- 18 Temmuz 2025
- 40
- 14
- 3
- 21
- Konu Sahibi frzenur3456
-
Eşiniz neden yemeğinizi kardeşine verdi? O da mı erkek çocuk istiyor.Yani ben mı cok takıyorum hamilelik hormonları mı bilmiyorum ılk evlendiğim gunden belli kaynanamlar cocuk cok istiyordu 11 ay ın sonunda oldu ve ozamana kadar sürekli darladılar uzuduler beni cınsıyet öğrenmeye bır hafta kala gorumcemle kaynanam ınsallah erkektir v.b cümleler sürekli duydum bende ikisi esıtır gözümde dedim ve bana sen kız istiyorsun erkek istemiyorsun muamelesi yapıstırdılar bugün cınsıyetı ogrendım ve kız olduğunu ogrendın cok mutluyum cunku sağlıklı bir bebek hıc mutlu olmadılar ılk torunları ve açıkçası cok zoruma gidiyor diğer meselede iştahım artmış canım doner cekmıstı eşimle birlikte yedık eşime dedım yarısını evde yerim şiştim esım de dedi sen bencilsin kardeşim yesin falan Bende dedim ben açım hala kardeşine almak istiyorsan paket yap kaynamalar uğramıştık tabi suratları beş karıştı kız duyunca hıc gelmediler sen istiyordun ztn kimse tebrik bile etmedi bizi sonra esim benim yiceğım donerı kardeşine verdi hersey bunaltı yazmak istedim
20 yaşında hamile kalıp ne bekliyorsun?
Onlarda oyle artan yemekler cope atılmaz verilirKız yeni farkettim sizden artan döneri mi kardeşine götürdü bu kocan denen herif püü
Yok o cocukca hareketleri böyle giderse ilişkimiz gitmeyecek ztn cok sevındı kız olmasına esımEşiniz neden yemeğinizi kardeşine verdi? O da mı erkek çocuk istiyor.
Bütün koca tarafları aynı galiba hadsizler 4 yıl çocuk hasreti çektim ona rağmen kız erkek farkıyla ilgili laf duydum.
Siz onları boşverin. Evladınızın sağlıklı olduğuna dua edin hiç takmayın aksine mutluluğunuzu onların gözüne gözüne sokun
Ay bu milletin yarısından fazlası öyle, sanki osmanlı soyunu devam ettirecek varis getiriyorlarkızımın poposunu yesınlerr bide diyorlar anasına benzer
Kızz olan olsa direk kendı cocugu sanardı erkek bellıyorduAy bu milletin yarısından fazlası öyle, sanki osmanlı soyunu devam ettirecek varis getiriyorlar
Sevmeseler daha iyi valla, karışmazlardasizin sevginiz fazlasıyla yeterde artar
Bu senaryo bana tanıdık geliyorKızz olan olsa direk kendı cocugu sanardı erkek bellıyorduoyle bır sahıplendı bende rahatsiz oluyordum kız olduğunu duyunca hıc sahıplenmedı ben şok
Sımdı esım geldı yalvar yakardı gonlumu hala alamadıBu senaryo bana tanıdık geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?