Kız kardeşim ne yapmak istiyor ?

Bence kardeşin senin gibi davranmazsa kıymete biner,ailen de herşeyini kendi yapar. Bu işler hep böyle oluyor. Sen hiç güzel canını üzme.
Annenle konuşurken 'hihi anne sen haklisin' de,kardesle konuşurken 'hihi bacım sen haklisin' de, evinde kafan rahat kahvenin iç:)

Ailenizin beklentisi tüm maaşları toplayıp kendi bütçesini yapmak ve harçlık vermek şeklinde sanırım. Yok öyle bir dünya artık. Aileye yardım etmek lazım ama böyle değil.
Kız kardeşiniz haklı.
Siz karışmayın bence.

Ya burda sacmalamıssın dert yanıyoruz surda nabsam nedsem dye sonucta su an evlym ve esim zaten ver verme demez bana ama bebegm olucsk illakş kendimş dusunmek zorundayım kız krdesmde yaomak zorunda aileme uc sene ben verdm bir senedr daha calsıyor cabuk pes etti acıkcası bole oluncada aile gelşyor bana kulp takıyor iste herkes kendini dusunuyor kz krdesm de annem de ? Ben nabaym dyorum gtme ozmn dısarı dyorsunuz neyse tesekkur ederm

Ben onu da vermiyordum calıstığimda...
Tam genc kız kafası cok iyi anliyorum
Sorumluluk bilmez etmez...
Zaten hersey pahalı anca yetiyodur ona koca ay.. aldığı maaş az zaten

Dgru soyluyorsun valla canm aynen ole yapmak lazım galebaaa

Ben onu da vermiyordum calıstığimda...
Tam genc kız kafası cok iyi anliyorum
Sorumluluk bilmez etmez...
Zaten hersey pahalı anca yetiyodur ona koca ay.. aldığı maaş az zaten
Evet aynen ole bir durumda canm sürekli bole olursa ama ben daha cok arada kalırım nabsam blemedim

ben kız kardeşinizde bir sorun göremedim.ailenizin ve sizin düşünce yapınız bana da ters.niye paramı veriyorum ki?ben işe gittim ben kazandım benim hakkım.vermek zorunda değilim.he çeyiz meselesindeyse çeyizimi de kendim hazırlarım, babam ille bana bir şey yapmaya niyetlenirse ok kabul ederim ancak onlar beni çalışıp onlara para saymam için okutmadı.ilerde kendi ayaklarımın üstünde durayım, aç açıkta kalmıyım adamın eline bakmiyim diye okuttu.benden para medet ummak için değil.

Maaşı zaten çok değil genç Ayrıca demek ki sizin gibi fedakar değil. Bağırma çağırma kötü tabi ama para vermiyorsa takılmayın kendine harcasın hevesşni alsın

Dgru soyluyorsun valla canm aynen ole yapmak lazım galebaaa
Ayrıca kız kardeşinin gezmek tozmak güzel kıyafetler giyinmek istemesi onu anormal yapmıyor. Asil anormal olan hayatı çile çekmeye gelmiş gibi kıt kanaat yaşayan, parasıyla ev arsa araba almak dışında birşey yapmayan, boşa yaşayan insanlar. Ama onlardan etrafında çok olduğu için sen kaniksamişsin bence.
Ben de o kadar zaman çalıştım hiç de ailemden ne para istedim ne de onlara para verdim. Etkisiz eleman gibiyim evde :) Tüm paramla da seyehat ettim, görmediğim ülkeleri gördüm. Çeyiz için kenara para atana kadar kendime yatırım yaptim. Hoş, yeni işe başlayınca anneme ara ara bilezik almayı düşünüyorum, ama onlar istediği için değil, artık içimden eve para vermek geçtiği için.
Sizin aile benim gibi kızları olsa ne yaparlardı acaba...
*Bu arada Sabancı'nın çocuğu falan değilim. Kendi halinde yaşayan işçi bir ailenin kendi halinde yaşayan bir çocuğuyum.

Canım seni hiç ilgilendirmez
Annenin bir sorunu varsa kendisi çözsün sen anne değilsin kardeşsin sadece
Bak gör ondan para almaz ama herşeyini yaparlar sonuçta çocuğumuz derler
Sen kardeşinle kötü olduğunla kalırsın
Çok benzerini ben yaşadım
Lütfen he de geç karışma

Bende oyle dusunuyorum ki zaten belirrttim bnu memur oldum dye ailem bana baya yuklendi param btmıyor snaıyorlar ama ben vicdanen yapdım yardım ettim yoksa bende paramı kendm harcamak şsterdm ama kz krdesm bole yaptıkca ben evlendm benim basım baya sıkıntı yaısyor iste odemeler gecikşyor mesela ben aranıyorum esimle sorun yasamak şstemıyorum ben kzkrdesime cok destek oldum okuttum felan lafını ettigimden deil ama su an benm bebegm olucak mesela ben bsey yapamam onun da destek ckması lazım aileye

Dgru soyluyorsun canm iste ana aile olunca baya hassas oluuor ınsan

Ya iste zihniyet meselesi yetstrlme tarzı benm aile. Tam tersi okuttysamm karsılıgını şsterm dyor annem babam asırı karsıyım mesela okutmasaydınız dedm hatta bi gun ben kndm okumak şstemesem okumazdım dedim sustular keske ole olmasa bende 18mdem beri calısyorum ama br gram brikim yok :) nye istee herkes brbrine guveniuor herkes kendine gore yasıyor aile ble olsa ama bu bana dokunuyor su an ruhen bunaldım annem dende kz krdesmdnde

Aileniz hesabını yapıp girmeliydi bu işlere, kızkardeşinize yada size güvenerek degil.
Siz üzerinizden yük kalksın diye kardeşiniz yardım etsin istiyorsunuz.
Siz de kendinizi sorumlu hissetmeyin artık. Yapacağınızı yapmışsınız.
Yine de kızkardeşinize harcadığınız 100 liranın lafını yapmak, böyle bir ayrıntıyı vermek bana çok garip geldi...

Dgru canm zate.n guzel konusup konuyu kapatmaya calıstım annemede umarım annemde anlar kzkrdesmde anlar ben kendime anca yettırum artık cnku

Ya 100 tl ilk deil hep aynı anlamında dedim kac senedr ablam yapsın olayı var oda calısıyor halbuki ama elinş asla cebine atmaz insan b garip hssedyor zaten ailem hesap yapsaydı bole olmazdı suc onlarda bize guvenip ev aldılar resmen

Çok iyi yapıyor. O kadar okuttuk karşılığını görmeliyiz zihniyetindeki aileye az bile yapıyor, takdir ettim kardeşinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…