kiz cocugumu okula gondermeyecegim!!!!

sağol canım şimdi okumanın değerini dahada iyi anladım ....çok teşekkürler canım lisede yardımını isteyebilirm ...sende aynı şekilde sohbet etmek istersen ..çok iyi dinleyiciyimdir ...sende bana herzaman yazabilirsin ...vazgeçmicem canım benim neyim eksik okuyanlardan onlar yaptıysa bende yaparım ...biraz gaza getireyim kendimi ...

canım psikoloji okumak istiyorum açıkcası eşimden dolayı baya bilgilendim bipolar üstüne mastır yaptım desem yeridir ...

Bir de cihan padişahı diye yazılmış ya. İnanamıyorum gerçekten. Bu ülke nereye gidiyor böyle...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oraya hic girmedim bile. Zaten sorun burda ya. Ben de dindar insanlardan biriyim diye dusunuyorum kendimi ve oyle bir cevrede yetistim. Bu zamana kadar hic bu kadar sok olmamistim benim bir bakima benzedigim insanlarin bu hallerine. Sanirim artik ayrisma var dindarlar icerisinde de.

Elhamdülillah müslümanım. Elbette her şeyi tam yerine getirmiyorum. Ama dindar insanlara da sonsuz saygım var ateistlere olduğu gibi. Herkesin kendi tercihi. Ama dini oyuncak haline getirip, dindarım diyen insanlara gram saygım yok. Keşke herkes sizin gibi anlayışlı olabilse. Sizi gerçekten tebrik ediyorum.

her çift önce uzlaşmaya sonra boşanmaya gider. Her çift tartışır kavga eder bende eşimle tartışıyorum, kavga ediyorum ama önce uzlaşmaya gidiyorum. Ben de özgürlüğüme düşkünümdür. Eğer kadın evliliği kaldırabilecek sorumluluğa ulaşmadıysa o zaman evlenmeyecek.

Bu surede aynı ortamda bulunmamakla ilgili birşey yok.

nedense artık evlilikler 3 ay sürüyor, 5 ay sürüyor... neden acaba? bunlar tesadüf mü? herkes evlenmiş olmak için evleniyor.

Zihniyet bozuk.Bunu yazan arkadaş dini boyutunu öne sürmüştü sanırım şu kapanan konuda.Yok konu başörtülü okumasıysa imam-hatip de okusun.erkekli ortam ne alaka ? bu kız hiç dışarı çıkmayacak,sokakta yürümeyecek,otobüse minibüse binmeyecek mi:26:
Kendi çocuklarınızın geleceğini karartmayın.Böyle bi komşumuz vardı 5.sınıftan sonra okutmayacağım demişti.daha lisedeydim anlattım anlamadı kavga ettim kadınla Bu kızlar koca dayatmasıyla evde otursun,dışarı bile çıkmasın o zaman bu arada bunu dindar insanların tamamına ithaf etmeye çalışan arkadaşlarımız var.böyle bişey yok arkadaşlar

İki cinsin birbirine haram olmasını anlayamıyorum derken ?

Zaten asil sorun karma egitim bundan dolayi gönderemiyoruz erkek kiz ayri olduktan sonra sorunda olmaz karma egitim isteyenler karmaya yollasin ama istemeyenlerede madem öyle ayri okul acilsin orta yol bulunsun...
imamhatip mi??? lütfen güldürmeyin beni nerede erkek kiz ayri lütfen yani hic farki yok :))

ayrica Hafizlikla is bitiyormu? din egitimi sadece hafizlik mi?
sorarim size din nedir sadece elif bayi ögrenmek Kurani, sureleri ögrenmek ve 32 farzi ögrenmek bukadar mi?
iste asil sorunumuz burda basliyor din egitimi sadece bunlar degil netde tam bir arastirin insaALLAH
ve kimse kimseyi bir seye zorlayamaz bazilari burada ne diyor? ALLAHcc bile zorlamiyor diye bir tabir var evet zorlamiyor nede olsa sonunda bana gelicen diyor cezasi varsa cezasini cekiyor sevabi varsa karsiligini aliyor...
bu durumda da bizi kimse zorlayamaz ceza mi ödiyecez ödeyelim o halde hatda bizleri böyle zor duruma düsürenlerin bile ayri cezasi var biz bu dünyada para cezasini InsaALLAH öderiz, yeterki ahirette kalmasin...
Fakat ceezayi kesenler ahiretteki hesabi düsünsün...

degeri var mi yok mu gözünüzde ilgilendirmez bizi zorunlu egitime de sistem degismedigi süre kesinlikle vermeyiz!!! herkez kendi cocuguna baksin kimsenin cocugu kimseyi ilgilendirmez aaa ama cok düsünüyorsaniz cocuklarimizin egitimini o halde destek olun yazdigim gibi bizler icinde okul acilsin erkek kiz ayri bayan hocalar kizlara egitim vericek, erkek hocalar erkek cocuklarina, ortada bir sorun kalmaz... cocuklarimizin egitiminide de destek olmus olursunuz iyi olmazmi :)

Bu zihniyete sahip olan herkessin inşallah çocuğun olmaz gibi bir temenni geçiyor içimden
kimse kusura bakmasın

Benimde içimden geçiyor ister istemez.bunun yanında alkolden ayık gezmeyen ve daha 16 yaşlarında kızlarını erkek arkadaşlarının evine kalmaya bırakanların da çocukları olmasın istiyorum Tabi veren Allah...

Peki çocuklarınızı karma eğitime göndermek istemiyorsanız, çalışma hayatında neler olacak? Kadınlar çalışmayacak, erkeklerde sadece imam mı olacak? İstediğiniz gibi eğitim olduktan sonra kadın-erkek ayrı iş yerleri mi açılsın isteyeceksiniz? Peki bu insanlar sadece görücü usulü mü evlenecek? Eğer senin çocuğunun aklında eğitim dışında bir şey yoksa gerisini boşver. Ona eğitim dışında başka gözle bakanın günahı olsun. Çocuğuna yazık etme. Şimdi üniversite mezunlarının bile iş bulamadığı ülkemizde hiç okumamış bir yerin geleceğinden korkarım ben, ve onu o geleceğe ben sürüklediğim içinde kendimi hiç bir zaman affetmem.

İki cinsin birbirine haram olmasını anlayamıyorum derken ?

BANA GÖRE garip bu, herkesin kendi düşüncesi. Ben anlayamıyorum, bana garip geliyor. Bu kadar basit.

Kız çocuğu olan bir anne olarak burada yazılan bazı yazıları okurken şuna kanaat getirdim.bu ülkeye kız çocuğu doğurmak bile başlı başına yanlış bir şey.bazen yavrumu da alıp gitmek istiyorum çok sevdiğim ülkemden.çünkü burada ona güzel bir gelecek göremiyorum.nasıl anlatayım ki bu tuhaf düşüncelerin sahiplerine en başta kadının kadına düşman olduğunu,annelerin kendi kızına düşman olduğunu,elin gavuru deyip beğenmedikleri insanların ülkesinde tecavüzün olmadığını,erkeklerinin bir saç telini bırak bikiniyle gezenden tahrik olmayacak kadar eğitilmiş olduklarını,insanlar Mars'ta hayat bulurken bizim hala tek derdimizin kız çocukları olduğunu.konu zaten çok farklı yerlere gitmiş,o yüzden ben de sadece okuduklarıma inanamadığımı belirtmek istedim.nasıl bir zihniyette ki boşanmalar çok,çünkü kadınlar çalışıyor demek! Bir kadının bu lafı söylemesi kendinden nefret etmek demek.psikolojik başka hiçbir açıklaması yok.bunu söyleyen birine neyi nasıl anlatabilirsin! Neyse ki siz varsınız,hemcinsine rağmen onu korumak isteyenler,iyi ki varsınız.

Bu surede aynı ortamda bulunmamakla ilgili birşey yok.

ya tatlim sen bu ayeti ciddi anlamadin mi illaki oturmak kelimesi mi yazmasi gerekiyor anlamadim :)
ziynetlerini göstermesinler diyor dimi ayette???
ve kimler haricin diye sayiyor o sayilan kisiler bizlere helal olan kisiler sayilmayan taraf mesela
kaynin kuzenler vs. (süt kardes degil ise) sana haram olan kisiler...
bunlar haram ise bir siniftakileri düsün yada erkek hocalari???

ve ayrica nekadar vakalar yasaniyor bu sistem yüzünden neden? haram oldugu icin ALLAHcc emrine uyulmadigindan...
daha gecen gün ne ahlaksiz bir olay yasandi biri boynundan kesildi sebeb? sekreter kadin üstelik kadinda evli üstelik anne???? cinayeti isleyen gene evli ve cocuklu iste bu sistem bu tür olaylara yol aciyor ALLAHcc yasaklari bosuna degil sadece biraz düsünmek lazim...

Son düzenleme:
Az once bir konu okudum burda.konuda en cok canimi sikan bu cumle olduhala etkisindeyim.insanlar boyle bir vebalin altina girmeyi nasil goze alabiliyorlar???nasil boyle dusunebiliyorlar???
Onu yazan arkadaş, sözde tv de almamış evine ama maşaallah internette sörf yapmasını biliyor. Fake, inanmayın.

Ben buna karsi deyilim, yani kiz yada erkek okulu kurulabilir, hatta talep varsa kurulmalidir. Sonucta herkesin hayat gorusu farkli, ve baska hayat goruslerini ezmedigi surece istekler karsilanmali diye dusunuyorum. Ama zaten ulkemizde ne dogru ki? Her yil deyistirilen egitim sistemi, plansizlik, programsizlik, yozlasmislik, adaletsizlik, insana, diyer varliklara saygisizlik, rusvet, haram para yeme, cadi avciligi (bu da yeni cikti, sevmeyen biri varsa seni fisleniyon ve hayatin zindan oluyor bir kalemle, ordan oraya savruliyorsun), affedilen vergi borclari (vergisini odeyen enayi artik). Yani ne arasan var. butun bu kokusmusluklari coZmeden hic birimiz tam olarak istediklerimize kavusamayiz bence. Once toplum olarak duzelmeliyiz.

peki siz söyleyin bana o sistem fenami olurdu???
evet erkek kadin ayri calismis olsa fena mi olurdu??? :)
bence cok iyi bir sey olurdu hatda tasima araclari bile (japonyada uygulaniyor) ayri olmasi lazim tacizlerden vs. sakina bilmek icin
burada kac tane konu aciliyor hala anlamiyormusunuz bu sistemin bozuk oldugunu???
bugünde bir konu okudum kadin cagizin huzurunu kacirmis dengesiz adam kocasi gitmis dövmüs o adamin yaptiklari yüzünden ilac kulaniyormus simdi ne ala ne ala...
diger konu tasima araclarinda tacizler elle olmasa gözlerle??? kac kisi yazmis buraya bakislarindan rahatsiz oluyorum diye???
baska konu, is yerinde esim bir kizla cok samimi resimlerini cepinde tasiyor vs. is yerinde esim biriyle tanisti beni aldatti vs. vs. hepsini buraya dökmekle bitmez zaten kendinizde okuyorsunuz burda bu konulari bu sistem yerine diger sistem yani seriat kanunlari gelse bu olaylarin olmamasi icin bir önlem olinmis olmaz mi??? simdi sakin demeyin seriat gelirse kadinlar calisamaz diye sakin demeyin lütfen :))) sözde seriati yasayan ülkeleride misal vermeyin seriatin S sini yasamiyorlar!!!

Eşin belli ki size değer veriyor uğraşıyor çabalıyor her defasında. Uzun süredir bir şey de olmamış. Ben de ümitlendim sen böyle diyince. İnşallah bundan sonra sıkıntı olmaz o zaman. Sen de üstünde dur ilaçlarını düzenli alsın. Maddi sıkıntını anlayabiliyorum. Kızın da babaya düşkündür onu da ayırmak seni üzüyordur.

Dediğim gibi daha yaşın çok genç. Liseyi de üniversiteyi de bitirirsin bu azimle. Belli de olmaz yaşlandıkça belki durağanlaşır eşinin hastalığı da

Çok merak ediyorum diyelim ki bu dediklerinizin hepsi oldu, yolda da mı karşılaşmayacak bu iki cins? Kadına ayrı yol, erkeğe ayrı yol mu yapılacak?

Peki biz kadın erkek karma ortamda çalışmak isteyen kadınlara ne gözle bakılacak bu durumda? Tacizi hak ediyor olacağız erkeklerin gözünde farkında mısın?
aldatacak eşin iş yerinde kadın olmasına gerek yok. Tacizi engellemenin kadınla erkeği ayırmaktan daha kesin yolları var. Erkeği eğitmek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…