kiz cocugumu okula gondermeyecegim!!!!

Sen bu Turkiyede yasiyorsun ve bu ulkenin kurallarina uymak zorundasin
ha istemiyorum ben cehaletimle mutluyum dersen IRANA AFGNiSTANA ceker gidersin bu kadar basit

ama iste bu beyinle bide kendi cocuguna egitim verecek mis saka gibi

Ayette yazılı olanlar gayet açık.Bu kişiler haricindekilerin yanında zinetlerini göstermesinler deniyor.

Dinimizde belli kurallar çerçevesinde aynı ortamda bulunmak haram değil.
Bazı hocalar tarafından,hadislere istinaden "uygun bulunmuyor".
O hadisleri de incelerseniz,kadınları korumak için,günümüz görgü kurallarına benzer olumlu tavsiyeler olduğunu görürsünüz.
Örneğin kadınlara yol vermek gibi...

Evet mesela ben araba kullandığım için kırbaç yemek istemem, o yüzden evet şeriat olsa çok daha kötü olur.
Evet taciz var, aldatma var. Ama bunları hacı, hoca diye geçinip, kendi karısını çarşafa sokup, kapı dışarı çıkartmayıp elin kadınına sarkıntılık yapanda var. Bunun çözümü kadınları eve kapat dışarı çıkmasınlar, taciz edilmesinler, erkekler de eşlerini başka kadınlarla aldatmasın.
İnsanın kalbi önemli olan. Eğer insanın kalbi pisse kadınları evede kapatsan başka bir yol bulurlar. Otobüste hiç tacize uğramadım, hiç kimsenin kocasına yan gözle bakmadım, sokakta yakışıklı bir erkek görsem diye dolaşmadım. Şimdi üniversite okuyorum tek işim okulumu bitirmek. Okuldaki erkeklerin ve kızların yaşantısı onları ilgilendirir. Aldığı terbiyeyi gösterir. Eşlerini aldatan sözde erkeklere hiiiç girmek istemiyorum. Onlar yetiştirilirken sen erkeksin herşeyi yapabilirsin mantığıyla yetiştirildikleri için böyle oluyor başka hiç bir şey değil.

Ama son söylediğinize katılıyorum. Kimi ülkeler sözde şeriatla yönetiliyorlar, bizim sözde laik bir devlet olmamız gibi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iste bu haksizliklar neden oluyor canim???
insanlarin kendi kafalarina göre kurdugu sistemden dolayi oluyor birine haklarini veriyor digerine verilmiyor ne sacma...
iste seriat kanunlarinda bu yok herkeze adalet iste bizim cocuklarimiz medreselerde bunlari ögreniyor.... ciddi ciddi ALLAHdan korkusu olmayan insan zalim olur bu bir gercek... ve inan bana kimse diger devletlerde de memnun degiller netden arastirin türkce ceviri yapin okuyun medyanin gösterdigi gibi degil...
kimse dünyada suanda 100de 100 memnun degil... hangi devlet unuttum demiski osmanlinin adaletini özlüyoruz diye (ama son dönemlerden bahsetmiyorum)
bu sistem bu kanunlarla hic kimse memnun olmuyacak taa ki seriat kanunlari gelene denk cok acik yaziyorum...
simdi kalkarlar yazarlar birileri eee kadinlar haps olucak diye hayir efendim seriat kanunlarini tam arastirin öyle birsey yok
ilk ögretmenler bayan ögretmenler kimdi??? Fatima annemiz aise annemiz ve digerleri...
Efendimiz sav egitime cok deger verirdi ilim ilim de ilim...
ama malesef ALLAHin kanunlari o denli anlatilar ki insanlar korku icersinde ama tek adalet o kanunlarda..!

eşimin sevgisinden şüphem yok canım hergeldiğinde hüngür hüngür ağlıyor ...beni kendinden mahrumetme diye kızımda ben babamla konuşttum söz verdi içecekmiş d,yor ..anne babam gece ağlıyordu rüyasında ben karımı çok özledim diye dedi .içim acıdı ...eşimde hasta olmak istemez ama ilaçları içmediği için kızıyorum bende bak 8 aydır ne güzel içiyormuş çokta iyiymiş çalışıyormuşta ...inşaallah canım iyi ollurda eskisi gibi mutlu oluruz ...

Karma ortamda okumak calismak isteyen oyle yasasin.baska turlu yasamak isteyen de kendi istedigi gibi yasasin kimse kimseye sen yanlissin ben dogruyum demesin cok mu zor.benim kizim yok olursa bende okutmayi dusunmuyorum.ulkenin daglarini ovalarini ogrendikte ne oldu?yarin birgun olup gidecegiz bana mezarda universite diplomami sormayacaklar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

8 ay uzun bir süre ya. Çok güzel bi gelişme. Belli ki bu defa iyi korkutmuşsun. Çok sevindim ben de. Benim babam böyle bze değer veriyo gibi hissetmedim ben hiç. Bu güzel bişey gerçekten. Benim annem terk etseydi babamı, babamın canına minnet hiç çağırmazdı arkasından. Annem blöf bile yapamadı. Ya benim annem çok ezikti. Sen bayağı uğraşıyosun bu adamla mücadele veriyosun. Benim esas kızgınlığım babam değil, hastalığına değil hep annemn ezikliğine. Hadi gözün aydın o zaman. İnşallah böyle devam eder hep :)

Çok merak ediyorum diyelim ki bu dediklerinizin hepsi oldu, yolda da mı karşılaşmayacak bu iki cins? Kadına ayrı yol, erkeğe ayrı yol mu yapılacak?

hayir tatlim kadin giymesi gereken ziynetlerini göstermeyen uygun kiyafeti ile kenarda yürüyecek erkeklerde diger kenarda osamnli zamaninda böyle dikkat ederlerdi...
ve ALLAHcc ayetine uyarak gözlerine sahip cikacaklar olay bu kadar basit aslinda...

Eğitim öğretimi dağ ovaları öğretmenten ibaret görüyorsanız mümkünse cidden göndermeyin okula.Ben bir öğretmen olarak eğitim öğretime şu gözle bakan bir veliyle muhattap olmak istemem.

ben simdi anlayamadim siz illaki erkeklerle bir ortamda mi calismak istiyorsunuz egitimi aldiginiz meslegi yapmak, para kazanmak degilmiydi amac?

Peki oğlunuzu okutmayı düşünüyor musunuz? Hayır benim anlamadığım okuyup da ne olacak diyen bir kişinin kız evlat-erkek evlat ayrımı yapması.. O zaman erkek de okumasın. Bir de siz okudunuz mu onu merak ettim.

Yuhhh ya millet uzaya gidiyor bizim tartistigimiz konulara bak...seriat diyor ya...size ve sizin gibilere ne soylesek bos o yuzden artik yorum yapmayacagim

Ya beğenneyen cidden gitsin nerde yaşayacakda. O yaşam tarzındaki ülkelerde eşcinsel oranlarına bi bakat mısınız? Karma eğitim iki cinsi de normalleştiypr . Karma okullardaki birde meslek lisesindeki öğrenci davranışlarına bakın.

bu gibi konuları gördükçe içim sıkılıyor hem gelecek adına hem de o zavallı kızlar adına :26: tek duam Allah onlara bir kız çocuğu nasip etmesin inşallah
burda da başlamışlar yine kadın çalışıyor da ne oluyor üniversiteye gidiyorda ne oluyor hemen bir şey oldu mu boşanmaya kalkıyorlar diye ee tabii geçen konularda olduğu gibi kocam kafamda kül tablası kırdı ama boşanamadım kocam beni sürekli aldatıyor annemlerin yanına gittim onlar sokak da bıraktı
gibi şeyler söylemezler allah korusun olur mu öyle şey bak okutmazsan hiç dili çıkar mı kocasına yanlışlıkla her zaman ki kadar döven kocası bir gün öldürür olur biterdi sorun boşanmaya falan da kalkmazdı

erkeğe huriler bahşeden bir cennet istermisiniz peki?yapacak adam da kadında yapar ve inanın yasak her zaman arzu uyandırır bu yüzdendir ki kapalı çevrede yetişen insanlar ne ailesine ne sevgisine ne de kendine sahip çıkabilir.Dolmuşta taciz diyorsunuz,her dolmuşa bindiğimde babam yaşında adamlar 'geç kızım otur'diye yer veriyorsa bu eğitimle,eğitilmişlikle alakalıdır...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar okutmayanların günahı da sevabı da kendi boynunadır artık bir şeyler anlatıp fikirleri değiştirmeye çalışmayın OLMUYOR.
Bırakın kızları boşanmamış,geçimli,tahammüllü olmaya devam etsinler dayak yeseler bile.
Bize ne? Kendileri ah vah eder bir şey olursa boşverin yahu.

Son olarak annem ve babama teşekkür ederim beni okuttukları için ayaklarımın yere basmasını sağladıkları için korkusuz biri olarak yetiştirdikleri için topluma kattıkları için.

ben simdi anlayamadim siz illaki erkeklerle bir ortamda mi calismak istiyorsunuz egitimi aldiginiz meslegi yapmak, para kazanmak degilmiydi amac?

ben mühendisim. benim işim sanayide. kadınlara özel uçak fabrikası kurulacaksa hay hay. Ama kadınların mühendisin olmasının yolunu keser ancak bu fikirler. Zaten çalıştığım yerde tek kadınım ben. Kadınları bu mesleklere teşvik edip kız erkek dengesi sağlanacağına tam tersi yapılmış olur sizin önerinizle.

Ayrıca kadınlarla erkeklerin birlikte çalıştığı ortamlarda iş verimi ve insan ilişkileri seviyesi artar. Erkek erkeğe çalışılan ortamlara bakın. Küfürden karı kız muhabbetinden geçilmez. aynı şekilde kaıdnların ortamında da bütün gün manikür diyet saç baş konuşulur. Erkeklerle kadınlar bir aradayken iş arkadaşları arasında her zaman bir mesafe vardır.

Okuldan anladığınız bu ülkelerin dağları ovalarıysa evet siz okutmayın. Ama oğlunuzu da okutmayın yalnız kızınızı değil.

anlaşıldı senin okumaktan anladığın dağlar ovalar hey allahım ya...herkesin söylemek istediği çalışsın kariyeri olsun yarın evlenip dayak yediğinde aldatıldığında boyun eğmesin kendi ayakları üzerinde dursun...her çalışan afedersin namuzsuzluk mu yapıyor bu nasıl düşüncedir....okumadığında çocuğunun dizinin dibinde olacağının ne garantisi var...bence sişz işin kolayına kaçıyorsunuz...o zaman biraz emek verin çocuğunuza iyiyi kötiyü dinimizi en iyi şekilde öğretin..
birde neden kız çocuğu? erkek olunca ahirette ona ne soracaklar acaba....

Sen bu Turkiyede yasiyorsun ve bu ulkenin kurallarina uymak zorundasin
ha istemiyorum ben cehaletimle mutluyum dersen IRANA AFGNiSTANA ceker gidersin bu kadar basit

ama iste bu beyinle bide kendi cocuguna egitim verecek mis saka gibi

sizde ALLAHcc yarattigi dünyada yasiyorsunuz nimetlerini kullaniyorsunuz ozaman sizde kendinize baska bir dünya arayin madem ALLAHcc kanunlarini yasamak istemiyorsaniz buyrun kendinize baska bir RAB baska bir dünya bulun
kimi nereden kovuyorsunuz ayrica hala anlamamisiniz iran afganistan seriati yasamiyor bile! burdan anlasiliyorki dininizi bile bilmiyorsunuz basta onu ögrenin dünyaya gelis sebebinizi sonra devam konusuruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…