Size ben cevap vermek istiyorum. Abilerim çalıştığı dönemde maaşlarını aileme verirlerdi ama cep harçlığı filan diye bir kısmını geri alırlardı üstelik maaşları da çok cüzi bir miktardı neyse evlenirken ailem ev, eşya, altın ve düğün masraflarının tamamını karşıladı, araba alacağız dediler yarıya yakınının parasını ailem verdi. Bu şekilde ailem abilerime maddi manevi çok destek oldu. O dönem ben öğrenciydim ve yeri gelir bana sıkışığız istediğini yapamayız dediler.
Sıra bana geldi evlenmek üzereyken 1 daire verdiler. Eşyalarımın çoğunu ve altınlarımı aldılar. Düğünden önce kalan kyk borcumun tamamını kapattılar borçlu evlenmeyeyim diye ve ben bekarken hiç çalışmadım. Şimdi çalışıyorum küçük bebeğime annem bakıyor, cebine harçlığı zorla koyuyorum kabul etmiyor. Bende zamanında abimin çocuğuna bakıyor diye annem içten içe kızdığım zamanlar oldu gün geldi o çocuklar büyüdü şimdi benim çocuklarıma bakıyor annem. O yüzden kimin ne zaman neye ihtiyacı olduğu bilinmez, ileride pişman olacağınız davranışlarda bulunmayın.