Kız kardeşim ne yapmak istiyor ?

Ya bende oyle dusunuyorum kıza kızamıyorum aslımda ama ailemizi secemiyoruz ki ole olmasa ben uc yıl bir fiil aileme verdm kendime bsey alablrdm yok aldırtmadılar mesela bende baya dusundum aile. Neden bole yapıyor bizi calıstrıyor bzden geciniyor felan diye ama kızlrdesim ilerde psman olur annem en azndan manevi destegi olan iyi bi insan blemiyorum

Canım inanrmısın bende ole oldu zaten asla yardım gormedim hep kendim yaptım cok zorlandım mesela cok uzuldum ama sustum ailedir dedim ama ailem cok eski kafalı hesap bir olmalı matıgı var hala evlendim hala ara sıra bana yuklenmeye calsıırlar demezlerki bu kız evli ee kız krdesmde benden gordukce uzaklasıyor ailemden ama blmşyorum cok sacma b durum var ortada

Anneniz size, "bana çözüm bul." dediyse açıkça demek istediği, "biz sıkışığız, bize destek ol."
Erkek kardeşinizin parasının çoğunu verdiğini yazmışsınız.
Kızkardeşiniz ise kendisinden beklendiği kadarını vermediğine göre Anneniz aradaki 300-500 liralık farkı bize düzenli olarak Sen ver demek istiyor.

Siz, kızkardeşinizin eve zaten biliyordunuz evvelinde katkı yapmak istemediğini değil mi?
Konunun buna rağmen size intikal ettirilmesi yukarıda da dediğim gibi sizden destek beklendiğini gösteriyor.
Annenize açıkça Evlenmeden önce üstünüze düşeni yaptığınızı, ev için eşinizle birlikte ilave borç ta verdiğinizi ancak artık bir de bebeğiniz olacağı için Eşinizin daha fazla destek çıkmasını istemenizin aileniz içinde ciddi huzursuzluğa yol açacağını anlatmanız lazım.

Ancak maddi durumunuz gerçekten iyi ise elbette elinizden geleni yaparsınız, o apayrı bir konu..

Haklı olabrlsniz annem zaten zora geldimi bana gelir sende varsa versene eder krdesime laf solemeye korkar gozunu baya korkutmus maddi acıdan ben yokuma getrmis ama ben yapamam durumum fena deil ama evim yok ekstra gelirim yok ki esimde bu konuda hassastır b karar aldık uyuyoruz esinle aileler kendş basının caresine bakıcak diye blmşyorum sanırım bende az kendimi dusunmeliyim krdesimle konsuuyroum benide dnlemiyor nabılır blmyorum bende artık şaştım

O anne manevi desteği olmaması zaten abes olur. Bakamayacağı çocuğu yapmasınlar. Şunu anlarım aile iflas eder o zaman birlik olursun fakat bu durum , bize bakan çocuklar doğuralım demek. Neden pişman olsun ki kardeşin aldığı para ortada zaten. Ben olamazdım.

Benim kardesimde paran var mi diye sormaz sen bankamsin der ustelik. Eve yardim yapilmadan gecinemiyor mu ailen ? Geciniyorsa neden vereyim kendime harcayim diye dusunuyor olabilir yada asiri savurgan biri

Bilmiyorum bende sanırım kişilik farkı birazda anneme üzülüyorum cnku babam senelerce cok cekdrdi uc dort senedir aklı basına geldi babamın brz sevgisiz buyudk ama ben takmadım cok kendi hayatımı krdum ama destegim hala madd manevi blmşyorum krdesimde sanırım ya bana guveniyor o devam edsi.çn dye yada cidden aileme tepkili ama annem bana yuklenmese keske bu knuda annemş nasıl rahatlarıım blmşyorum

Benim kardesimde paran var mi diye sormaz sen bankamsin der ustelik. Eve yardim yapilmadan gecinemiyor mu ailen ? Geciniyorsa neden vereyim kendime harcayim diye dusunuyor olabilir yada asiri savurgan biri
Kız zaten veriyormuş 200 300 yazık erkek kardeşi bütün maaşını veriyormuş.

Banada oyle zaten daha ye ni evlendim kendi evime gecdgmden beri bana sunu al bnu yapalım cok demşyor kozmkrdesm ama aileme asırı tepkili annemde bana yukleniyor konus soyle blmem ne dye bende yoruldum halşyle

Annene de ki, benim derdim bana yeter Doğum yapacağım. Biraz da beni düşün bıktım senin para derdin de. Annenin babanın her yükünü bizçekemeyiz. Şimdiki aklım olsaydı üzüldüğüm çoğu şeyi kale almazdım. Bak seni de psikolojik olarak ezmişler bu da şiddet. Kardeşine hiç kızma veriyor uş işte yazık erkek olan hepsini veriyor. Annen ağlayana kadarbir işe girsin.

Ben karsiyim tamam 200 300 tl verilir aileye yardimda yapilir ama kizin tum maasinimi istiyorlar erkek kardesi gibi ben anlamadim.
Evet nerdeyse :) her ay hesabını yapıyorlsr alıdıgı paranın kız haksz demiyorum aam ben ortada kaldım yani annem basladı bana yuklenmeye bu sefer o oyle yaparsa ben kalırım bana vcdan yaptırıyor annem cok sıkısıgız biz aile deilmyz dyor baslıyor aglamaya

Kızkardeşinizin davranışı normal değil.
Dışarı yemeğe çıkıyorsanız ikinizde para kazanıyorsunuz kimin ödediği sorun değil sorun kardeşinizin paranız olup olmadığını sormaması. Annenizi uzmesi konusunda ablası olarak konuşmalısınız kendisiyle. Çeyiz meselesinde ise yapar yapmaz ona karışılmaz belki ceyiz istemediği için almiyordur.

Evet haklısnız kesnlkle sormaz paran varmı dye b sekilde kırar doker para cıkartırım diye dusunuyor cnku ole alsıtırdım hata bende annemede dedm almasa almasn ceyiz brak nabarsa yapsın dye ama annem cok takıntılı biri benm gbi alsın etsn istiyor ama bana hakszlık yapdıgının farkında deil ben herseyimi kendm yaptım smdı kz krdesm yapmam derse kesn annem ona destek olır yada arka cıkar buda beni kzdırır acıkcası

Ya zaten bende psmanım hc bseye hayır dyemedim senelerce memur maası aldım oldugu gbi gitti hc brikim yapamadım hep daha fazlasınını verdm şstediler verdm ama yaraamıyoumki ailem demiyorkş daha fazla sana bsey demeyek zaten sennbaya cekdin hala konus sole et annem calısıyordu bel fıtıgı yzuunden is brakdı uzuluyorum hasta b yandan da valla cok zor blmyorum

Sevgilisi evlenme vaadiyle kandirip kizin parasini yiyor ve eve verecek parasi kalmiyor. Arastirin bakin goreceksiniz buyuk ihtimalle oyle.
Onceden olsa evet derdm ama su an ki sevgilisi polis asıl bizimki yyor onu baya oglana acıyorum hatta hic elini cebine atmaz aile ici oledir ben yanımda oledir ama nabıyor parayı bende sasıylrum acıkcası ailemde sorguluyor sen ogren dyor kız bana demiyorki sunu aldım bnu aldım yada sole bole

Ilgincmis gercekten aklima baska birsey gelmiyor

Anladığım neden ben verdim o vermiyor. Kız kardeşin sana bakıp akıllanmış. Bundan sonra sen de mecbur olmadıkça verme bel fıtığından ameliyat ölçümü çalışamayacak durumda ise emekli mi oldu. Sen de kendi evine bak çocuğunun geleceğini düşün . Kızkardeşin isterçeyiz yapar ister yapmaz. Kızın bir suçu yok. Az da olsa veriyor kız. Hepsini de veremez. Bir daha sende onunla gezmeye gitme o zaman . Madem parayı sen verdim diye uzuluyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…