kiz cocugumu okula gondermeyecegim!!!!

Bundan sonra ev hanımı olup, dayak yiyip oturan, aldatılıp katlanmak zorunda kalan, boşanmamak için kocasının her dediğine he diyen kadınlar burada şikayet yazdıklarında , kocanız suçsuz gidin sizi okutmayan, meslek sahibi yapmayan, hakkınızı savunmayı size öğretmeyen ailelerinize ağlayın dicem.

Bu arada, gelişmiş bir tane bir bile İslam ülkesinin olmamasına da burada okuduğum yorumlardan sonra şaşırmıuorum. Millet uzaya gider biz hala kız çocuğu okusun mu? Evde susup koca sözümü dinlesin bunları konuşalım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sende bence kıyaslamalarına dikkat et, sen nerede yaşıyorsun nerede eğitim aldın bilmiyorum ama normal devlet okuluna gidenler arasındaki sapıklar falan...

Öyle bir yazıyorsun ki karma eğitimden vazgeçince toplumdan hiç sapık katil çıkmayacak sanki...

Hey Allahım...

Son düzenleme:

Sizin araba olayına verdiğiniz örnek aynen şuna benziyor; yolda fenalaşan kadını sırf kadın olduğu için erkeklerin yardım etmemesi. Yapmayın Allah aşkına. Biraz daha konuşsak kız çocukları diri diri toprağa gömülsün, kimse cinayet işlemesin, günah işlemesine gelecek olay. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Ve şeriatla yönetilen bir sürü ülke var orada da yaşayabilirsiniz hem bunlarla uğraşmamış olursunuz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

alıntıyı yanlış yaptınız snrm

ben igrenmiyorum acıyorum
okula gondermemekse ilgilenmemek degil
sapla saman karismasin
okila gidince ilgilwnilmis olinmuyor

wallahi ben hergün gördüğüm lise ortaokul talebe lerini de görüyorum
genel durum bu kimse aksini iddia edemez

birde bizde tam aksi yöndekini söyliyeyim o zaman ilkookulda bir arkadaşımız vardı annesi o zaman okula göndermek istemedi neden haram günah
babası istemiyor otursun evinde o zamanlar ilkokuldan sonra zorunluluk yok gelemedi kız okula iki sene falan böyleydi kız evin içinden diğer odasına giderken yanında biri olmalıydı zaten sonradan koptuk gitti
sonra ne mi oldu kız daha onaltısındayken 35 yaşında evli bir adama kaçtı kuzenin evindeyken fırr yani şu ki eğer içinde olan varsa sen kızın eline ayağına zincir vursan boş eğer içinde varsa

EWET COK SACMA KIZLAR NEDEN OKULA GITMESINKI BUDA BIZIM DOGAL HAKKIMIZ BIZDE OKUYUP MESLEK SAHIBI OLUP AYAKLARIMIZIN USTUNDE DURMAYI COK ISTERIZ.... AMA! TEK ANLAMADIGIM SEY BUNUN ISLAMLA NE ALAKASI VAR. BUNU BU FOTORAFA DAYANARAK SOYLUYORUM ( ASAGIDA PAYLASACAGIM) BU SAYFADA GORDUM VE OYLE USTUME ALINDIMKI BIR MUSLUMAN OLARAK, ISLAMI KOTULEMEK AMACLI GIBI. EGER BIR KOTULUK BULMAK ISTIYORSANIZ BUNU TERTEMIZ OLAN DINIMDE ISLAMDA SAKIN AMA SAKIN ARAMAYA CALISMAYIN KARDESLERIM, BILIP BILMEDEN BU RESMI PAYLASANA COK YAZIK DIYORUM.. BAZILERI YUZUNDEN ISLAM KOTU GORULUYOR HALBUKI TERTEMIZ BIR DINIM VARDIR ALHAMDULILLAH,BUNUDA SOYLEYIM AMACIM SIZI KIRMAK DEGIL ASLA SADECE SIZE ANLATMAYA CALISTIGIM BU FOTORAF ISLAMI KOTULEMEK ICIN YAPILMIS BIR RESIMDIR, FARKINDA DEGILSINIZ BELKIDE. AMA OYLE O KISININ NIYETI COK AMA COK BELLI. ALLAH A EMANET OLUN KARDESLERIM 😊Eki Görüntüle 1151556

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

ya iyide canim küfürden diyorsun iste bu insanlar düzgün egitilemiski küfürün ne dengi olduklarini bilmedikleri icin ediyorlar asil din egitimi alinmis olsaydi cok nadir rastlanirdi bu durumlara, din sadece elif ba surelerin ezberlemek degilki fikih hadis daha nice kitaplar var ama hep kandirildi Kuran yeter diye evet yetiyor ama diger kitaplari okumadan ögrenmeden Kuranin ne dedigini nereden anliyacan ki??? Efendimiz sav hz ali ye o ilmi verdi oda devam verdi ve bu zamana kadar hamd olsun ulasti bu sebeb ten Kuranda da RABBIMIZ diyor ALLAH nurunu tamamlayacak isteyen istedigini yapsin kimse engel olamiyacak...
hele bu sistemler bir yerine otursun canim senin mühendislik sorunun cok basit cözülünür olucak inan bana...

iste o amcalar yasağın arzu uyandırdığı kısım malesef.yoksa babam yaşındaki bir adam yani normal biri bana sadece kızı gözüyle bakması gerekir.

O zaman erkekler kullanmasin araba? Hep kadınlar kullasın, erkekler kadınlarla muhatap olanağı (?!) bulmasın diye yola çıkmasın? Bence bu daha mantıklı.
Cidden kendinize nasıl ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorsunuz? Gerçekten üzülüyorum sizin gibi insanlara.

Yuhhh ya millet uzaya gidiyor bizim tartistigimiz konulara bak...seriat diyor ya...size ve sizin gibilere ne soylesek bos o yuzden artik yorum yapmayacagim

uzay bize gelsin canımm.kız kısmı evden dışarı çıkmaz.Gelsin istesinler helaliyle o zaman evlenir giderler uzaya😊😊

Okulların eğitimine bahane bulacağınıza kendinize dönüp bakın.

Bu zihniyetle,bu baskıyla o çocukları yetiştirirseniz beş beterini görmeye mahkumsunuzdur.

İslam'ın ilk emri oku,ama siz evde oturun,kafes ardından erkeklerinize mendil atın he mi.

hmm...ama yaş 16 diyorsun
aileden ziyade bireyde bitiyor iş...

Salon hanimefendisi kimligimi burada kendisininkini bozamayan ve belki de benim yorumumdan da rahatsiz olacak kadar medeni arkadaslar rahatlasin iclerini doksun ben de gururla banlaniyim diye bozuyorum:

Okutmayin lutfen okutmayin kizinizi da oglunuzu da. 15 16 sene boyunca haciyagi kokulu, bir gram espri anlayisina sahip olmayan, abdest aliyor diye kendini temiz sanip banyo yapmayan, gozleriyle kizlari yiyip aksamlari ayni kizlari annesine sikayet eden, annesinin hatasini gordugunde babasina sikayet eden, asla duzgun bir tanesine ulasamayacagi ya da duzgun bir tanesi olamayacagi icin kadinlardan nefret eden, hicbir zaman durusu yuzunden takdir edilecegi bir karakter olusturamamis olan cocuklarinizla okumaktan biktim.

Alin eve mi kapatirsiniz, hafiz mi yaparsiniz, insan mi taslatirsiniz, karisina tecavuz etmesinin nasil mesru oldugunu mu anlatirsiniz, naparsaniz yapin. Yeter ki cekin su guzel yurekli insanlarla dolu sokaklardan haciyagi kokulu cocuklarinizi.

O zaman sizin sapik cocuklariniz olmadigi icin neredeyse herkes rahat okur, otobuse biner, hayatini yasar.
Bu da benim cennet tanimim.

hersey okul mu
disardan uni bitiren arkadaşım var
ayrıca baska alanlarda da kendini grlistirebilir
egitim sadece bi arac

asil siz yapmayin ALLAH askina neyi neyle kiyasliyorsunuz :))) arabayla saglik durumu nekadarda mantikli
madem saglik durumuna da geldi bazilari yazmis bayan doktorda tercih edilmesin diye
Dinimizde erkek doktora gitmez caiz dir sakinca yoktur ama ozamanlar :))) yani bayan doktorlar cikana kadar yani mecburen bize bayan doktorunu tercih ettiriliyor eger olmasaydi erkek doktorunada gönül rahati ile gide bilirdik umarim anlasilmistir
merak etmeyin bayilmis olsaniz kimse sizi yerde birakmazdi rahat olun :)))
ve ayrica kizlar gömülsün diyorsunuz ama biraz aklinizi kullansaniz o kizlari, o gömülmekten, erkeklerin basina tac eden ve analarin ayaklarin altina cenneti koyan gene iste sizin o begenmediginiz Dinimiz...
hayir efendim burasi ALLAHin yarattigi dünya ve nimetleri ALLAHin kanunlarini begenmeyenler asil gitsin baska dünya bulsun kendine biz RABBIMIZI seviyoruz emirlerine uymaya calisiyoruz bu yüzden kalabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…