ya tatlim sen bu ayeti ciddi anlamadin mi illaki oturmak kelimesi mi yazmasi gerekiyor anlamadim :)
ziynetlerini göstermesinler diyor dimi ayette???
ve kimler haricin diye sayiyor o sayilan kisiler bizlere helal olan kisiler sayilmayan taraf mesela
kaynin kuzenler vs. (süt kardes degil ise) sana haram olan kisiler...
bunlar haram ise bir siniftakileri düsün yada erkek hocalari???
ve ayrica nekadar vakalar yasaniyor bu sistem yüzünden neden? haram oldugu icin ALLAHcc emrine uyulmadigindan...
daha gecen gün ne ahlaksiz bir olay yasandi biri boynundan kesildi sebeb? sekreter kadin üstelik kadinda evli üstelik anne???? cinayeti isleyen gene evli ve cocuklu iste bu sistem bu tür olaylara yol aciyor ALLAHcc yasaklari bosuna degil sadece biraz düsünmek lazim...
ya tatlim sen bu ayeti ciddi anlamadin mi illaki oturmak kelimesi mi yazmasi gerekiyor anlamadim :)
ziynetlerini göstermesinler diyor dimi ayette???
ve kimler haricin diye sayiyor o sayilan kisiler bizlere helal olan kisiler sayilmayan taraf mesela
kaynin kuzenler vs. (süt kardes degil ise) sana haram olan kisiler...
bunlar haram ise bir siniftakileri düsün yada erkek hocalari???
ve ayrica nekadar vakalar yasaniyor bu sistem yüzünden neden? haram oldugu icin ALLAHcc emrine uyulmadigindan...
daha gecen gün ne ahlaksiz bir olay yasandi biri boynundan kesildi sebeb? sekreter kadin üstelik kadinda evli üstelik anne???? cinayeti isleyen gene evli ve cocuklu iste bu sistem bu tür olaylara yol aciyor ALLAHcc yasaklari bosuna degil sadece biraz düsünmek lazim...
peki siz söyleyin bana o sistem fenami olurdu???
evet erkek kadin ayri calismis olsa fena mi olurdu??? :)
bence cok iyi bir sey olurdu hatda tasima araclari bile (japonyada uygulaniyor) ayri olmasi lazim tacizlerden vs. sakina bilmek icin
burada kac tane konu aciliyor hala anlamiyormusunuz bu sistemin bozuk oldugunu???
bugünde bir konu okudum kadin cagizin huzurunu kacirmis dengesiz adam kocasi gitmis dövmüs o adamin yaptiklari yüzünden ilac kulaniyormus simdi ne ala ne ala...
diger konu tasima araclarinda tacizler elle olmasa gözlerle??? kac kisi yazmis buraya bakislarindan rahatsiz oluyorum diye???
baska konu, is yerinde esim bir kizla cok samimi resimlerini cepinde tasiyor vs. is yerinde esim biriyle tanisti beni aldatti vs. vs. hepsini buraya dökmekle bitmez zaten kendinizde okuyorsunuz burda bu konulari bu sistem yerine diger sistem yani seriat kanunlari gelse bu olaylarin olmamasi icin bir önlem olinmis olmaz mi??? simdi sakin demeyin seriat gelirse kadinlar calisamaz diye sakin demeyin lütfen :))) sözde seriati yasayan ülkeleride misal vermeyin seriatin S sini yasamiyorlar!!!
Ben buna karsi deyilim, yani kiz yada erkek okulu kurulabilir, hatta talep varsa kurulmalidir. Sonucta herkesin hayat gorusu farkli, ve baska hayat goruslerini ezmedigi surece istekler karsilanmali diye dusunuyorum. Ama zaten ulkemizde ne dogru ki? Her yil deyistirilen egitim sistemi, plansizlik, programsizlik, yozlasmislik, adaletsizlik, insana, diyer varliklara saygisizlik, rusvet, haram para yeme, cadi avciligi (bu da yeni cikti, sevmeyen biri varsa seni fisleniyon ve hayatin zindan oluyor bir kalemle, ordan oraya savruliyorsun), affedilen vergi borclari (vergisini odeyen enayi artik). Yani ne arasan var. butun bu kokusmusluklari coZmeden hic birimiz tam olarak istediklerimize kavusamayiz bence. Once toplum olarak duzelmeliyiz.
Eşin belli ki size değer veriyor uğraşıyor çabalıyor her defasında. Uzun süredir bir şey de olmamış. Ben de ümitlendim sen böyle diyince. İnşallah bundan sonra sıkıntı olmaz o zaman. Sen de üstünde dur ilaçlarını düzenli alsın. Maddi sıkıntını anlayabiliyorum. Kızın da babaya düşkündür onu da ayırmak seni üzüyordur.
Dediğim gibi daha yaşın çok genç. Liseyi de üniversiteyi de bitirirsin bu azimle. Belli de olmaz yaşlandıkça belki durağanlaşır eşinin hastalığı da
eşimin sevgisinden şüphem yok canım hergeldiğinde hüngür hüngür ağlıyor ...beni kendinden mahrumetme diye kızımda ben babamla konuşttum söz verdi içecekmiş d,yor ..anne babam gece ağlıyordu rüyasında ben karımı çok özledim diye dedi .içim acıdı ...eşimde hasta olmak istemez ama ilaçları içmediği için kızıyorum bende bak 8 aydır ne güzel içiyormuş çokta iyiymiş çalışıyormuşta ...inşaallah canım iyi ollurda eskisi gibi mutlu oluruz ...
Çok merak ediyorum diyelim ki bu dediklerinizin hepsi oldu, yolda da mı karşılaşmayacak bu iki cins? Kadına ayrı yol, erkeğe ayrı yol mu yapılacak?
Karma ortamda okumak calismak isteyen oyle yasasin.baska turlu yasamak isteyen de kendi istedigi gibi yasasin kimse kimseye sen yanlissin ben dogruyum demesin cok mu zor.benim kizim yok olursa bende okutmayi dusunmuyorum.ulkenin daglarini ovalarini ogrendikte ne oldu?yarin birgun olup gidecegiz bana mezarda universite diplomami sormayacaklar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki biz kadın erkek karma ortamda çalışmak isteyen kadınlara ne gözle bakılacak bu durumda? Tacizi hak ediyor olacağız erkeklerin gözünde farkında mısın?
aldatacak eşin iş yerinde kadın olmasına gerek yok. Tacizi engellemenin kadınla erkeği ayırmaktan daha kesin yolları var. Erkeği eğitmek gibi.
Karma ortamda okumak calismak isteyen oyle yasasin.baska turlu yasamak isteyen de kendi istedigi gibi yasasin kimse kimseye sen yanlissin ben dogruyum demesin cok mu zor.benim kizim yok olursa bende okutmayi dusunmuyorum.ulkenin daglarini ovalarini ogrendikte ne oldu?yarin birgun olup gidecegiz bana mezarda universite diplomami sormayacaklar
peki siz söyleyin bana o sistem fenami olurdu???
evet erkek kadin ayri calismis olsa fena mi olurdu??? :)
bence cok iyi bir sey olurdu hatda tasima araclari bile (japonyada uygulaniyor) ayri olmasi lazim tacizlerden vs. sakina bilmek icin
burada kac tane konu aciliyor hala anlamiyormusunuz bu sistemin bozuk oldugunu???
bugünde bir konu okudum kadin cagizin huzurunu kacirmis dengesiz adam kocasi gitmis dövmüs o adamin yaptiklari yüzünden ilac kulaniyormus simdi ne ala ne ala...
diger konu tasima araclarinda tacizler elle olmasa gözlerle??? kac kisi yazmis buraya bakislarindan rahatsiz oluyorum diye???
baska konu, is yerinde esim bir kizla cok samimi resimlerini cepinde tasiyor vs. is yerinde esim biriyle tanisti beni aldatti vs. vs. hepsini buraya dökmekle bitmez zaten kendinizde okuyorsunuz burda bu konulari bu sistem yerine diger sistem yani seriat kanunlari gelse bu olaylarin olmamasi icin bir önlem olinmis olmaz mi??? simdi sakin demeyin seriat gelirse kadinlar calisamaz diye sakin demeyin lütfen :))) sözde seriati yasayan ülkeleride misal vermeyin seriatin S sini yasamiyorlar!!!
ben simdi anlayamadim siz illaki erkeklerle bir ortamda mi calismak istiyorsunuz egitimi aldiginiz meslegi yapmak, para kazanmak degilmiydi amac?
Sen bu Turkiyede yasiyorsun ve bu ulkenin kurallarina uymak zorundasin
ha istemiyorum ben cehaletimle mutluyum dersen IRANA AFGNiSTANA ceker gidersin bu kadar basit
ama iste bu beyinle bide kendi cocuguna egitim verecek mis saka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?