Kız kardeşim evden kaçtı çok zor durumdayım:(

oğlanın annesi konuşsun oğlum ceza alırsınız polis bulursa arıyolar falan desin kadınla konuşun korkup gelirler belki yaa

Keşke senin bu düşündüklerini kardeşin de biraz aklını başına alıp düşünseydi.Annesi ve babası hasta bir kızın onları daha da hasta ederek perişan durumlara düşürmesi mübah mı?kaydirigubbakcemile

annem ağlıyor onuda aramaya kokuyorum babam hiç konuşmuyomuş put gibi duruyomuş ağlıyomuş bize yapılamaz bu

Allah yardımcınız olsun inş.biran önce bulunur hayırlısı ile evine döner kardeşiniz..

eh yani..
anladığım kadarıyla anne-baba-siz sıkıntı değilsiniz ona.. bana askerdeki sevgilisine gıcıklığına yapmış gibi geliyor. askerdekine ulaşıp,sorun ne diye sorsanız ve o kapıdan girmeye çalışsanız belki yararı olur..

besbelli ergenliği çok sorunlu atlatıyor.. yoksa başka derdi varmış gibi gelmedi bana.. herkes yaşadığını bilir gerçi..
ona ulaşabilseniz,şevkatle çözersiniz siz bu meseleyi ama..

aynı yaştalar polis aramıyorki umrunda değil bulursanız bizede bildirin demişler babama(( evlencem diyomuş ama nasıl olur o çocuk sevgilisi değildi aklı alan varmı

arkadasım otobusle gidiyoruz demiş otogara gidip öğrenebilirsiniz butun firmalara sorarak

you knov babama dedim bulamayız dedi bi k.maraş diyo bi balıkesir diyo bi istanul diyo nerde bilmiyoruz

ben çok kızardım böyle şeylere hakediyo bu aileler ayy şu hale bak derdim tv de görünce hiç aklıma gelmezdi başıma geleceği çok düzgün bi ailem var benim çok üzgünüm((((((((

cok zor bi durum umarim bi hata yapmaz
sizde ulasabilirseniz guzellikle konusun ilerde pisman olacagi seyler yapmasin

you knov babama dedim bulamayız dedi bi k.maraş diyo bi balıkesir diyo bi istanul diyo nerde bilmiyoruz

nasıl bulamazsınız ucak bileti deilki bu bilgiler gizli deil benim eski erkek arkadasım ondan kaçtıgım dönemlerde gider otogarda butun firmalara sorar ögrenirdi nerden geldim nereye gittim hangi firmayla hem babanla gittiginde mutlaka söylerler hatta ben firmaya kızmıstım neden bilgilerimi veriosunuz diye salak gidip diomuski kız kardeşim evden kactı ondn arastırıoz diomus adamda öyle dedi kaçtı denilirse bilgiler verioruz dedi butun firmalara sorun cnm zormu yani kardeşinizi bulmus olacaksınız tabi sehir dısına cıktıysa grcekten

cep telefonundan iletişim halinde değil misiniz
polise gidin onlar telekom firmalarından takip ettirip nerde olduğunu bulabilirler.

pardon şimdi tam okudum
kapalı bile olsan bir an açarlarsa kardeşin ya da kaçtığı çocuk telefonunu
yerlerini bulabilirler.
siz mutlaka savcılık ya da polis her kim ilgileniyorsa başvurun takip için
sanırım savcılıktan yazı istiyorlar

Son düzenleme:
cok zor bır durum
aklı basında degıl su an keske kactıgı delıkanlı akıllıca davranabılse
allah yardımcınız olsun

sakin olun ..panikle değil soğukkanlılıkla bu işlerin üstesinden gelinir ...büyük konuşmamak gerek ..gençler bu gibi hataları maalesef yapıyorlar ..önemli olan en az zararla bu işten kurtulmak ..ALLAH a sığının dua edin ...bir şekilde bulunur inş. ALLAH yardımcınız olsun ...

Canım, benim anladığım kadarıyla, bu iş sadece ufak bir sıkıntıdan olmamış. Sıkıntıdan öte, kardeşinin bu insanla evlenmek gibi bir niyeti varmış heralde. Ama madem böyle bir niyeti var, niye size söylememiş, istemeye filan gelirlerdi belki. Niye kaçmış anlayamadım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…