kiz cocugumu okula gondermeyecegim!!!!

bir çocuğun geleceğiyle boyle oynanir iste.neyse yasalar var ki bu dag kanunlari geçerli degil ulkemizde.cocugunu okutmamsk suc.iyikide suc

Burada konuştuğumuz konu, Türkiye'de ki eğitim sistemi olsaydı, o zaman size "haklısınız, eğitim yetersiz mantıklı düşünme, akıl yürütme öğretilmiyor ekstradan çocuklarımıza neler verebiliriz" derdim. Ama burada ki mesele, "çocuğunu okutup okutmamak"...

Kız çocuğum olursa okula göndermeyeceğim diyen sığ beyinli biri, acaba nasıl mantıklı düşünmeyi ve de akıl yürütmeyi öğretecek o da ayrı bir tartışma konusu.

Son düzenleme:
Kızlarımız elbette ki ne isterlerse o olsunlar bende hastaneye gittiğim de bayan doktor tercih ediyorum ...
Şunu merak ediyorum sadece o bayan doktor hastane de çalışırken evin de işini gören yardımcısı ne diploması alacak ?
Sanırım kendimi iyi ifade edemiyorum .

Evet çalışan kadınlar boşanmaya daha meyilli. Çünkü kendi paralarını kendileri kazanıyor. Onları aldatan, döven, hakaret eden kocalarına muhtaç değiller.

Egitim kelimesi egitmek kokunden gelir, egmek kokunden degil.
Kendi egitiminizde bir eksiklik olmasa bu yanlisi yapamazdiniz. Doktora yapmaniz gerekmiyor bunu bilemk icin.

Ben neden bahsediyorum nasil yorumlar yapiliyor ya !!!ne alakasi var simdi illa herkes doktor avukat mi olucak yazmis biri!!zorunlu egitimini aldiktan sonra ister doktor olsun ister kuafor olsun isterse de kocaya varsin.o zorunlu egitimi alacak arkadasim.harammista okutmak istemiyormus.benim bu dusunceye saygi duymami bekleme!!!suc isleyene saygi duyamam cevremde de ornegini gorursem gerekli yerlere sikayetimi yaparim...kiz cocugu oldu diye gomsun o zaman diri diiri bunada saygi duyalim!!cocuk onun cocuguya .

Ahh ahh böyle insanların elinden çocuğunu alıcalsın y.dışında ne de güzel yapıyolar ben doğurdum istediğim gibi davranırım ne ala memleket

Evet çalışan kadınlar boşanmaya daha meyilli. Çünkü kendi paralarını kendileri kazanıyor. Onları aldatan, döven, hakaret eden kocalarına muhtaç değiller.

http://rapor.tuik.gov.tr/reports/rw...l=1&p_kod=1&desformat=html&ENVID=demografiEnv

burda devletin tuttugu istatistiklere göre senin söylediginin pek bir önemi kalmıyor. benim söyledigim gibi ''gözünün üstünde kaşın var'' diye boşanıyor çogu.

boşanmaların %99unun sebebi ''şiddetli geçimsizlik''. yani kısacası yazdıklarının gerçek hayatta bir karşılıgı yok bu yüzden bir anlam ifade etmiyor. hayali şeylerden bahsediyorsun sadece.

Okumayan çocuk her türlü okumuyor zaten ne kadar zorlasanız da kız olsun erkek olsun.
Kimi çocuk da elinden kitap alınsa da okumaya meylediyor.
Ben okumaktan ziyade, yarış atı gibi değil de daha mesleklerde başarılı olacak şekilde çocukların yetiştirilmesini isterdim.
Bu şekilde sadece içleri bomboş mezun olan çocuklar iş hayatında nasıl davranacaklarını bilmeden mezun oluyorlar...
Sonrası hüsran oğlu hüsran.

Şu yazdıklarınızı hayretle okudum.

Profil resminize bakınca acaba dalga mı geçiyorsunuz diye düşünüyorum.

Ahh ahh böyle insanların elinden çocuğunu alıcalsın y.dışında ne de güzel yapıyolar ben doğurdum istediğim gibi davranırım ne ala memleket

O zaman çocuklarını öldüren annelere de ceza vermesinler. Ne de olsa anneleri doğurdu mahkemeye mi düşmüş o çocuğun hakkını savunmak?

Sakin ol yahu fikir alışverişi yapıyoruz burda Öyle ama diploma almak için yıllarını vermiş biri kasiyer olacak hali yok .
Kasiyerlik mesleğini küçümsediğim düşünülmesin ben olan gerçeği söylüyorum sadece.

Egitim kelimesi egitmek kokunden gelir, egmek kokunden degil.
Kendi egitiminizde bir eksiklik olmasa bu yanlisi yapamazdiniz. Doktora yapmaniz gerekmiyor bunu bilemk icin.

esasen latinceden gelir ve 'inşa etmektir''. kendi istegine göre, kendi kafana göre inşa etmektir. bizdeki karşılıgı ''agaç yaşken egilir''.

güzel yorum

Şiddetli geçimsizliğin ne olduğunu hakkında fikriniz var mı? İnsanlar geçinemiyorsa birbirilerini yıpratmanın aynı evde kalmanın en manası var?

Ayrıca evet çok hayali şeyler. Daha geçen gün kapı komşumuz dövüle dövüle evden atıldı, o.. dendi sonra mecbur olduğu için tıpış tıpış eve döndü. Ama tabi canım hayali şeyler. İyi ki kadın para falan kazanmıyor sonra mazallah şiddetli geçimsizlikten boşanırdı falan.

O zaman çocuklarını öldüren annelere de ceza vermesinler. Ne de olsa anneleri doğurdu mahkemeye mi düşmüş o çocuğun hakkını savunmak?

daha hala ekstrem örnekler verip konuyu baltalama derdindesiniz. ne ilgisi var canım bebegini öldürmekle? abarttınız iyice.

Küçücük çocukların eğitim hakkı engelleniyor. Bence çok ciddi bir konu. Ayrıca okumak sadece iş bulmak için değildir. Okuyup kendini geliştirirsin.

Arkadaş bu kadar çevir gazı yanmasın önce diploma diploma olmazsa nasıl çalışılacak kaşına gözünemi iş verilecek deniyor .
Herkes avukat , doktor olursa ne olur diye sorunca ık mık şey temel eğitim ya bırakın allasen .Bir arkadaş ne güzel demiş okumak isteyen çocuk öyle böyle okuyor istemeyen deveye hendek atlatsan da okumuyor .

daha hala ekstrem örnekler verip konuyu baltalama derdindesiniz. ne ilgisi var canım bebegini öldürmekle? abarttınız iyice.

E demediniz mi annesi doğurdu siz karışamazsınız diye? Tamam işte karışmayalım. Herkes doğursun istediğini yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…