardan, illa biri dert edecekse kocam etsin der keyfime bakarım.

Dönere gelince de yemek artığını kardeşine layık görmesini geçiyorum da size yeme hakkı vermeden böyle bir şey yapması çok çirkin ya.

Bu erkekler ve aileleri nasil bu kadar idiot oldu ilk nerde basladi bizim genlerde mi atalarda mi nerde sknti akli basinda insan kalmamis

Bebeğin cinsiyetini Erkek kromozom dan geldiğini ilk okuldan lise bitene kadar her sene biyoloji dersinde anlatılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…