yaa lütfen ne sacma birsey araba kullanmak haram mi??? eger o devletler tam yasamiyor üstelik kendileri de uyduruk seyler ilave ediyorsa seriatla ne alakasi var iste sizde din üzere egitimiz olsaydi bu sacmalikla gelmezdiniz malesef bu zamana kadar bunlarla oyalandiniz kac yillik egitimde asil din ögretilmedi sonra baska yerde birsey duyarsiniz aaa bak seriat böylemis dersiniz...
kadinin tek basina araba kullanmasi uygun degildir sebeb uzak mesafeye gider araba yolda kalir baska erkeklerle muhatap olanagi var ayrica o erkeklerden biri o yolda kalmis kadina kötülük yapa bilirler fakat yaninda maheremi oldugu süre neden kullanamasin???? asli budur kirbaclar uydurma hikaye zatenbunlarin hesabida ayri sorulacak onlardan...
iste bizim kizdigimiz bir noktada veliler cocuklarini sözde hoca ederler fakat kendileri yasamazlar örnek olmazlar ilk ögretmenleri cocuklarin anne ile babadir ve burda lütfen dikkatinizi cekeyim sadece hocalar icin yazmisiniz ne yani normal devlet okuluna giden ögrenciler sizin cok met ettiginiz zorunlu egitimi alanlar arasinda ki sapiklar ne o halde??? kiyaslamalariniza da lütfen dikkat edin duyanda diyecek okulda egitim alanlar muhtesem :)))
o muhtesemligi proflari gördük adamin bogazini baska evli kadin icin keserlken...
yaa lütfen ne sacma birsey araba kullanmak haram mi??? eger o devletler tam yasamiyor üstelik kendileri de uyduruk seyler ilave ediyorsa seriatla ne alakasi var iste sizde din üzere egitimiz olsaydi bu sacmalikla gelmezdiniz malesef bu zamana kadar bunlarla oyalandiniz kac yillik egitimde asil din ögretilmedi sonra baska yerde birsey duyarsiniz aaa bak seriat böylemis dersiniz...
kadinin tek basina araba kullanmasi uygun degildir sebeb uzak mesafeye gider araba yolda kalir baska erkeklerle muhatap olanagi var ayrica o erkeklerden biri o yolda kalmis kadina kötülük yapa bilirler fakat yaninda maheremi oldugu süre neden kullanamasin???? asli budur kirbaclar uydurma hikaye zatenbunlarin hesabida ayri sorulacak onlardan...
iste bizim kizdigimiz bir noktada veliler cocuklarini sözde hoca ederler fakat kendileri yasamazlar örnek olmazlar ilk ögretmenleri cocuklarin anne ile babadir ve burda lütfen dikkatinizi cekeyim sadece hocalar icin yazmisiniz ne yani normal devlet okuluna giden ögrenciler sizin cok met ettiginiz zorunlu egitimi alanlar arasinda ki sapiklar ne o halde??? kiyaslamalariniza da lütfen dikkat edin duyanda diyecek okulda egitim alanlar muhtesem :)))
o muhtesemligi proflari gördük adamin bogazini baska evli kadin icin keserlken...
Konumun kapatilmasini istiyorum.inanin kufur etmemek icin zor tutuyorum kendimi...sabrima hayran kaldim
alıntıyı yanlış yaptınız snrmokuyan kadın dini bilgisi yokmu sanıyorsunuz ?yada öbür tarafta sadece kur'an dan mı soracaklar??o zaman ne anladım iyi insan olmaktan...devamlı başkalarının dert bilmekten..sorgu meleklerinin soracaklarını hepimiz biliyoruz.amaç kuran'ı yalayıp yutmak değil,amaç onu ışık edinmek.çalışmakta,üretmekte hic bir kitapta haram değildir...
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen kovdun ya arkadas bavullari topluyo
kardeşim bu ülkeyi iman gücü kurtardı kim kimi nerden kovuyor
Siz o çocuklara karşıdan iğrenerek bakıyor olabilirsiniz ama biz hepsiyle tek tek ilgilenip topluma kazandırmaya çalışıyoruz onları.. Amaç sadece bir meslek edindirmek değil ki, her çocuk doktor mühendis olamaz ama insan olabilir. Bir çocuğa bile doğru yolu gösterebiliyorsak ne mutlu bize..
wallahi ben hergün gördüğüm lise ortaokul talebe lerini de görüyorum
genel durum bu kimse aksini iddia edemez
ben mühendisim. benim işim sanayide. kadınlara özel uçak fabrikası kurulacaksa hay hay. Ama kadınların mühendisin olmasının yolunu keser ancak bu fikirler. Zaten çalıştığım yerde tek kadınım ben. Kadınları bu mesleklere teşvik edip kız erkek dengesi sağlanacağına tam tersi yapılmış olur sizin önerinizle.
Ayrıca kadınlarla erkeklerin birlikte çalıştığı ortamlarda iş verimi ve insan ilişkileri seviyesi artar. Erkek erkeğe çalışılan ortamlara bakın. Küfürden karı kız muhabbetinden geçilmez. aynı şekilde kaıdnların ortamında da bütün gün manikür diyet saç baş konuşulur. Erkeklerle kadınlar bir aradayken iş arkadaşları arasında her zaman bir mesafe vardır.
Ahirette herkeze hak ettigi verilecek evet isterim canim, bunu bana sordugunuza göre bir habersiniz sanirim dünyadaki tüm kötü duygular dünyada kalacak cennete sadece temizlik paklik güzelik olacak yani kiskanclik duygusu olmayacak
sizin o bahsettiniz yasli amcalar da var ama konu sahibenin (nicki aklimda degil) bahsettigi sapik amcalarda var canim ve o konu icersinde sadece konu sahibesi degil kac kisi daha sikayetciydi bu durumdan
alıntıyı yanlış yaptınız snrm
Yuhhh ya millet uzaya gidiyor bizim tartistigimiz konulara bak...seriat diyor ya...size ve sizin gibilere ne soylesek bos o yuzden artik yorum yapmayacagim
Benimde içimden geçiyor ister istemez.bunun yanında alkolden ayık gezmeyen ve daha 16 yaşlarında kızlarını erkek arkadaşlarının evine kalmaya bırakanların da çocukları olmasın istiyorumTabi veren Allah...
birde bizde tam aksi yöndekini söyliyeyim o zaman ilkookulda bir arkadaşımız vardı annesi o zaman okula göndermek istemedi neden haram günah
babası istemiyor otursun evinde o zamanlar ilkokuldan sonra zorunluluk yok gelemedi kız okula iki sene falan böyleydi kız evin içinden diğer odasına giderken yanında biri olmalıydı zaten sonradan koptuk gitti
sonra ne mi oldu kız daha onaltısındayken 35 yaşında evli bir adama kaçtı kuzenin evindeyken fırr yani şu ki eğer içinde olan varsa sen kızın eline ayağına zincir vursan boş eğer içinde varsa
Sizin araba olayına verdiğiniz örnek aynen şuna benziyor; yolda fenalaşan kadını sırf kadın olduğu için erkeklerin yardım etmemesi. Yapmayın Allah aşkına. Biraz daha konuşsak kız çocukları diri diri toprağa gömülsün, kimse cinayet işlemesin, günah işlemesine gelecek olay. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Ve şeriatla yönetilen bir sürü ülke var orada da yaşayabilirsiniz hem bunlarla uğraşmamış olursunuz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?