Kız bebek kaynana sorunu

Eşine ayrı sinir oldum kardeşine de yaptırsın paket yaptırmakla bencilliğin ilgisi ne ya ayrıca kızı ya da erkeği baba belirliyor

Eşine ayrı sinir oldum kardeşine de yaptırsın paket yaptırmakla bencilliğin ilgisi ne ya ayrıca kızı ya da erkeği baba belirliyor
Biliyor musun kaynanam Biliyor erkek belirlediğini ve hala bana laf sokmaya calısıyor kızın olması okadar kotu bıseymıs gıbı algılatıyor bebeğimin istenmeyen torun olmasını kaldıramıyorum ve ilk torun sen duşun yanı ben boyle konuşurlar onlara göstermeyeceğimi belırtım bide dıyor erkek kıyafetleri alacağım ikisi karışık olsun gelecek erkek torunum giyer dıyor ust uste getirirsin sen dıyor

Cahil bence onun sıkıntısı kız erkek değil onun sıkıntısı sensin bence seni sevmiyor gibi

Ben bebeğe üzüldüm çıkınca geri girmek isteyebilir
Yok bebış cok şanslı onun ıcın herseyi yapabılcek bır anneye sahip bebişime her gun kitap okuyorum tabi masal degıl cocuk sımdıden dostoyevski kitaplarını dınlıyor adi gıbı yasasın eylül ikra'm cok seviyorum bebışımı oyle anlatımına bakmayın eşimde hergun onunla sohbet eder karnımı oksar oper kaynanamlar mi dolduruyor bilmiyorum oda bu aralar degıstı hamıle olmadan once boyle bısey yasayacagımı söyleseler inanmazdım

kızımın poposunu yesınlerr bide diyorlar anasına benzer
İnşallaaahhhhh size benzer daha da kudururlar evlat bu kızı erkeği mi var. Yıllarca evlat hasreti çeken onca insan var. Sağlıklı hayırlı evlat olsun diye dua edeceklerine cahil cahil konuşuyorlar. Ellerine bi bardak su verse yine kız verecek haberleri yok

Katılıyorum size böyleleri sadece kötü yorum yapmak için yazıyorlar kendilerinin hayatı nasıl acaba çok iyi olsa etrafa böyle negatiflik saçmazlar zaten

Gerçekten bazı insanlar çok tuhaf kız olsa ne erkek olsa ne önemli olan sağlıklı olması benim de kız olacak kaynanam sürekli sana kızına kurban olayım diyor gorumcelerim aynı şekilde herkes cok mutlu onemli olan o sevinci birlikte yasamak gerçekten kaynananla görümcen cok gıcıkmis sende mesafeni koru derim doner konusuna gelirsek kız kardeşine alsın o zaman hamile olan eşinin yediği mı gözünde görünmüş bide bencilsin diyor

Yarisini evde yicem dedigin doneri esin kardesine vermis yuh
Kaynanan sorunlu zaten de once yanindakine bakcan esin tam bir leş kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…