- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Yok canım ailemiz dallas.gbi aynı :) ben bile kendimi zor kurtardım rahatım ama annem cok uzuluyor habire onu dusunuor bebegm olcak kafa kızlardesmde bende sıkıldım artık nabıcamı blmşyorumAlismislar her kzilarinin bagrisinda uzulusunde kenara odalara kapanislarinda psikiyatrlara pskiloglara. Soyle yokmu ailede heybetli bir anane teyze hala. Hayirdir kizim nedir bu gidisat diyen.....
Hayatı umrunda deil üniversite tercihini ble ben yapmıstım haberi yokdu terchden okul kazandıgından birsuru erkek arkadası oldu senelerce aileme kök söktürdü ve banada baya maddi zorluk cıkarıyor ben evlenncede aynı olurmu esinede aynını yaparmı onu merk ediyoruAmacı kafasına göre harcayıp yaşamak.hayatı ciddiye almıyor gibi sanki biraz.evlenip ailesinden ayrılınca değişir bence hayatı görür sonuçta :)
Ailemin oyle bir karsılık alma hevesi var iste canım malesef ben karsıyım aslımda buna ama napalım bende uc sene aileme verdm maasımı kız krdesm aynını yapmayınca annemde baya kırılmıs bana dert ynıyor bende nabayım blmiyprum sonucta evlendim bebegm olucak artık aileme eskisi gbide vermiyorum veremem kız da haklı vermek zorunda deil ama ev aldılar cok borcları var ailemde beklentiye griyorBana garip gelmedi bende ablayım kardeşime hesap ödetmem belki o da sormamıştır ablası var sonucta yanında küçüklüğüne verebilrsiniz daha o olgunlukta değildir aileninde karşılık alırız gibi bir beklentisi yoksa kız da kazandığı parayı kendi harcıyor doğal olarak
Beş parmağın beşi bir değil tabiki siz söyleyin annem sıkışık senden istiyemiyor eve verdiğin parayı biraz arttırma şansın var mı diyeAilemin oyle bir karsılık alma hevesi var iste canım malesef ben karsıyım aslımda buna ama napalım bende uc sene aileme verdm maasımı kız krdesm aynını yapmayınca annemde baya kırılmıs bana dert ynıyor bende nabayım blmiyprum sonucta evlendim bebegm olucak artık aileme eskisi gbide vermiyorum veremem kız da haklı vermek zorunda deil ama ev aldılar cok borcları var ailemde beklentiye griyor
Eşinin sizin gösterdiğiniz sabrı göstereceğini sanmıyorum.sizde kesin maddi desteğinizi.biraz sorumluluk sahibi olmayı öğrensin.size güvenerek yaşamasın benceHayatı umrunda deil üniversite tercihini ble ben yapmıstım haberi yokdu terchden okul kazandıgından birsuru erkek arkadası oldu senelerce aileme kök söktürdü ve banada baya maddi zorluk cıkarıyor ben evlenncede aynı olurmu esinede aynını yaparmı onu merk ediyoru
Knustum acıkcası ama oralı deil hic bir tl bile vermek istemiyor icinden gelmşyor sanırım ailemden beklentisi baya fazlaydı evlat olarak bana yapsınlar dedi ama ole olmadı oda tepki koyuyor ama ben uzuluyorum aileme ne bleymBeş parmağın beşi bir değil tabiki siz söyleyin annem sıkışık senden istiyemiyor eve verdiğin parayı biraz arttırma şansın var mı diye
Bilmiyorum valla naparlar ama benm dusundugum nokta annemin artık onu takmaması annemde asırı takıyor beni de üzüyor vermesin ozmn brak kendi haline dedim annemde bana cozum bul dıye yukleniyor bende şaştım kaldım yani abla olunca neden herkes herseyi senden beklyor ben anlmaıyorumEşinin sizin gösterdiğiniz sabrı göstereceğini sanmıyorum.sizde kesin maddi desteğinizi.biraz sorumluluk sahibi olmayı öğrensin.size güvenerek yaşamasın bence
Aynen annemn kızkrdeside oyle asla konusmuyorlar hayatını yasamak icin esinden bosanmak ble istedi herkese küs suan desteklenmedigi icin esini aldatıyor mesela teyzemHer ailede bi tane anormal cikiyor boyle
Siz konuşunca belki anlar lafınızı dinleyip yola gelir diye düşünüyor olabilirler.Bilmiyorum valla naparlar ama benm dusundugum nokta annemin artık onu takmaması annemde asırı takıyor beni de üzüyor vermesin ozmn brak kendi haline dedim annemde bana cozum bul dıye yukleniyor bende şaştım kaldım yani abla olunca neden herkes herseyi senden beklyor ben anlmaıyorum
Size nasıl maddi zorluk çıkarıyor?Hayatı umrunda deil üniversite tercihini ble ben yapmıstım haberi yokdu terchden okul kazandıgından birsuru erkek arkadası oldu senelerce aileme kök söktürdü ve banada baya maddi zorluk cıkarıyor ben evlenncede aynı olurmu esinede aynını yaparmı onu merk ediyoru
Annenizle de bu konuda bir sınır koyun. Sonuçta annesi olan o, kendi yapamadığını siz nasıl başaracaksınız?Bilmiyorum valla naparlar ama benm dusundugum nokta annemin artık onu takmaması annemde asırı takıyor beni de üzüyor vermesin ozmn brak kendi haline dedim annemde bana cozum bul dıye yukleniyor bende şaştım kaldım yani abla olunca neden herkes herseyi senden beklyor ben anlmaıyorum
Aynen ben kesmeliyim zaten artık parasını ay sonu getiremez mesela benden bana bi elli atsana der tamam atarım sorun deil ama bende artık yoruldum sanırım hata bende hep verdim hep verdim ama sevdigimden yaptım yanlıs yapdım sanırımSize nasıl maddi zorluk çıkarıyor?
Sorumsuz bir kız anladığım kadarıyla. Yardım etmeyeceksiniz, harcamalarını kendi üstlenecek ancak belki o zaman sorumluluğu öğrenir. Ama bu yaşa kadar öğrenmemişse de biraz zor.
Evlenip sorumsuz davranırsa sonuçta kendisinin ve kocasının problemi. Biraz sınırlarınızı çizin, göbek bağını kesin artık.
Dogru soyluyorsunz annem altından kalkamadıkca bana yuklenir sen mantıklısın dşye aama benimde sorunlarım var bebegim olucak kmseyi dusunemem ki artık her ailede bi gunah keciis ooluyor o sanırım benmAnnenizle de bu konuda bir sınır koyun. Sonuçta annesi olan o, kendi yapamadığını siz nasıl başaracaksınız?
Anneniz de sorumluluklarını size yüklüyor. Herkesin sorumluluğunu almaktan vazgeçin, gerekirse çatışın ve uzak durun biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?