kiz cocugumu okula gondermeyecegim!!!!

ya kadının amacı o ki zaten kadın erkek yanyana çalışamadığında ne yapıcak mecbur okumayacak mecbur çalışmayacak oturacak evinde kocası ne derse o bunu savunuyor işte ama kendine söyliyeyim bu internetin başında oturmak da büyük günah git sor kocasına izin almış mı

peki canim o belli kurallar cercevesini bana yazarmisin??
ve o hocalarin ismini ve hadisleride cok merak ettim onlarida yazarmisin...

Evet işte kadınların her mesleği yapmasına izin verilmeyecek. Kadınlar öğretmen olabilecek doktor olabilecek üniversitede akademisyen olabilecek bu durumda. Kadın hastalara bakması kadın öğrencileri eğitmesi için. Mühendislik fakülteleri erkek okulu olucak. Ha şimdi derse kadından mühendis olur mu. Ona da şaşırmam ben.

Evet internet haram yuvası. Okullardan daha büyük haramlar var internette. Valla kazara bi pencere açılır, bi penis büyütücü reklamı çıkar günaha girerler.

Karma eğitimde kızımı oğlumu heba etmek istemem
Allah kural koymuş değil mi yorumu bize düşmez
inanan uygulamak isterse bunu uygular
kimse kimseyi kolay kolay kovamaz

ne cahil,cühela varmış bu pc'lerin başında!

okul;dısıplındır,medeniyettir..

okuyan kadın dini bilgisi yokmu sanıyorsunuz ?yada öbür tarafta sadece Kur'an dan mı soracaklar??o zaman ne anladım iyi insan olmaktan...devamlı başkalarının dert bilmekten..sorgu meleklerinin soracaklarını hepimiz biliyoruZ.amaç Kuran'ı yalayıp yutmak değil,amaç onu ışık edinmek.çalışmakta,üretmekte hic bir kitapta haram değildir...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ha şu eğitim dediğimiz de insanlara ahlaki de bilimsel de pek bişey katmiyor

GÖRÜYORUZ

Ben dinimden de Allahin verdigi nimetlerden de yararlaniyorum ve şükür de ediyorum

Ayrica ben ulkemden de memnunun

O zaman bu devlet kurdu icin ayri...alevisi icin ayri....atesiti icin ayri....ve siz gibiler icin ayri okulmu acsin

Bu devletin isi gucu yok herhalde

Kendinize şeriat la yonetilen bi ulke bulun o zaman burasi TÜRKİYE CUMHURİYETİ....
isinize gelmezse ceker gidersiniz...

heh, herkes birbirini biryerlere de gönderdiğine göre konu huzur içinde kapanabilir..

Karma eğitimde kızımı oğlumu heba etmek istemem
Allah kural koymuş değil mi yorumu bize düşmez
inanan uygulamak isterse bunu uygular
kimse kimseyi kolay kolay kovamaz

Rabbime şükür biz hiç heba olmadık. Hatta her gün şükrediyorum iyi ki annem babam beni okutmuş, bir iş sahibi yapmış diye.. Allah onlardan razı olsun. Yarın öbür gün ne olacağı hiç belli olmaz. Hani birkaç kişi yazmış ya boşanmalar artıyor zart zurt.. Tut ki Allah göstermesin ileride eşlerimize bir şey olsa kötürüm kalsa ya da Allah gecinden versin vefat etse o zaman ne olacak?

Şu ana dek çalışma ortamımda harama girecek bir şey ne konuşuldu ne yaşandı. Herkes birbirine saygı çerçevesinde davranıyor. Bu iş biraz da kişinin kendinde ve ailede bitiyor. Siz evlatlarınızı iyi yetiştirirseniz, nerde nasıl davranması gerektiğini bilecektir.

Benim bu zihniyeti anlamam mümkün değil...

Hele kızımı okutmam ama oğlumu okuturum zihniyetini asla, bu çok ikiyüzlüce bir davranış...

Hepsini geçtim bir insanın evladının okuma öğrenme hakkını nasıl elinden alırsın?

yaa lütfen ne sacma birsey araba kullanmak haram mi??? eger o devletler tam yasamiyor üstelik kendileri de uyduruk seyler ilave ediyorsa seriatla ne alakasi var iste sizde din üzere egitimiz olsaydi bu sacmalikla gelmezdiniz malesef bu zamana kadar bunlarla oyalandiniz kac yillik egitimde asil din ögretilmedi sonra baska yerde birsey duyarsiniz aaa bak seriat böylemis dersiniz...
kadinin tek basina araba kullanmasi uygun degildir sebeb uzak mesafeye gider araba yolda kalir baska erkeklerle muhatap olanagi var ayrica o erkeklerden biri o yolda kalmis kadina kötülük yapa bilirler fakat yaninda maheremi oldugu süre neden kullanamasin???? asli budur kirbaclar uydurma hikaye zatenbunlarin hesabida ayri sorulacak onlardan...
iste bizim kizdigimiz bir noktada veliler cocuklarini sözde hoca ederler fakat kendileri yasamazlar örnek olmazlar ilk ögretmenleri cocuklarin anne ile babadir ve burda lütfen dikkatinizi cekeyim sadece hocalar icin yazmisiniz ne yani normal devlet okuluna giden ögrenciler sizin cok met ettiginiz zorunlu egitimi alanlar arasinda ki sapiklar ne o halde??? kiyaslamalariniza da lütfen dikkat edin duyanda diyecek okulda egitim alanlar muhtesem :)))
o muhtesemligi proflari gördük adamin bogazini baska evli kadin icin keserlken...

mune kapatsa su konuyu 4 sayfa okudum..çıldırmamak elde değil..

bu da bızım sınavımız herhalde!

Herkez ahlaksızlık heryer de var. Bi haber vardı. Kadın köy gibi bi yerde. Kocasını adamın biriyle aldatiyor. Küçücük öz oğlu onları görüyor diye annesi ve sevgilisi tarafından öldürüldü. Kadın kapalıydi. Bunun görüntüyle alakası yok.

Ahlaksızlık her yerde.

Kız çocuğunu taciz eden öğretmenler yüzünden...

Minicik bebekleri kandırıp öldüren mahluklar yüzünden...

Karı kıza taciz yada tecavüz eden pislikler yüzünden....

Kısaca tüm ahlaksızlar yüzünden insan olduğum dan utanıyorum. ..

Keşke tümden çözüm olacak şeyler olsa...

Tüm bunlardan kurtulmak için Kızlarımızı okutmasak çözüm olur mu?

Ben sanmıyorum....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

wallahi ben hergün gördüğüm lise ortaokul talebe lerini de görüyorum
genel durum bu kimse aksini iddia edemez

Bunun içinde anneyi eğitmek şart.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen kovdun ya arkadas bavullari topluyo
kardeşim bu ülkeyi iman gücü kurtardı kim kimi nerden kovuyor

Ahirette herkeze hak ettigi verilecek evet isterim canim, bunu bana sordugunuza göre bir habersiniz sanirim dünyadaki tüm kötü duygular dünyada kalacak cennete sadece temizlik paklik güzelik olacak yani kiskanclik duygusu olmayacak
sizin o bahsettiniz yasli amcalar da var ama konu sahibenin (nicki aklimda degil) bahsettigi sapik amcalarda var canim ve o konu icersinde sadece konu sahibesi degil kac kisi daha sikayetciydi bu durumdan

wallahi ben hergün gördüğüm lise ortaokul talebe lerini de görüyorum
genel durum bu kimse aksini iddia edemez

Siz o çocuklara karşıdan iğrenerek bakıyor olabilirsiniz ama biz hepsiyle tek tek ilgilenip topluma kazandırmaya çalışıyoruz onları.. Amaç sadece bir meslek edindirmek değil ki, her çocuk doktor mühendis olamaz ama insan olabilir. Bir çocuğa bile doğru yolu gösterebiliyorsak ne mutlu bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…